Blackout Parturi-kampaamo

Blackout

Hårstyling och barbering i Helsingfors

Blackouts mångsidiga utbud på hårstyling, barbering och olika skönhetsservice hittar du mitt i centrum av Helsingfors. Salongen hittar du i närheten av bl.a. Hotel Kämp, Hotel Fabian och Hotel Haven. Kom in och njut av en välkomnande omgivning och berätta om önskemålen du vill ha uppfyllda.

Hårsalong

Våra dedikerade hårstylister är uppdaterade inom alla nyaste färgtrenderna, där till behärskar vi både de klassiska och mer trendiga stilar gällande klippning och styling.

Frisering service

 • Hårklippningar och -färgningar
 • Hårförlängningar
 • Hårfrisyrer och -uppsättningar
 • Sminkningar
Helsingin paras parturi-kampaamo
Helsingin paras parturi

Varje man behöver en bra herrfrisör

Håll dig skarp! Vi behärskar allt från klassisk herrfrisering till de mer edgy och avslappnade stilarna.

Barbering service

 • Hårklippningar och -färgningar
 • Barbering
 • Skägg trimning

Hur kan vi hjälpa dig?

Vårt services

Blackout är känd

för sin unika stil och

kritiska öga för detalj,

vi erbjuder dig mer

än bara en hårklippning.

Vi följer noga de nyaste trenderna och stilarna och hjälper gärna med att hitta stilen som bäst passar dig. För dig som redan hittat din stil kan vi skapa frisyren som bäst uppfyller din önskan. Du som söker efter en uppdatering får ett stort utbud på nya och fräscha ideér att välja mellan. Hos oss får du avancerade färgningar och moderna klippningar, klassiska herrfrisyrer, förlängningar, färgkorrektion samt frisyrer för varje tillfälle. Njut av en varm kopp kaffe eller te och fråga våra tips för en uppdatering av din stil och hur du kan uppehålla den hemma.

Tillsammans kan vi skapa en helhet som bäst passar ihop med din personlighet och stil.

Vi erbjuder ett brett utbud av hår och skönhetsbehandlingar : avancerad färgning, moderna klippningar, klassisk barbering, färgkorrigering, håruppsättningar och -frisyrer samt hårförlängningar. Blackout Hair&Beauty erbjudande också Olaplex behandlingar.

Bästa hårstylingen i Helsingfors

Våra öppettider varierar något i efterfrågan och enligt våra egna scheman. Du kan boka tid genom att ringa salongen (inga sms / e-post). Du når oss mån-fre kl 10-20, lör kl 10-16.

Du kan också boka en tid online. Online bokningen (servicen kräver registrering) är behändigt öppen 24h. Reserveringen kan göras när som helst och var som helst!

Öppentider

måndag-fredag 10-20
lördag 9-16
söndag stängt

Hårstyling och -barbering i Helsingfors.

Hei på er

Min service

 • Hårklippningar och -färgningar
 • Barbering
 • Hårförlängningar
 • Hårfrisyrer och -uppsättningar
 • Sminkningar

Boka en tid med Sabina

Ifall du önskar få service på svenska du kan boka tider per telefon med att fråga efter Sabina eller skicka ett e-post på adressen laine.sabina@gmail.com

Alla våra professionella hårstylister talar finska och engelska. Tider kan du boka antingen online (sidorna enbart på finska) eller per telefon.

Min passion och mitt intresse för hårstyling och sminkning kommer enbart att öka ju längre jag har är på branschen. Jag njuter av att göra frisyrer och naturliga hårfärgningar samt möjligheten av att delta i någons bröllopsdag. Sminkningar hämtar en trevlig liten omväxling till jobbdagen och jag skapar gärna smink/frisyr helheter. Specialkunnande har jag inom fest-och brudfrisyrer samt naturliga färgningar och klippningar. Jag kommer bra överens med mina kunder och lyssnar på alla dina önskemål men kommer också med egna föreslag.

Möt vårt fantastiska team!

Mirka

Eve

IPad & Wi-fi

Blackout Hair & Beauty bjuder nu på gratis Wi-fi och iPads.

Ilmainen wifi

Är du redö för att bli bortskämd och bli tagen hand om? Ring eller gör en online bokning.

Hitta oss i Helsinfors

Blackout Hair & Beauty är lätt att finna på Kaserngatan 38 I centrum av Helsingfors. Kom och hälsa på eller ring för en gratis konsultation med våra erfarna stylister.

Pin It on Pinterest

Share This