Yhteystiedot & sijainti

OSOITE

Kasarmikatu 38
00130 Helsinki

PUHELIN

044 989 2334

SÄHKÖPOSTI

mirka@blackouthair.fi

Lähetä viesti

Aikojen varaukset, peruutukset ja aikojen siirrot ainoastaan nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse (ei tekstiviestillä).

0 + 5 = ?

Pysäköinti

Katso miten pysäköit autosi helpoimmin.

Keitä me olemme

Tutustu ammattilaisiin

Luottamusta ja arvostusta ei voi rakentaa ilman sitoutumista ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Siksi meillä palveluita tarjoaa tiimi, jonka jokainen jäsen on alallaan kokenut ja sitoutunut ammattitaitonsa kehittämiseen.

Mirka Paananen

Mirka Paananen

Omistaja, parturi-kampaaja, meikkaaja

email

mirka@blackouthair.fi

Palvelemme Suomeksi in English

Vuosien kokemuksen ansiosta hahmotan hyvin kokonaisuuksia, pidän haasteista ja löydän ratkaisuja mahdottomiinkin pulmiin. Nautin erityisesti radikaaleista hiustenleikkauksista sekä vaativista värjäyksistä.

Satu Huikko

Satu Huikko

Estenomi-meikkaaja-maskeeraaja

email

satu@blackouthair.fi

Olen intohimoinen kuvausmeikkaaja, joka rakastaa kaikenlaista käsillä askartelua. Pettämätön värisilmä ja muodontaju yhdistettynä tarkkuuteen ja pitkäpinnaisuuteen takaavat luonnolliset kestopigmentoinnit, siistit ripsien kestotaivutukset sekä tietenkin kantajansa näköiset ja tyylikkäät meikkaukset.

Eve Komi

Eve Komi

Parturi-kampaaja-meikkaaja

Palvelemme Suomeksi in English

Rautaisen ammattitaidon olen saanut mm. osallistumalla muotinäytöksiin, musiikkivideoiden tekemisiin sekä alan kilpailuissa ja tapahtumissa. Laajan kokemuksen ansiosta olen mestari tekemään kampauksia sekä näyttäviä värjäyksiä.

Sabina Laine

Sabina Laine

Parturi-kampaaja, meikkaaja

Palvelemme Suomeksi På svenska in English

Intohimoni ja innostukseni alaan vain kasvaa mitä pidempään olen ollut alalla. Nautin kampauksien sekä luonnollisten värjäysten tekemisestä kuten myös mahdollisuuksista osallistua jonkun hääpäivään. Meikkaukset tuovat mukavaa vaihtelua työhön ja luonkin mielelläni kauniita kampaus/meikki kokonaisuuksia. Erityisosaamistani ovat hää- ja juhlakampaukset sekä hiusten luonnolliset värjäykset ja muotoilut.

Palvelen sujuvasti myös ruotsiksi. Jag erbjuder kundservice också på svenska.

Seuraa meitä

Twiittaa meille

Selaa hiusideoita

tagaa meidät