Mago-hiustenpidennykset

Microblading -kulmakarvat ovat epäilemättä yksi vuoden 2017 kuumimmista kauneustrendeistä. Moni varmasti vielä pohtii, miten ihmeessä kohuttu microblading toimii ja miten se eroaa perinteisestä kestopigmentoinnista. Tästä postauksesta löydät vastauksen ainakin näihin kysymyksiin.

Erot löytyvät tekotavoista

Maaliskuun lopulla suoritimme Simply Natural Mago -hiustenpidennyskoulutuksen. Mago hiustenpidennykset ovat markkinoiden hellävaraisin pidennystekniikka, jossa hiusten kiinnitykseen tai poistamiseen ei lisätä mitään kemiallisia apuvälineitä tai aineita. Magot ovat allergia- ja astmaliiton hyväksymiä allergiavapaita ja täysin ympäristöystävällisiä. Mago pidennykset soveltuvat myös raskaana oleville.

Mago-pidennysosioita ei liimata, teipata tai sinetöidä hiuksiisi, jonka vuoksi pidennyksen liike on hyvin luonnollista ja huomaamatonta. Pidennys tuntuu niin kevyeltä, että sen olemassaolon voi unohtaa. Eron tavallisiin hiustenpidennyksiin huomaat heti!

Tekniikka ei vahingoita hiuspohjaa tai hiusta, sillä pidennysosiot ovat kiinni hiuksissa ainoastaan ohuella puuvillalangalla, joiden poistaminen on nopeaa. Uuden pidennyksen voi laittaa välittömästi poiston yhteydessä.

Simply naturalin hiusmateriaali on markkinoiden laadukkainta ja pidennyshiuksissa hiuksen paksuus on sama hiuksen juuresta latvoihin. Sävyjen valikoima Magoissa on rajaton ja tilauksesta saamme erikoisiakin vaihtoehtoja.

Lisätietoja saat Simply Natural Mago -sivultamme.

Pin It on Pinterest

Share This