—  Nopeaan ehostukseen

Minute Lounge™ -Pikakampaukset ja pikameikit

Blackout tarjoaa Minute Lounge™ -pikakampauksella ja pikameikillä apua onnistuneeseen päivään! Pikapalvelut ovat nopea ja helppo tapa saada edustava ehostus.

Minute Lounge™

pikakampaus

Minute Lounge™ -Pikakampaus on hyvä valinta silloin kun hiuksiin halutaan muutosta nopeasti ja huokeampaa vaihtoehtoa kampaukseen. Pikakampaukset soveltuvat tilanteisiin, joissa tarvitaan nopeaa ehostamista kuten toimistojen palaverihuoneisiin, tapaamisiin sekä illanviettoon tai illan juhlintaan. Valittavana on neljä erilaista pikakampausmallia, joiden yhteyteen voi liittää lisäpalveluna hiustenpesun sekä pikameikin.

Kampaamo Helsinki
Hääkampaus – morsiusneito

—  Nopea ehostus

Minute Lounge™

pikameikki

Aamut ja elämän rytmi on usein kiireistä eikä itsensä huolittelulle ei tunnu riittävän aikaa. Pikameikki on pelastus, joka sopii moneen tilanteeseen ja sitä on helppo korjailla päivän mittaan.

Minute Lounge™ -Pikameikki tuo nopeaa ehostusta tilanteisiin, joissa edustaminen on toivottua. Pikameikkiin on ei ole pakollista varata aikaa, mutta ajanvaraus on suositeltua, jotta pikameikki ehditään tehdä toivomanasi ajankohtana.

—  Yksinkertainen

Hinnoittelu

Minute lounge™ -pikakampauksen hinnoittelu on yksinkertaista: noin 30 minuuttia kestävä palvelu maksaa 40€. Suosittelemme ajanvarauksen tekemistä, jotta kampaus ehditään toteuttaa toivomanasi ajankohtana.

40€/30min

Valitse pikakampaus neljästä vaihtoehdosta

1. Keep Braiding – Lettikampaus

2. Smooth Curves – Kiharakampaus

3. Pins & Needles – Pinnikampaus

4. Straightener – Suoristus

Täydellisyys on saavutettu, kun ei ole enää mitään mitä ottaa pois eikä mitään mitä lisätä.

ANTOINE DE SAINT-EXUPERY

Millaisiin tilaisuuksiin pikapalvelut sopivat

JUHLIIN

  • Tule pikakampaukseen tai -meikkiin itse tai ystäviesi kanssa ja aloita ilta mukavasti jo ennen varsinaista illanviettoa. Teemme sinulle/ystävillesi bileisiin tai juhliin soveltuvat kampaukset.

MORSIUSNEIDOILLE

  • Pikakampaukset ja -meikit ovat omiaan morsiusneidoille hääpäivänä. Nopeina ja näyttävinä ne sopivat tiukkaankin aikatauluun.

TYÖELÄMÄÄN

  • Pikakampauksella ja -meikillä saat edustavuutta nopeasti ja helposti edustusta vaativiin tilaisuuksiin. Ne ovat omiaan palavereihin, tapaamisiin sekä mm. työhaastatteluihin

VALOKUVAUKSEEN

  • Pikakampaukset ja -meikit ovat suosittuja palveluita valokuvauksia varten esimerkiksi kulkukortteihin, passikuviin tai vaalimainoksiin. Pienellä ehostuksella saat suuren muutoksen.

TREFFEILLE

  • Ensivaikutelmaan on syytä panostaa. Huolitellulla yleisilmeellä saat aikaan WOW-vaikutuksen.

Tule toteuttamaan näyttäviä pikakampauksia yksin tai ystävien kanssa!

Pin It on Pinterest

Share This