BondPro+

Me kaikki tiedämme, että värjäykset ja vaalennukset vaurioittavat hiusta. Goldwell on suunnitellut BondPro+ -tuotteen, joka suojaa hiuksia kemiallisten käsitelyiden tuomilta rasituksilta. BondPro+ on suunniteltu sopimaan 100-prosenttisesti käyttämiemme Goldwell-värien kanssa, joten voimme vahvasti suositella sitä.

BondPro+ -hoitokäsittelyn jälkeen

BondPro+ -käsittelyn jälkeen hius tuntuu ravitulta, syväkosteutetuilta ja tuntuu merkittävästi terveemmiltä. BondPro+ sisältää kaksivaiheisen hoitokäsittelyn, jonka ensimmäisessä osassa tuote sekoitetaan värin joukkoon suojaamaan hiusta värjäyksen aikana. Käsittelyn toinen vaihe värinpesun jälkeen tehtävä tehohoito, joka muodostaa suojan seuraavaan käsittelyyn saakka. BondPro+ käyttö ei pidennä värikäsittelyn aikaa. Se on nopea ja yksinkertainen lisäpalvelu, jonka vuoksi suosittelemme sitä värikäsittelyihin ja erilliskäsittelynä.

BondPro+

Toiveesi

Erittäin vaaleat hiukset, joihin tarvitaan suojaa hiusten vaalennuksen ajaksi.

Suosituksemme

BondPro+ sekoitettuna vaalennustuotteisiin mahdollistaa hiusten vaalennuksen turvallisemmin sekä vahvistaa hiussäiettä vaalennuskäsittelyn aikana.

Toiveesi

Värisävyyn tehdään muutos ja tarvitsen hiuksille suojaa.

Suosituksemme

BondPro+ tarjoaa hyvät mahdollisuudet toteuttaa hiusten värjäyksiä entistä hellävaraisemmin. Samalla se vahvistaa rasittuneita hiuksia.

Toiveesi

Hiuksesi ovat vahingoittuneet ja haluat suojella niitä.

Suosituksemme

BondPro+ auttaa estämään hiusten katkeilua hiusta rasittavien käsittelyiden aikana ja suojaa hiusta vahingoilta.

Myös pelkkänä hoitona

BondPro+ on ollut Blackoutissa käytössä jo hetken ja se on osoittanut toimivuutensa. BondPro:n merkittävänä etuna on se, että sitä voidaan käyttää pelkkänä salonkihoitona ilman värjäystä, jolloin BondPron hyödyt saa ilman värjäystä.

Vertailu:

Vertailimme uudet hiusta suojaavat ja jälleenrakentavat hoidot. Katso mikä on sinulle sopivin.

BondPro+ Goldwell Blackout

Pin It on Pinterest

Share This