Hiustenpidennykset & tuuhennokset

Simply Natural

Hiustenpidennykset & tuuhennokset

Hiustenpidennykset auttavat saamaan unelmien hiukset ilman kuukausien tai vuosien kasvatusta. Hiustenpidennyksemme ovat aitoa hiusta ja siksi lopputuloksesta tulee luonnollinen eikä lisättyä hiustenpidennystä erota omista hiuksista. Hiustenpidennyksillä haetaan usein lisää pituutta sekä tuuheutta. Pidennyksillä voi helposti myös muuttaa hiustyyliä esimerkiksi lisäämällä hiusraitoja, joita löytyy monissa eri väreissä ja sävyissä.

Varaa ilmainen konsultaatio

Ennen hiustenpidennystä tulee varata aika hiustenpidennyskonsultaatioon, jossa sinulle valitaan sopiva pidennystekniikka, väri ja pituus. Konsultaation lopuksi veloitetaan puolet pidennysten hinnasta. Varaa ilmainen konsultaatioaika ajanvarauksesta. Huomioithan että ajanvaraus on sitova, vaikka palvelu veloitukseton. Peruuttamatta jätetyistä konsultaatioajoista perimme 100€.

Simply Natural -hiustenpidennykset

Simply Natural® -hiustenpidennykset ovat suunniteltu skandinaaviselle naiselle.  Kehittyneen ja tasaisen laadun vuoksi ne ovat  valikoituneet monen valinnaksi hiustenpidennyksiin.

Simply Natural® -hiustenpidennysmenetelmä tarjoaa toteutuneen unelman pitkistä ja paksuista hiuksista. Hyvin tehty pidennys tai tuuhennus on lähes huomaamaton ja tekniikasta riippuen pidennystä voi pitää vähintään 2kk tai jopa 5kk kerralla.

Simply Natural® -järjestelmällä voidaan tehdä paljon muutakin kuin vain pidentää hiuksia. Pidennyshiuksilla pystytään lisäämään tuuheutta, raitoja, tehosteita, vivahteita – kontrasteja ja sulavia sävyjä. Lyhyisiin hiuksiin voidaan myös luoda täysin uudenlaisia leikkauslinjoja lisäämällä pituutta esimerkiksi ainoastaan hiusten etu- tai sivuosiin. Lopputuloksena saadaan aina luonnollisen kaunis hiuspidennys.

Blackout toimii valtuutettuna Simply Natural® -hiustenpidennyksien jälleenmyyjänä ja tekijänä.

Simply Natural -hiustenpidennykset

Simply Natural® on saanut toiminnastaan Euroopan Unionin myöntämän GSP-todistuksen sekä ISO 9901 -2008 tuotannon laatusertifikaatin.

Lue sertifikaateista

Simply Naturalin saamat sertifikaatit

GSP-todistus
GSP-todistus (generalized schemeof preferences) osoittaa kehitysmaissa tapahtuvaa talouden kehittämistä. Todistuksen tavoitteena on vähentää kehitysmaiden köyhyyttä sekä torjua korruptiota. Käyttämällä Simply Naturalin tuotteita varmistat kestävän kehityksen jatkuvan.

ISO 9901 -2008 tuotannon laatusertifikaatti
ISO 9901 -2008 tuotannon laatusertifikaatti kertoo kuluttajille Simply Natural® -pidennyshiusten täyttävän sille asetetut korkeat laatuvaatimukset.

Teippipidennys

Simply Natural -teippipidennysmenetelmä tarjoaa nopean tavan toteuttaa hiustenpidennyksiä. Pidennystekniikalla ei lisätä hiukseen pelkästään pituutta, vaan sillä voidaan:

  • lisätä hiukseen tuuheutta
  • lisätä raitoja – raitojen tekeminen sopii erityisesti niille, joille tavallinen hiustenvärjäys ei sovellu.
  • tehdä osapidennyksiä

Teippihiusta voidaan käyttää uudelleen, uusia pidennyshiuksia ei siis tarvitse hankkia joka kerta.

Värikartta

simply-varikartta-teippi

Simply Natural hiustenpidennys

Sinettipidennys

Sinettipidennykset ovat yleinen ja pitkään käytössä ollut pidennystapa. Menetelmä sopii hyvin kaikille, sillä sinettejä on mahdollista osittaa pienempiin osioihin. Sinettipidennykset kiinnitetään lämpökolvin avulla. Pidennys kestää hiuksen kasvutahdista riippuen 3-6 kk.

Hiusta on saatavana monissa väreissä luonnollisistäa sävyistä shokkiväreihin suorana, kiharaisena ja laineikkaana.

Värikartta

varikartta-sinetti

Simply Natural hiustenpidennys

Mago

Vallankumouksellinen pidennystekniikka Mago valtaa pidennysmarkkinoita. Suosituksi noussut pidennystekniikka on saapunut myös Blackoutiin. Hellävaraisessa ja nopeassa pidennystekniikassa ei käytetä kemikaaleja tai liimoja. Allergiatestattu Mago kiinnitetään ohuella puuvillalangalla ja siksi ne sopivat niille joille perinteiset pidennykset eivät ole soveltuneet.

Simply Natural -hiustenpidennykset kuvina

Veloitukseton konsultaatio

Ennen hiustenpidennyskäsittelyä varataan aika konsultaatioon, jossa katsotaan hiuksen sävy sekä valitaan pidennyksen pituus. Ajan konsultaatioon voit varata myös nettiajanvarauksen kautta. Hiustenpidennykset hinnoitellaan sen mukaan kuinka paljon hiustenpidennyksiä asiakkaalle laitetaan. Pidennyshiusten määrä määräytyy tavoitepituuden, omien hiusten pituuden sekä paksuuden mukaan.

Simply Natural® -pidennyshiusta on saatavana suorana, laineikkaana, kiharana ja jopa liukuvärjättynä. Pituudet ovat 30-60cm.

Oletko valmis muutoksiin? Soita tai varaa aikasi netissä.

Pin It on Pinterest

Share This