Kulmapigmentoinnin korjaus jälkipigmentoinnilla osa 2

Tällä kertaa luvassa oli edellistä esimerkkiä haastavampi tapaus. Asiakas tuli jälkipigmentointiin Blackoutiin korjauttamaan toisessa paikassa tehtyä kulmapigmentointiaan. Väri oli asiakkaan tyyliin ja kylmän ruskeisiin hiuksiin nähden liian punertava eikä asiakas ollut tyytyväinen pigmentoinnin muotoon. Alla olevassa kuvassa oleva pigmentointi oli tehty onneksi vain kerran ja jälkipigmentoinnin yhteydessä sitä paranneltiin mahdollisuuksien mukaan. Tämä asiakas oli käynyt samassa hoitolassa kuin edellisessäkin casessa ollut henkilö. Edelliseen pigmentointipostaukseen pääset tästä. Asiakkaalle oli tämä ensimmäisen käsittelyn tehnyt pigmentoija sanonut, että yleensä eivät asiakkaat kuulemma tule jälkipigmentointiin. En ihmettele.

 

Epäonnistunut kestopigmentointi

Epäonnistunut kestopigmentointi

Haasteellisen muotoinen pigmentointi

Kuvassa voidaan nähdä epäsymmetrisyyttä sekä alkamis- ja päättymiskohdissa sekä kulmien korkeimmissa kohdissa. Lisäksi kulmat ovat ainakin minun makuuni hieman liian ylhäällä. Hyvä juttu oli kuitenkin se, että kulmat olivat sen verran ohuet, että niitä oli mahdollista paksuntaa alareunasta. Asiakas halusi itsekin kulmiin hieman lisää massaa ja kulmakarvoja kasvoi luonnostaankin pigmentoidun alueen alapuolella, joten liian paksuista tai alas tulevista kulmista ei ollut vielä huolta. Väriksi pigmentointiin sovittiin jo konsultointikäynnillä se sama kylmän ruskea, jolla punaisuutta saatiin edelliselläkin asiakkaalla piiloon ja kulmista hitusen tummemmat.

Pigmentointi oli kokonaisuudessaan epäluonnollisen muotoinen ja koska korkein kohta oli liian ylhäällä jo nyt, oli uuden mallin suunnittelussa minulla paljon tekemistä, koska halusin välttää vahvistamasta vanhaa pigmentointia sellaisista kohdista, missä pigmentointiväriä ei alun perinkään olisi mielestäni pitänyt olla. En mielelläni tee kuraa kuran päälle, mutta tällä kertaa ei karvatekniikastakaan ollut paljon apua, joten värittelin huolella vanhat värit suurelta osin piiloon. Pyrin tekemään pigmentoinnille uudet raamit ilman, että kulmat nousevat yhtään ylemmäs.

Todelliseksi ongelmaksi osoittautui toisen kulman alkamiskohta, jota en vahvistanut ollenkaan, vaan sovimme asiakkaan kanssa, että se saisi jäädä vahvistamatta. Muutamasta muustakin kohtaa jäi ihan vähän vanhaa väriä pilkottamaan, ja jäimme toivomaan, että se haalistuisi pois mahdollisimman pian. Jälkipigmentoinnin jälkeen pigmentointi toki näyttää kuvassa aika hurjalta terävine reunoineen, mutta parantuessaan jälki on toki pehmeämpi.

 

Epäonnistuneen pigmentoinnin korjaus jälkipigmentoinnilla

Epäonnistuneen pigmentoinnin korjaus jälkipigmentoinnilla

Kuva on otettu valitettavasti niin, että kasvot eivät ole suoraan kameraan ja lisäksi salamanvalo hieman häiritsee, mutta toivottavasti tästä saa kuitenkin idean tekemistäni parannuksista. Asiakas oli uuteen malliin ja väriin tyytyväinen, vaikka kulmista ei omasta näkokulmastani täydellisiä saatukaan. Usein kulmakarvapigmentointien korjaaminen on hyvin projektiluontoista ja täydellisen lopputuloksen saavuttamiseen voi mennä paljon aikaa ja useita pigmentointikertoja.

Lisätietoja

* Katso kuvia tai lue lisää kestopigmentoinneista
* Lue lisää epäonnistuneiden kestopigmentointien korjauksista
* Lue lisää epäonnistuneiden kestopigmentointien korjauksista blogistamme

Lue lisää blogista

Helsingin paras microblading
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *