Pikakampaus
Minute Lounge - pikakampaukset

pikakampaukset ja pikameikit

Pikakampaukset

Minute Lounge™

Blackout tarjoaa Minute Lounge™ -pikakampauksella ja pikameikillä apua onnistuneeseen hiuspäivään! Pikakampaus on nopea ja helppo tapa saada edustava kampaus ja se sopii lyhyt- ja pitkähiuksisille.

35€/30min

Minute Lounge™ -pikakampaukset

Minute Lounge™ -Pikakampaus on hyvä valinta silloin kun hiuksiin halutaan muutosta nopeasti ja huokeampaa vaihtoehtoa kampaukseen. Pikakampaukset soveltuvat tilanteisiin, joissa tarvitaan nopeaa ehostamista kuten toimistojen palaverihuoneisiin, tapaamisiin sekä illanviettoon tai illan juhlintaan. Valittavana on neljä erilaista pikakampausmallia, joiden yhteyteen voi liittää lisäpalveluna hiustenpesun sekä pikameikin.

Minute lounge™ -pikakampauksen hinnoittelu on yksinkertaista: noin 30 minuuttia kestävä palvelu maksaa 35€. Suosittelemme ajanvarauksen tekemistä, jotta kampaus ehditään toteuttaa toivomanasi ajankohtana.

Tule toteuttamaan näyttäviä pikakampauksia yksin tai ystävien kanssa!

Valitse pikakampaus neljästä vaihtoehdosta

1. Keep Braiding – Lettikampaus

2. Smooth Curves – Kiharakampaus

4. Straightener – Suoristus

3. Pins & Needles – Pinnikampaus

 • Pikakampaus juhliin

  Tule pikakampaukseen itse tai ystäviesi kanssa ja aloita ilta mukavasti jo ennen varsinaista illanviettoa. Teemme sinulle/ystävillesi bileisiin tai juhliin soveltuvat kampaukset.

 • Pikakampaukset morsiusneidoille

  Pikakampaukset ovat omiaan morsiusneidoille hääpäivänä. Nopeina ja näyttävinä ne sopivat tiukkaankin aikatauluun.

 • Pikakampaus työelämään

  Pikakampauksella saat edustavuutta nopeasti ja helposti edustusta vaativiin tilaisuuksiin. Pikakampaukset ovat omiaan palavereihin, tapaamisiin sekä mm. työhaastatteluihin.

 • Pikakampaus valokuvaukseen

  Pikakampaukset ovat  suosittuja palveluita valokuvauksia varten esimerkiksi kulkukortteihin, passikuviin tai vaalimainoksiin. Pienellä ehostuksella saat suuren muutoksen.

 • Pikakampaus treffeille

  Ensivaikutelmaan on syytä  panostaa ja pikakampauksella sekä huolitellulla yleisilmeellä saat aikaan WOW-vaikutuksen.

Minute Lounge™ -pikameikki

Minute Lounge™ -Pikameikki tuo nopeaa ehostusta tilanteisiin, joissa edustaminen on toivottua

Minute Lounge™ -pikameikkiin on ei ole pakollista varata aikaa, mutta ajanvaraus on suositeltua, jotta pikameikki ehditään tehdä toivomanasi ajankohtana.

Aamut ja elämän rytmi on usein kiireistä eikä itsensä huolittelulle ei tunnu riittävän aikaa. Pikameikki on pelastus, joka sopii moneen tilanteeseen ja sitä on helppo korjailla päivän mittaan.

35 €/30 min
Pikakampaukset

Oletko valmis muutoksiin? Soita tai varaa aikasi netissä.

Pin It on Pinterest

Share This