—  Elämäsi tärkein päivä

Jokainen haluaa olla

kauneimmillaan hääpäivänään

Jokainen nainen haluaa olla kauneimmillaan hääpäivänään. Hyvä hääkampaus sekä häämeikki ovat toiveittesi mukaisia ja kestävät onnenkyyneleet, suukot, tanssit sekä valokuvaukset.

Ikimuistettavan päivän kokemuksia & asiakaspalautteita

Kiitos koko Blackoutin ihana henkilökunta meidän molempien hiusten sekä morsiamen kynsien sekä meikin laitosta Olitte mukana tekemässä päivästämme ikimuistoisen!

Paljon kiitoksia vielä lauantain kampauksesta ja meikistä! Kampaus ja meikki kestivät upeasti ja sain aivan valtavasti kehuja! Erityisesti kampaus herätti huomiota ja kiinnostusta ja ennen kaikkea olin itse siihen supertyytyväinen! Kiitos muutoinkin kaikesta: koekampauksesta ja sen siirrosta polttareitteni vuoksi ja tietenkin itse kokonaisuudesta tuolloin hääpäivänä.

Halusin vielä kiittää aivan älyttömän ihanasta hääkampauksesta, -meikistä ja kynsistä!
Kaikki olivat täydellisiä ja juuri sellaisia kuin olin ajatellutkin! Hääpäivä sujui todella hyvin ja paljon ihailevia katseita ja kehuja tuli Suomenlinnan turisteilta (ja tietenkin häävierailta). Pistän ehdottomasti sanan kiertämään teidän erittäin ystävällisestä ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta! Parasta oli (kuten kaaso sen ilmaisi) se, että hääpäivän lookki oli juuri sellainen minkä olisin itsekin tehnyt jos olisin osannut tehdä yhtä hyvin kuin te! Kiitos tuhannesti!

Oletko Blackoutissa ensimmäistä kertaa?

Ei hätää, me opastamme sinua!

Morsiamelle

Puoli vuotta

Varaa aika kampaamosta ajoissa, sillä kampausajat kesähäihin ja viikonloppuihin varataan nopeasti loppuun.

Kaksi viikkoa

Noin viikkoa tai kahta ennen on sopiva aika värjätä tyvikasvu piiloon ja tulla koekampaukseen, koemeikkiin.

Hääpäivänä

Hääpäivänä saavu puhtailla ja kuivilla hiuksilla ajoissa paikalle.

Morsiamelle

—  Hääkampaus & meikki

Täydellisen hääkampauksen päättäminen voi olla tuskastuttava kokemus. Vältä paniikki ja valitse sopivin Blackoutin morsiuspaketeista. Morsiuspaketeista löydät oikeat palvelut etsitpä sitten perinteisempää, hienostunutta, rohkeaa tai pienimuotoista kampausta päivään, jolloin kävelet upeana uuteen elämänvaiheeseen. Tiimimme luo sinulle ja kaasoillesi kampaukset, jotka näyttävät upeilta ja luovat itsevarmuutta. Valitse kolmesta eri morsiuspaketista ja nauti hääkampaukseen kuuluvasta konsultaatiosta ja koekampauksesta, jossa kampaajamme hahmottelevat tulevaa hääkampaustasi. Nauti hyvää kahvia ja aloita täydellinen valmistautuminen tärkeään päivääsi.

Hääkampaus

Morsiamen hiukset voidaan jättää auki tai kiinnittää. Yleensä hääkampaus on juhlallinen ja siihen on kiinnitetty hiuskoriste, kukkia tai huntu. Morsian voi tuoda koe-kampaukseen mukanaan kuvan tulevasta puvustaan, jolloin sitä voidaan hyödyntää kampauksen suunnittelussa.

Myös sulhaselle löytyvät omat palvelut. Katso sulhasen hääpaketit.

Hääkampaus

(sisältää koekampauksen)

200 €

Häämeikki

Onnistunut häämeikki korostaa kantajansa tyyliä ja istuu tärkeän päivän asuun, koruihin sekä tietenkin hääkampaukseen. Häämeikki tehdään aina morsiamen toiveita kunnioittaen. Häämeikki koemeikkeineen on hyvä varata ajoissa. Sekä koemeikkiin että itse häämeikkiin varataan aikaa tunti. Hinta sisältää koemeikin ja ripsitupsut.

Häämeikki

(sisältää koemeikin)

200 €

Koekampaus ja koemeikki

Hääkampaukseen ja meikkiin kuuluvat olennaisena osana koekampaus sekä koemeikki.

Koekampauksen tarkoituksena on selkäyttää morsiamen ja kampaajan näkymyksiä lopullisesta kampauksesta. Koekampaus ei ole valmis hääkampaus. Se on suunnitelma, joka ei ole yhtä kestävä kuin hääpäivänä tehtävä hääkampaus.

Koemeikki on tärkeä osa häämeikin onnistumista. Se tehdään morsiamelle etukäteen ja sen tarkoitus on selvittää millainen meikki tekee hääpäivästä täydellisen. Koemeikki myös vähentää tärkeään päivään kohdistuvaa jännittyneisyyttä.

Koemeikkiin tullessa voi tuoda mukanaan kuvia itseä miellyttävistä meikistä, jotta pääsemme samalle aaltopituudelle esimerkiksi meikin voimakkuuden suhteen. Halutessaan voi tuoda kuvan myös hääpuvusta.

Koemeikissä hyvä testata meikin tummuus, sävyt ja morsiamelle sopivat pohjatuotteet (hyvä tietää onko menossa suihkurusketukseen, kasvohoitoon, ripsipidennykseen, kulmien värjäykseen) ja jos toivoo ripsitupsuja, niin testata liiman sopivuus.

Morsiuspaketit

Sweet

400 €

Sweet-morsiuspaketti sisältää:

Hääkampaus (sisältää koekampauksen)

Häämeikki (sisältää koemeikin)

Perfect Day

600 €

Perfect Day -morsiuspaketti sisältää:

Hääkampaus (sisältää koekampauksen)

Häämeikki (sisältää koemeikin)

Kulmienvärjäys ja muotoilu

Hiustenleikkaus

Hiustenvärjäys

Ajanvaraus

Varaa aika hyvissä ajoin, jotta koko hääseurueelle löytyy tiukassakin aikataulussa aikaa laittautua. Ajanvarauksia hääpalveluihin otetaan vastaan sekä puhelimitse että sähköpostilla. Kiireellisissä asioissa suosittelemme yhteydenottoa puhelimitse.

Palvelun nopeuttamiseksi sähköpostista on hyvä löytyä ainakin seuraavat tiedot

  • Mitä palveluita ja monelle henkilölle
  • Mikä päivä on kyseessä
  • Monelta seurueen on oltava valmiina lähtemään Blackoutista

Koekampaus ja meikki on hyvä tehdä noin 1-4 viikkoa ennen hääpäivää. Varmistathan saatavuuden myös mieleisellesi ajankohdalle riittävän ajoissa, jotta meikki ja kampaus saadaan suunniteltua samalla käynnillä.

Hääkynnet, kulmien ja ripsien värjäykset sekä ripsienpidennykset on hyvä tehdä hääviikolla, jotta lopputulos olisi h-hetkellä paras mahdollinen.

Paras lopputulos Blackoutissa

Emme tarjoa liikkuvia kauneuspalveluita. Parhaan mahdollisen lopputuloksen kampauksille ja meikeille voimme taata vain liiketilassamme, jossa on hyvä työvalaistus ja työergonomia. Liikkeessä tehtynä kampaus ja meikki tulevat myös edullisemmaksi asiakkaalle, sillä matkustamiseen sekä tavaroiden pakkaamiseen käytettyä aikaa ei tarvitse veloittaa asiakkaalta.

Avaintekijänä laadukkaat tuotteet

Hääkampaus on yksi hääpuvun kanssa yksi merkittävimmistä katseenvangitsijoista. Kampaajan vahvan ammattitaidon lisäksi hääkampaukseen tarvitaan oikeat hiustuotteet, jotka tuovat kampaukseen kosteuden sietokykyä, pitoa sekä joustavuutta. Suomalainen ohut hiuslaatu vaatii oman erityishuomionsa kuten myös pohjoiset sääolosuhteemme.

Häävalmisteluiden aikataulu

Katso häävalmisteluiden tarkempi aikataulu.

Kuusi kuukautta

Varaa aika hääkampaukseen sekä häämeikkiin kuusi kuukautta ennen tapahtumaa. Kuusi kuukautta voi vaikuttaa ikuisuudelta, mutta on tärkeää, että saat osaavan kampaajan, jolta onnistuvat mahdolliset suuretkin tyylimuutokset. Nyt on oikea hetki varata aika, jos haaveilet pitkien hiusten lyhentämisestä, hiustenpidennyksistä tai värimuutoksista.

Samalla sinulla on riittävästi aikaa miettiä uutta ilmettä, jos muutat mieltäsi. Jos rakastat uutta tyyliäsi, olet löytänyt häälookkisi!

Samalla on hyvä varata ajat myös morsiusneidoille sekä äidille. Muutoin taistelet vapaista ajoista muiden morsiamien kanssa.

Kaksi kuukautta

Kaksi kuukautta ennen suurta päivää on hyvä päättää alustavasti tyyli, jota tavoittelet. Etsi ja tallenna kuvia, jotka mielestäsi toimivat parhaiten valitsemasi mekon kanssa. Näytä valitsemasi hiustyylit sekä kuva mekostasi kampaajalle koekampaukseen tullessasi.

Yksi kuukausi

Ravitut ja terveet hiukset eivät tule sattumalta. Hoida hiuksiasi kosteuttavalla ja korjaavilla hiustuotteilla, jotka ravitsevat ja luovat kiiltoa kuluneisiin hiuksiin.

Kaksi viikkoa

Koekampaus on lähes välttämätön. Koekampauksen tarkoitus on selventää lopullinen kampaustyyli ja alustava suunnitelma, jotta niin kampaaja kuin morsian ovat samalla taajuudella. Ennen koekampaukseen tuloa morsiamen on hyvä tietää millainen on tuleva mekko ja tuleeko kampaukseen huntu tai hiuskoruja. Ota mukaan inspiraatiokuvia kampauksesta ja meikistä sekä ne hiuskoristeet/-lisäkkeet, jotka tulevat lopulliseen kampaukseen.

Kaksi viikkoa

Varmista, että lopullinen värjäys ja leikkaus tapahtuvat kaksi viikkoa ennen häitä. Kaksi viikkoa antaa värin mukautua ja pitää silti harmaat ja kaksihaaraiset poissa.

Yksi viikko

Lähtölaskenta on alkanut. Varmista ajanvarauksesi, jotta tiedät että kaikki sujuu hääpäivänäsi kellontarkasti. Hoida hiuksiasi hoitavalla hiusmaskilla. Älä käytä maskia tämän ajankohdan jälkeen, sillä muutoin hiuksesi saattavat muuttua liian pehmeiksi kampaajan käsiteltäviksi.

Hääpäiväsi

Päivä on viimein koittanut. Mieti miten pukeudut kampaajaa varten. Älä pue mitään minkä joudut ottamaan kaula-aukon kautta pois. Muista ottaa kaikki tarvitsemasi kampaajalle. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain nojata taaksepäin, rentoutua ja nauttia. Mukaan on myös hyvä ottaa hiustuotteita, joilla pidät kampauksen kunnossa.

Kuvia hääkampauksista

Olemme keränneet hääkampauksista kuvapankin Blackoutin Pinterest-sivuille. Käy tutustumassa ja etsi itsesi näköinen kampaus.

Sulhanen

Yksi kuukausi

Kuukautta ennen on hyvä tulla koeleikkaukseen, jossa leikkauksen yhteydessä suunnitellaan hääpäivänä toteutettava hiustenmuotoilu.

Yksi viikko

Viikkoa ennen tehdään siistimisleikkaus. Samalla on hyvä tehdä halutessaan hiustenvärjäys.

Hääpäivänä

Hääpäivänä groomaus on helppo toteuttaa, kun suunnitelmat ovat tehty huolellisesti.

Sulhaselle

—  Hääpäivään

Häägroomaus

Tervetuloa hääsuunnitteluiden sivuille. Mielessäsi on ehkä herännyt jo monta kysymystä, mutta onneksi hiustyyliin liittyvät kysymykset ovat helpoimmasta päästä.

Hääpäivä on miehen yksi tärkeimmistä päivistä. Se on myös yksi kiireisimmistä ja stressaavimmista ajanjaksoista. Tyyliin ja hiuksiin on syytä panostaa, sillä hääpäivän aikana otetaan kymmenittäin kuvia, jotka jäävät muistoksi tuosta päivästä.

That’s My Prince

100 €

Sulhasen hääpaketti sisältää:

Hiusten leikkaus

Hiusten groomaus hääpäivänä

Kevyt kuvausmeikki hääpäivänä

Sweep Off Her Feet

135 €

Sulhasen hääpaketti sisältää:

Hiusten leikkaus

Hiusten groomaus hääpäivänä

Kevyt kuvausmeikki hääpäivänä

Oman värin vahvistus tai harmaiden häivytys re-shade-sävyllä

Kuvia hiustyyleistä

Olemme keränneet kuvapankin hiustyyleistä Blackoutin Pinterest-sivuille. Käy tutustumassa ja etsi itsesi näköinen tyyli.

Miesten hiustyylin häihin

Blogissa vinkkejä miehille

Kaaso

Yksi kuukausi

Pohdi etukäteen haluamiasi vaihtoehtoja ja vertaile niitä juhlapukuusi.

Yksi viikko

Noin 1-2 viikkoa ennen hääpäivää on sopiva aika värjätä tyvikasvu piiloon ja viimeistellä hiukset kampausta varten.

Hääpäivänä

Tuo mukanasi ideakuvia ja mahdollisesti myös kuva juhlamekostasi. Tulee puhtailla hiuksilla ja ilman meikkiä.

Kaasolle

—  Hääpäivä

Kaasojen hiukset ovat lähes yhtä suuressa asemassa kuin morsiamen, joten älä jätä kampauksen toteutusta ja suunnittelua viime hetkeen. Jokainen morsian tietää hääpäivään sisältyvän miljoona päätöstä, mutta yksi merkittävimmistä päätöksistä kohdistuu kaasoihin.

Kaasot tulevat usein morsiamen tueksi, jolloin heille on helppo tehdä samalla kertaa juhlameikki sekä juhlakampaus.

Minute Lounge™ -pikakampaukset

Blackout tarjoaa Minute Lounge™ -pikakampauksia. Pikakampaukset soveltuvat erinomaisesti kaasoille sekä pienempiin juhla- ja edustustilaisuuksiin, joissa tarvitaan nopeaa ehostamista. Pikakampaus sopii niin lyhyt- kuin pitkähiuksisille.

Lue lisää Minute Lounge™ -pikakampauksista.

Juhlakampaus

95 €

Juhlameikki

95 €

Pikakampaukset

45 €

/30 min.

Pin It on Pinterest

Share This