—  Helsingin paras

Itsenäisyys on

juhlan arvoinen asia

Blackoutissa tehdään meikkejä ja kampauksia itsenäisyyspäivän juhlijoille 6.12.. Kasarmikadun liikkeestämme on vain muutaman sadan metrin matka juhlapaikalle Presidentinlinnaan tai keskustan juhlapaikoille. Itsenäisyyspäivän kampausaikoja voi varata nettiajanvarauksesta 24/7 tai puhelimitse 044 989 2334. Lisätietoja: mirka (at) blackouthair.fi tai yhteydenottolomakkeella.

Itsenäisyyspäivän kampaus

& meikki

Hiukset ovat naisen kruunu. Vanha fraasi pätee myös itsenäisyyspäivän kampauksiin. Itsenäisyyspäivän juhlakampaukset kulkevat käsikädessä juhlan pukukoodin sekä puvun tyylin mukaan. Näyttävään pukuun on ollut tapana valita hillitympi kampaus, mutta hillityssä puvussa on totuttu säväyttämään persoonallisella kampauksella.

Kampaamo Helsinki

Itsenäisyyspäivän kampaus

120 €

Itsenäisyyspäivän meikki

120 €

Seuraaviin itsenäisyyspäivän juhlien alkuun on aikaa

0Days0Hours0Minutes0Seconds
Itsenäisyyspäivän meikki ja kampaus

—  Alusta loppuun

Kestävää

juhlahumua

Kampauksien pohjana käytetään hyvin usein nutturaa, josta pystytään muokkaamaan hyvinkin erilaisia kampauksia eritasoisiin juhliin. Tällä hetkellä juhlakampauksissa suositaan näyttävyyttä ja kiharoita. Tärkeää suunnittelussa on huomioida kestävyys. Kampauksen tulee kestää täydellisenä tanssilattian pyörteistä aina oman sängyn tyynylle asti.

—  Myös juhlapuvussa

Hiukset ovat naisen kruunu

Iltapuvun kanssa on etiketin mukaisesti hiukset pidetty kiinni, mutta viime vuosien aikana tästäkin on nähty poikkeavia toteutuksia. Yleistyvä tapa on valita klassinen kampaus, johon sovelletaan sen hetkisiä trendejä. Tulevissa itsenäisyyspäivän juhlissa näemme todennäköisesti nyt pinnalla olevia lettikampauksia perinteisten nutturoiden lisäksi. Hetken trendeistä riippumatta kampauksen tulee olla sellainen, jossa itse viihtyy ja tuntee itsensä viehättäväksi.

—  IKIMUISTOINEN

Useita mahdollisuuksia juhlakampaukseen

Juhlakampauksia on monia tyylejä. Suosittuja tyylejä ovat esimerkiksi kiharakampaus, kiharanuttura ja lettikampaukset. Vanhemmila daameilla varmoja valintoja ovat banaaninutturat ja föönikampaukset.

—  Yhteinen suunnitteluhetki

Hyvin suunniteltu

kampaus on puoliksi tehty

Asiakkaalla on usein mukanaan mallikuvia sekä ajatuksia haluamastaan kampauksestaan. Kampauksen teko alkaa yhteisellä suunnitteluhetkellä, jossa pohditaan toiveita ja parhaita toteutustapoja.

Kampauksien pohjana käytetään hyvin usein nutturaa, josta pystytään muokkaamaan hyvinkin erilaisia kampauksia eritasoisiin juhliin. Tällä hetkellä juhlakampauksissa suositaan näyttävyyttä ja kiharoita. Tärkeää suunnittelussa on huomioda kestävyys. Kampauksen tulee kestää täydellisenä tanssilattian pyörteistä aina oman sängyn tyynylle asti.

Pin It on Pinterest

Share This