Kerasilk

GOLDWELL

PITKÄKESTOINEN MUUTOS JUURI SELLAISIKSI HIUKSIKSI, JOITA RAKASTAT.

Ylellisen sileät, uskomattoman joustavat, vaikuttavan runsasvolyymiset tai hämmästyttävän hehkuvat? Uudella Kerasilk-tuotesarjalla saavutat unelmiesi hiukset.

Uusi Kerasilk sisältää ainutlaatuisia teknologioita, jotka on yhdistetty korkealaatuisiin ainesosiin. Kerasilk tarjoaa viisi asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin räätälöitävää hoitoa sekä luksustason kotihoitotuotteita, joiden avulla saavutetaan poikkeuksellisen upeita, pitkäkestoisia tuloksia.

Mikä on hiuksiesi ongelma?

Kerasilk-asiantuntijana osaamme konsultoinnin jälkeen kertoa mikä Kerasilk-palvelu soveltuu parhaiten hiusrakenteeseesi, hiustesi tilaan sekä haluttuun lopputulokseen.

Kerasilk Control
kerasilk Control

Kerasilk Control -siloittava hoitokäsittely

TURHAUTUNEESTA TYYTYVÄISEKSI

Oletko turhautunut luonnontaipuisiin ja vaikeasti hallittaviin hiuksiin, joiden muotoilu ja suoristaminen vie tunteja? Mitä jos voisit muuttaa pörröhiuksesi rennoiksi ja sileiksi?

Kerasilk Control -palvelu rentouttaa kiharoita ja antaa pehmeää joustoa hiuksiin. Helpommat aamut, helpommin käsiteltävät sileät hiukset.

Kerasilk Reconstruct
Kerasilk Reconstruct

Kerasilk Reconstruct

PITKÄKESTOINEN MUUTOS TÄYDELLISEN HOIDETUIKSI, TAIPUISIKSI JA TERVEELTÄ NÄYTTÄVIKSI HIUKSIKSI

Mitä jos voisit uudistaa ja elvyttää rasittuneet ja vaurioituneet hiuksesi sekä saada niistä joustavanpehmeät?

Kerasilk Reconstruct -palvelu tarjoaa pitkäkestoisen muutoksen täydellisen hoidetuiksi, taipuisiksi ja terveeltä näyttäviksi hiuksiksi jopa 10 pesun ajaksi. Vaikuttaa aktiivisesti hiusten rakenteeseen, ravitsee ja elvyttää rasittuneet ja vaurioituneet hiukset keratiinin ja HyaloveilinTM ansiosta.

Hemmottele hiuksiasi täydentävillä kotihoitotuotteilla ja nauti uudesta, joustavammasta olemuksestasi – joka päivä yhä uudelleen.

Kerasilk Reconstruckt
Kerasilk Repower
Kerasilk Repower

Kerasilk Repower

Volume: Mitä jos voisit antaa hentoihin ja oheneviin hiuksiin uutta voimaa?

VOIMATTOMASTA VAHVAKSI

Kerasilk Repower Volume on hiuksia vahvistava palvelu ja se saa hiukset tuntumaan ja näyttämään runsaammilta. Pitkäkestoinen muutos täydellisen volyymin hiuksiksi jopa 10 pesun ajaksi.

Elvytä ja virkistä hiuksiasi täydentävillä kotihoitotuotteilla ja rakastu joka päivä yhä enemmän upeaan muutokseesi. Stimuloiva ja runsauttava!

Vaikuttaa aktiivisesti hiusten rakenteeseen, vahvistaa ja antaa volyymia hentoihin, elottomiin hiuksiin keratiinin ja elastiinin ansiosta. Sisältää keratiinia ja elastiinia. Tehokkaasti vahvistava!

Kerasilk Repower Anti-Hairloss
Kerasilk Repower
Kerasilk Repower Anti-Hairloss

Kerasilk Repower

Anti-Hairloss: Pitkäkestoinen muutos täydellisen vahvistuneiksi, paksummiksi ja runsaammiksi hiuksiksi.

PITKÄKESTOINEN MUUTOS TÄYDELLISEN VAHVISTUNEIKSI

Mitä jos voisit antaa oheneviin hiuksiin uutta voimaa ja saada pitkäkestoisen muutoksen täydellisen vahvistuneiksi, paksummiksi ja runsaammiksi hiuksiksi?

Kerastase Repower Anti-Hairloss vaikuttaa aktiivisesti hiusten rakenteeseen, niin että ohenevista ja hauraista hiuksista tulee paksummat ja runsaammat. Salaisuus: ProcapilTM3- ja t-flavanoni aktiiviaineet ansiosta tunnetaan hiuspohjatutkimuksissa erityisen suuresta tehokkuudestaan.

Kerastase Repower Anti-Hairloss on hiuspohjan virkistyspalvelu, joka tasapainottaa päänahkaa ja ehkäisee pitkäkestoisesti perinnöllistä hiustenlähtöä.

Salaisuus: Procapiltm

Kerasilk Repower Volume
Kerasilk Color
Kerasilk Color

Kerasilk Color

VÄRIÄ KAUNISTAVA JA VAHVISTAVA HOITOKÄSITTELY

Mitä jos voisit lukita mielivärisi kestämään aiempaa kauemmin?

Uusi Kerasilk Color Beautifying -palvelu tarjoaa pitkäkestoisen muutoksen täydellisen kauniiksi ja kiiltäviksi värihiuksiksi jopa 6 viikkoa pidemmäksi aikaa.

Sisältää keratiinia ja tamanu-öljyä, jotka vaikuttavat aktiivisesti hiusten rakenteeseen ja säilyttävät värihiuksissa hehkuvan kiillon ylellisen kiiltävänä.

Varmista ylellisyyden tuntu täydentävillä kotihoitotuotteilla ja säilytä uskomaton värinsyvyys, -kiilto ja -hehku pitkään, ja vielä sen jälkeenkin.

Kerasilk Color

Blackout on Helsingissä sijaitseva parturi sekä kampaamo, jossa saat kattavat ja laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut.

AUKIOLOAJAT

maanantai-perjantai 10-20
lauantai 9-16
sunnuntai suljettu
tai sopimuksen mukaan

Maksa osamaksulla tai laskulla
Rekisteriseloste
Avoimet työpaikat

Pin It on Pinterest

Share This