Olaplex kampaamo Helsinki
Olaplex

Olaplex on mullistavin keksintö sitten kestovärin. Se on innovatiivinen tuote joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla.

Uusia mahdollisuuksia

Olaplex antaa luovuudelle vapauden, jonka avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin.

Suojaa

Korjaa

Ylläpitää

Olaplex

Jokainen tietää miten hiusta kuluttava ja vaurioittava käsittely vaalennus on. Tummasta vaaleaksi siirtyminen voi viedä useita kampaamokäyntejä. Hiuksista tulee helposti kuivat ja karheat.

Mikä on Olaplex?

Olaplex on kampaamossamme tarjottava uudenlainen palvelu, jota hyödynnetään hiustenvärjäyksien ja vaalennuksien yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa sekä suojaa hiuksia värjäyksien ja muiden kemiallisten käsittelyiden aikana.

Hiuksen rakennevauriot historiaan

Olaplex on mullistava tuote joka uudistaa käsityksen hiustenvaalennuksista. Olaplex-tuotteiden toimintaperiaate perustuu yksinkertaiseen kemiaan jollaista ei ole aikaisemmin osattu hyödyntää hiuskosmetiikassa. Se korjaa kaikkein huonokuntoisimmatkin hiukset upeiksi, kiiltäviksi ja vahvoiksi.

Moni kiittää Olaplexin uutta palvelua ja olisi toivonut tuotteen olevan saatavilla jo vuosia aikaisemmin. Nyt tummasta hiuksesta saa monta astetta vaaleamman jo yhdellä värjäyskerralla.

Mitä Olaplexilla tehdään?

Olaplexin avulla voidaan turvallisesti vaalentaa hiuksia ilman vaurioita. Se sopii kaikenlaatuisille ja -kuntoisille hiuksille. Voit vaalentaa hiuksia vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä rohkeammin. Olaplex estää vahingoittumista ja korjaa jo syntyneitä vaurioita. Hiukset ovat paremmassa kunnossa kuin ennen käsittelyä ja mikä parasta – tulos on pysyvä. Väri kestää elinvoimaisena pidempään.

Olaplex on tuote, jota voidaan käyttää kaikkien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä.

Miten se eroaa muista vastaavanlaisista tuotteista?

Vertailimme hiusta suojaavia ja jälleenrakentavia hoitoja ja koetimme tutkia niiden eroja. Käsittelyhoidoissa löytyi suuria eroja. Katso vertailutulokset!

Miten se toimii?

Olaplexin toimintaperiaate on yksinkertaista, mutta erittäin tehokasta kemiaa, jollaista ei ole ennen osattu hyödyntää hiuskosmetiikassa.

Blogijuttu:

Vertailimme uudet hiusta suojaavat ja jälleenrakentavat hoidot. Katso mikä on sinulle sopivin.

Olaplex kampaamo Helsinki

Miten se sopii erilaisten hiusten kanssa?

Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja kuntoisissa hiuksissa voimakkaasti käsitellyistä täysin käsittelemättömään hiukseen. Huomaat eron olivat hiuksesi sitten skandinaavisen hennot tai paksut luonnonkiraraiset. Olaplex-tuotteet sopivat mainiosti käytettäviksi myös hiustenpidennysten kanssa.

Olaplex-tehohoito

Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Tehohoitoa suosittelemme huonokuntoisiin hiuksiin, joita väri on vaurioittanut ja joihin ei muuten uskaltaisi suorittaa värjäystä. Olaplex-tehohoito sopii vaurioituneiden hiusten lisäksi kaikenlaisille hiuksille jotka tarvisevat hoitoa ja rakennetta. Se on omiaan kuiville sekä auringon polttamille hiuksille kuten myös kiharille hiuksille, jotka kaipaavat eloisuutta.

Olaplex-kotihoito

Suosittelemme kotikäyttöön Olaplex-käsittelyn vaikutusta yläpitävää Olaplex hair perferctor no 3 -tuotetta. Kotihoitotuote jatkaa ja ylläpitää hoitotulosta sekä valmistelee seuraavaan värjäykseen.

Olaplex-kotihoitotuote levitetään puhtaisiin, kosteisiin hiuksiin. Vaikutusaika on vähintään 10 minuuttia, mutta tuotteen voi antaa vaikuttaa pidempäänkin. Se huuhdellaan vaikutusajan jälkeen sekä pestään shampoolla. Shampoon jälkeen vielä hoitoaine sekä huuhtelu.

Asiakkaidemme mielipiteitä

Kiitos toiveideni toteuttamisesta ja hyvistä ideoista! Olaplex oli oikea tuote hiuksilleni.

Marika

Olaplex-hoitokäsittelyn salaiset ainesosat

Olaplex Bond Multiplier no 1

Suojaa

Olaplex -käsittelyn ensimmäinen vaihe estää hiusta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyiden yhteydessä.

Olaplex Bond Perfector no 2

Korjaa

Toinen vaihe vahvistaa hiuksen rakennetta ja korjaa vaurioita.

Olaplex Hair Perfector no 3

Ylläpitää

Olaplex No. 3 Hair Perfector on kotikäyttöön tarkoitettu hoitotuote, jolla ylläpidetään kampaamossa tehdyn Olaplex-hoitokäsittelyn tuloksia. Tuote ylläpitää hiuksen hyvää kuntoa ja jatkaa sen vahvistamista ja korjaamista kampaamokäyntien välillä. Kerran viikossa tehtävä kotihoito valmistelee hiusta myös seuraavaa kemiallista käsittelyä varten. Hoitotuotetta suositellaan käytettäväksi kerran viikossa tai useammin hiuksen kunnosta riippuen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Olaplex-hoidosta

Miten saan pidettyä hiukseni hyväkuntoisena?

Olaplex Hair Perfector -kotihoitotuote ylläpitää hiustuloksia Olaplex-hoitokäsittelyn jälkeen. Olaplex No. 3 vahvistaa ja korjaa hiuksia kampaamokäsittelyjen jälkeen ja valmistelee hiuksia seuraavaa kemiallista väri- tai vaalennuskäsittelyjä varten.

Sopiiko Olaplex hiustenpidennyksille?

Olaplex sopii hyvin kaikille hiustenpidennyksille eikä se vaikuta niiden pysyvyyteen. Olaplex lisää sinetti-, teippi– ja Mago-pidennyksien käyttöikää ja tuo huonokuntoisiinkin pidennyksiin uutta ilmettä. Olaplex-käsittely voidaan tehdä myös pidennyshiusten huollon yhteydessä.

Toimiiko Olaplex hennattuihin hiuksiin? Olen käyttänyt hennaa, johon sekoitan vain vetta ja jauhetta.

Olaplex korjaa ja suojaa hiuksen rikkisiltoja. Henna ei vaikuta Olaplexin toimintaan mitenkään, eikä myöskään Olaplex vaikuta hennan toimintaan. Tietenkään Olaplexia ei tule käyttää hennavärin seassa, koska Olaplex on kehitetty toimimaan hapetteellisten käsittelyjen yhteydessä. Hennattuihin hiuksiin kannattaa tehdä siis Olaplex-hoitokäsittely.

Kotini vesijohtovesi on hyvin rautapitoista ja hiukseni sisältävät koko ajan rautaa. Uskallanko tulla Olaplex-käsittelyyn?

Olaplex ei sisällä mitään avaavia ainesosia. Kaikkien Olaplex -tuotteiden pH-arvot ovat matalia, eli ne ovat hiuksen pintakerrosta sulkevia. Olaplex imeytyy hiukseen luonnollisella tavalla kuten mikä tahansa muukin vettä sisältävä tuote. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Onko Olaplexista haittaa kun on viimesillään raskaana?

​Olaplexin käytössä ei ole mitään rajoitteita raskauteen liittyen, kun Olaplexia käyttää annettujen ohjeiden mukaan.

Onko Olaplex-kotihoitotuotteella maksimivaikutusaikaa jota ei tulisi ylittää?

Olaplexin vaikutusajalla ei ole varsinaista maksimiaikaa. Tuotteen voi esimerkiksi laittaa illalla, nukkua yön yli ja pestä aamulla.

Mikä on Olaplexin vaikuttava aine?

Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Se on aine, joka koostuu hiilestä, vedystä, typestä ja hapesta. Kyseinen ainesosa löytyy jokaisen Olaplex- tuotteen inci-listasta toisena aineosana.

Täytyykö kotihoitotuotteen vaikutusajan jälkeen hiukset pestä uudestaan shampoolla? Laitanko shampoon lisäksi hoitoaineen?

Kyllä. Olaplex ei ole tavanomainen hoitoaine ja siksi hoidon jälkeen tarvitaan myös kosteutta ja hoitavia aineita. Kotihoitotuote kannattaa pestä pois hiuksista, jotta hoitoaine imeytyy paremmin.

Käyttöohje tiivistettynä: kotihoitotuote hiuksiin, vaikutusaika min. 10 min, huuhtelu, shampoopesu + hoitoaine.

Onko Olaplexin Nro 3 tuotteesta haittaa, jos käytän sitä jätettävänä hoitotuotteena enkä pese sitä lainkaan pois?

Tuotetta ei ole suunniteltu jätettäväksi hiuksiin. Olaplex-kotihoitotuotteen tarkoitus on korjata rikkisiiltoja, ei hoitaa hiuksissa olevia muita puutteita tai vaurioita. Suosittelemme kotihoitotuotteen ohessa käytettäväksi hoitoaineita, jotta hius saa kaiken tarvitsemansa hoidon. Tuotteen käyttöohjeita tulee noudattaa.

Onko Olaplexin käyttö mahdollista jos hiuksissa on metalleja?

Olaplex ei reagoi metallien kanssa. Täytyy kuitenkin muistaa ettei se myöskään estä reaktiota, jotka syntyvät kemiallisten käsittelyjen johdosta.

Vaalentaako olaplex-hoito hiuksia?

Olaplex ei itsessään vaalenna hiuksia, vaan korjaa, vahvistaa sekä suojaa hiuksia värjäyksien ja muiden kemiallisten käsittelyiden aikana.

Onko Olaplex No.3 Hair Perfector hoitoaine?

Olaplex No.3 Hair Perfector ei ole hoitoaine. Se on kampaamossa tehtävien Olaplex -palvelujen ylläpitotuote kotikäyttöön. Olaplex No.3 ei anna hiukselle sen tarvitsemaa kosteutta, proteiineja tai muita hoitavia tekijöitä ja siksi on välttämätöntä käyttää lopuksi hyvää hiuksillesi sopivinta hoitoainetta.

Kuinka usein tehohoito tulisi tehdä?

Olaplex-tehohoidon voi tehdä niin usein kuin haluaa, mitään ylihoitamisen vaaraa ei ole. Paras ohje tehohoitojen tekemiseen on se, että se tehdään aina silloin kun híus tuntuu tarvitsevan hoitoa.

Jos hiukset ovat erittäin haasteellisessa kunnossa, saattaa olla että Olaplex hoitokin täytyy tehdä heti alkuun useamman kerran. Kertojen välille ei tarvitse jättää mitään varo- tai palautumisaikaa. Saman päivän aikana voi tehdä useamman hoidon.​

Voiko kotihoitoaineen kanssa mennä saunaan?

Voi mennä. Lämpö ei vaikuta Olaplexin toimintaan mitenkään.

Toimiiko Olaplex-kotihoitotuote ilman varsinaista kampaamossa tehtyä Olaplex-käsittelyä?

Kotihoitotuotteen tarkoitus on ylläpitää jo tehdyn Olaplex -palvelun vaikutusta ja hiusten huippukuntoa kampaamokäyntien välillä. Kotihoitotuote on ylläpitotuote, joten sillä ei ole yhtä tehokasta suojaavaa ja korjaavaa vaikutusta kuin kokonaisvaltaisella hoidolla. Pelkällä hoitotuotteellakin saa aikaan vaikutuksia, mutta paras teho saadaan kun Olaplex-hoito tehdään ensin kampaamossa.

Osa asiakkaista on innostunut kokeilemaan kotihoitoa ilman kampaamossa tehtävää käsittelyä ja innostunut vaikutuksista niin, että ovat jatkossa varanneet meille ajan Olaplex-käsittelyyn.

Jokaisella Olaplex tuotteella on selkeä toimintaperiaate ja tehtävä:

  1. Suojaa
  2. Korjaa
  3. Ylläpitää

Kuinka usein kotihoitoja tulisi tehdä?

Kerta viikkoon on suositus, mutta hoidon voi tehdä kaksi kertaa viikossa mikäli hius on erittäin huonossa kunnossa. Hiuksen kunnon saa helposti selville tunnustelemalla hiusta.

Pitääkö hiukset pestä shampoolla aina hoidon jälkeen?

Shampoopesua suositellaan aina. Käyttöohjeiden noudattaminen on aina suositeltavaa, mutta ei ole vaaraa jos Olaplexia jää hiuksiin.

Miten paljon kotihoitoainetta laitetaan ja moneen käyttökertaan 100ml pullo riittää?

Yksi pullo riittää noin 6-7 käyttökertaan. Tarkempi määrä riippuu hiusten pituudesta, paksuudesta ja kunnosta.

Onko Olaplex on supervaalentaja?

Olaplex suojaa ja korjaa. Se ei ole vaalennusaine, eikä sekään mahdollista yhdellä käsittelykerralla mahdottomuuksia.

Voiko kotihoidon tehdä hiuksiin, jotka ovat hieman likaiset?

Paras tulos tulee puhtaisiin hiuksiin. Pesua ei tarvita, jos hiusten pinnassa ei ole juurikaan likaa tai esim. muotoilutuotteita, siten että ne haittaisivat Olaplexin imeytymistä.

Haluan blondiksi tukan ja olen värjännyt hiukset kotona mustaksi kestovärillä tyvestä latvaan. Välillä olen tehnyt kotona liukuväriä värinpoistolla. Olen lukenut Olaplexistä ja haluaisin vitivalkoiset hiukset. Hiukseni ovat huonossa kunnossa ja kuivat. Onko Olaplex sopiva minulle?

Olaplex on mahtava tuote, mutta se ei ole ihmeitä tekevä aine. Huonokuntoisesta, kotona värjätystä mustasta tukasta ei saa valkoista yhdellä käsittelykerralla. Olaplex suojaa hiuksen rakennetta vaalennuksen yhteydessä, mutta hiustasi ei kannata lähteä vaalentamaan kerralla kovin voimakkaasti. Projektiin kannattaa varata useampi käynti ja aloittaa Olaplex-hoidolla ja tarkastaa sen jälkeen hiusten kunto ja tehdä sitten suunnitelma. Kotihoito käsittelyjen välissä on erittäin tärkeää.

Yhteenveto: vaalennus vaatii useamman käyntikerran, suunnitelman ja kotihoitoa.

Onko syväpuhdistavalla shampoolla vaikutusta Olaplex-kotihoituotteeseen?

Olaplex-kotihoitotuote ja syväpuhdistava shampoo eivät reagoi keskenään eikä Olaplex peseydy pois syväpuhdistavalla. Kotihoitotuote kannattaa käyttää syväpuhdistuksen jälkeen, jotta mahdollinen hiuksen rasitus saadaan paikattua.

Olaplexista lisää blogissa

Oletko valmis muutoksiin? Soita tai varaa aikasi netissä.

Pin It on Pinterest

Share This