Kerasilk

Blogi

Kerasilk Control -siloitus- ja suoristuskäsittely

Kerasilk Control -siloitus- ja suoristuskäsittely tuo hiukset sileiksi ja pehmeiksi pitkäksi aikaa. Käsittelyn salaisuuden ydin piilee KeraShapeTechnology -tutkimuksessa.

Kerasilk Control

1.

Kerasilk Control -siloitus- ja suoristuskäsittely aloitetaan yksilöllisellä konsultaatiolla asiakkaan kanssa. Kaikki eivät halua piikkisuoraa hiusta, j​oten aluksi on hyvä selvittää mitkä ovat asiakkaan toiveet ja miten käsittelyä lähdetään toteuttamaan.

2.

Hoito jatkuu hiusten pesulla. Pesuun käytetään Kerasilkin hoitoon valmistelevaa shampoota, jonka jälkeen hiukset kuivataan miltein kuivaksi​.

3.

Hiuksiin levitetään Kerasilk siloitushoito ja hiukset kiedotaan pehmoiseen pyyhkeeseen. Vaikutusajalla asiakkaalla on aikaa juoda lempikahvinsa ja selata päivän lehdet.

4.

Vaikutusajan jälkeen hiukset jälleen föönataan ja suoristetaan pienissä osioissa Kerasilkin juuri tähän tarkoitukseen tarkoitetulla erikoissuoristusraudalla.

Kerasilk

5.

Suoristuksen jälkeen keratiinihoito on valmis. Hiukset pestään toistamiseen, jolloin hoitoaine poistuu hiuksesta ja hiuspohjasta. Hiukset kuivataan pyöröharjalla ja lopputulos on suorempi, tasaisempi ja kiiltävämpi. Suoristusrautaa ei edes tarvita.

6.

Kotihoitotuotteiksi valittiin sopivat pesuaineet sekä muotoilutuotteet Kerasilk control -tuotesarjasta, jotta tulos kestäisi mahdollisimman pitkään ja päivittäinen muotoilu olisi antoisa kokemus seuraavaan käyntikertaan asti.

Ennen & jälkeen Kerasilk Control -siloitus- ja suoristuskäsittelyn

Hiuksesta toivottiin mahdollisimman suoraa ja asiakkaalle valittiin vaikutuksiltaan tehokkain keratiinituote. Pääsimme erittäin hyviin tuloksiin. Kosteana hius oli vielä hieman laineella, mutta kuivatessa se suoristui pelkällä pyöröharjalla föönaamalla. Suoristusrautaa ei käytetty, joten kuva on heti föönaamisen jälkeen otettu.

Asiakkaalla on pohjalla vaalennusta ja hoidon yhteydessä teimme raitoja. Hius on silti ihanan pehmeä ja joustava. Paremmassa kunnossa kuin koskaan ennen.

Kerasilk
Kerasilk
Kerasilk Control
Kerasilk Control

Pin It on Pinterest

Share This