Olaplex kampaamo Helsinki
Olaplex

Olaplex kotihoitotuotteen ohje

Olaplex on mullistanut hiustenvärjäyksen. Se on innovatiivinen tuote, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla sekä mahdollistaa radikaalimpia muutoksia.

Olaplex-kotihoitotuottteen käyttöohje

Olaplex Hair Perfector no 3

Olaplex No. 3 Hair Perfector on hoitotuote, jolla jatketaan kampaamossa tehdyn Olaplex-käsittelyn tuloksia. Kotihoitotuote ylläpitää hiuksen hyvää kuntoa ja jatkaa sen vahvistamista ja korjaamista kampaamokäyntien välillä sekä valmistelee hiusta seuraavaa kemiallista käsittelyä varten.

Käytä kotihoitotuotetta näin:

1. Käytä 1-2 kertaa viikon aikana

Käytä kotihoitotuotetta 1-2 kertaa viikossa Olaplex-hoitokäsittelyn tulosten ylläpitoon. Hiusten kunto vaikuttaa kotihoitotuotteen käyttökertaan.

2. Levitä hiuksiin ja anna vaikuttaa

Kotihoitotuote on riittoisaa ja sitä tulee levittää reilulla kädellä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin tyvestä latvaan. Kampaa läpi kerran ja anna vaikuttaa 10-20 minuutin ajan. Jos hiukset ovat erittäin huonokuntoiset toista käsittely huuhtelematta välillä.

Voit voimistaa tuotteen vaikutusta antamalla tuotteen vaikuttaa yön yli ja pesemällä sen pois aamulla.

3. Pese pois

Vaikutusajan päätyttyä huuhtele hiukset, pese shampoolla ja käytä lopuksi hoitoainetta. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Kaikkien Olaplex-tuotteiden tarkoitus on korjata hiuksen rikkisiltoja. Ne eivät korvaa tavallisia hoitoaineita, eivätkä hoitoaineet Olaplex-tuotteita. Hius tarvitsee aina myös hoitoaineiden tuomaa kosteutta ja/tai proteiinia Olaplexin lisäksi.

Mikä on olaplex ja muita kysymyksiä Olaplex-hoidosta

Soveltuuko Olaplex sinulle ja mitä se oikeastaan tekee? Olemme listanneet Kysymyksiä&Vastauksia Olaplex-sivullemme.

Oletko valmis muutoksiin? Soita tai varaa aikasi netissä.

Pin It on Pinterest

Share This