—  Upea

Meikkaus

tekee hetken

Oikeanlaisella meikillä voi tehdä lähes mitä vain. Käytämme ammattilaisten suosimia laadukkaita meikkisarjoja, joista löytyy varmasti oikeat tuotteet ja sävyt jokaiseen tilanteeseen.

Loistelias

juhlameikki

Toiveittesi mukainen juhlameikki. Meikin tulisi olla kantajansa näköinen ja kestää huoliteltuna koko juhlapäivän – aina iltaan asti. Meikkipalvelumme auttaa sinua saamaan todellisen juhlalookin niin tärkeisiin kuin arkisempiinkin juhliin. Usein oikeanlaisen meikin loihtiminen tuntuu mahdottomalta, mutta ammattilaisen käsissä parhaat puolesi pääsevät esiin ja säihkyt koko illan!

Meikki voidaan toteuttaa myös kuvausmeikkinä tai näytösmeikkinä (esim. mallikansioiden kuvaukset, promootiokuvat). Hinta sisältää ripsitupsut.

Lue lisää esim.:

Meikkaus

—  Huoliteltu

Päivämeikki

Parhaita puoliasi korostava kevyt päivämeikki. Päivämeikki sopii esimerkiksi työhaastatteluun tai muuhun tilaisuuteen, jossa on tärkeää näyttää siistiltä ja huolitellulta huomiota herättämättä. Päivämeikissä koko kasvot ehostetaan kevyesti tai voidaan keskittyä enemmän esimerkiksi painottamaan silmä- tai huulimeikkiä.

—  IKIMUISTOINEN

Häämeikki

Blackoutissa viimeistelemme elämäsi tärkeimmän päiväsi upealla häätyylillä. Tarjoamme morsiamelle ja hääseurueelle yksittäisiä palveluita tai hääpaketteja, joihin voi sisältyä kampaukset, häämeikit (koekampaukset -ja meikit) sekä ripset.

Emme tarjoa liikkuvia kauneuspalveluita. Parhaan mahdollisen lopputuloksen kampauksille ja meikeille voimme taata vain liiketilassamme, jossa on hyvä työvalaistus ja työergonomia. Liikkeessä tehtynä kampaus ja meikki tulevat myös edullisemmaksi asiakkaalle, sillä matkustamiseen sekä tavaroiden pakkaamiseen käytettyä aikaa ei tarvitse veloittaa asiakkaalta.

Pin It on Pinterest

Share This