Hiustenpidennysten konsultaatio

Haluatko näyttävät ja luonnolliset hiukset? Tarjoan henkilökohtaisen hiustenpidennyskonsultaation Helsingin keskustassa.

Konsultaatio, miksi?

Ennen hiustenpidennyksiä sinun tulee varata aika hiustenpidennyskonsultaatioon, jossa sinulle valitaan sopiva pidennystekniikka, väri ja pidennyshiuksen pituus. Konsultaatiossa etsimme yhdessä juuri sinulle sopivan hiustenpidennysratkaisun. Konsultaatio on ensimmäinen askel kohti uutta ilmettä.

Konsultaatiossa käymme läpi mm. nämä asiat:

Henkilökohtainen arviointi:

Arvioin hiustesi tilan ja keskustelemme toiveistasi.

Räätälöity suunnitelma:

Saat yksilöllisen suunnitelman, joka sopii juuri sinun hiustyypillesi ja toiveillesi.

Hiustenpidennystyypit:

Tutustumme eri hiustenpidennystyyppeihin ja autan sinua valitsemaan parhaiten tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Hinta-arvio:

Esitän kustannukset avoimesti ja läpinäkyvästi.

Mitä konsultaatiossa tapahtuu

Konsultaatiossa keskustelemme unelmiesi lookista ja tarkistamme hiustesi kunnon varmistaaksemme, että hiuksesi sopivat pidennyksiin. Neuvon mikä on paras toimintatapa varmistaaksemme, että hiuksesi muuttuvat täydellisesti –halusit saavuttaa uskomattoman volyymin, sensaatiomaisen pituuden – tai molemmat!

Haluan sinun olevan tyytyväinen lopputuloksesta ja käytän tyytyväisyyden saavuttamiseen vain niitä pidennyshiuksia, joiden tasaisen laadun olen varmistanut pitkältä ajalta.

Yksi konsultoinnin tärkeimmistä ja asiantuntijuutta vaativista vaiheista on hiuksesi värin sovittaminen uusiin pidennyshiuksiin. Tavoitteena on aina luonnollisen näköinen lopputulos ja siihen pääsemisen voi tarkoittaa eriväristen pidennysten käyttöä, joiden avulla saadaan sekoitettu tai korostettu sävyjä, jotka sopivat täydellisesti omien hiustesi väreihin ja sävyihin.

Pyydän konsultoinin päätteeksi 50 %:n etukäteismaksua, jos olet tyytyväinen suunnitelmaan ja päätät varata ajan hiustenpidennysten laittoon. Tämän jälkeen tilaan ja valmistan räätälöidyt hiuspidennyksesi, jotka on valmistettu täydellisesti tarpeisiisi.

Miten varaudun konsultaatioon?

Toivon, että olet valmistautunut pidennyskonsultaatioon. Tutustu hinnastooni ja mieti hieman millaista pidennystä toivoisit. Voit myös lähettää minulle ennakkoon sähköpostilla mirka@blackouthair.fi seuraaavat tiedot:

  • Muutama valokuva itsestäsi, hiuksistasi nyt ja mahdollinen toivekuva. Kuvien kautta näen parhaiten mieltymyksesi pidennyksen suhteen ja osaan suunnitella juuri toiveisiisi sopivan hiustenpidennyksen.
  • Kuinka pitkä hiuksesi on nyt ja millainen on tulevien hiusten toivepituus ja väri?
  • Millaiset hiuksesi ovat nyt ja tarvitseeko niille tehdä jotain? Haluatko, että hiuksia värjätään ennen pidennystä? Tällöin voit varata ajan hiusten värjäykseen ja lisäpalveluna hiustenpidennys konsultaation. Muun palvelun yhteydessä konsultaatio on maksuton.
  • Onko kyseessä ensimmäinen hiustenpidennys vai onko sinulla aikaisempaa kokemusta?
  • Etsitkö täydellistä muutosta vai luonnollisempaa lookkia
  • Onko kyseessä uusi pidennys vai vanhojen poisto ja uusi pidennys?

Varaa konsultaatioaikasi nyt ja anna hiuksillesi uusi elämä! Varaa konsultaatioaika ajanvarauksesta.

Kaikki alkaa konsultaatiolla

Päätös hiustenpidennysten hankkimisesta on aina suuri päätös ja siksi se aloitetaan henkilökohtaisella konsultaatiolla. Konsultaatio varmistaa, että saat juuri sellaiset hiukset kuin haluat.

Hiusten pidennys alkaa konsultaatiolla

1. Varaa konsultaatio

Konsultaatio. Hiustenpidennyksien suunnittelu alkaa aina konsultaatiolla.

2. Saavu konsultaatioon

Saavu konsultaatioon. Keskustelemme unelmiesi lookista ja kirjaamme ylös mitä toiveita sinulla on uusille hiuksillesi. Tarkistamme hiustesi kunnon varmistaaksemme, että hiuksesi sopivat toivottuihin pidennyksiin.

3. Kiinnitys

Pidennysten kiinnityspäivä. Olemme päivästä yhtä iloisia kuin sinäkin. Kampaamossa pidennystyö on alkanut jo ennen kuin astut kampaamon ovesta sisään, sillä valmistelemme uudet hiuksesi huolellisesti ennen saapumistasi, jotta sinun ei tarvitse viettää tuolissa pidempään kuin on tarpeen.

Laittopäivänä pyydämme sinua pesemään hiuksesi. Älä käytä hiustesi juuriin tuotteita tai hoitoaineita, koska ne saattavat heikentää pidennyshiuksen kiinnityksen pysyvyyttä. Parhaan tuloksen saamiseksi on hyvä varmistaa, että hiuksesi ovat puhtaat ja kuivat ennen kampaamoon saapumista.

Asennusprosessi kestää yleensä kahdesta neljään tuntia riippuen tilaamastasi hiusten määrästä. Sillä välin voit istua alas ja rentoutua kahvin tai teen kanssa, kun luomme upeaa uutta ilmettäsi.

Käytämme erilaisia hiustenpidennysmenetelmiä, kuten teippi- (BPHair, Simply Natural, Pastel), sinetti- (BPHair, Simply Natural, Pastel) ja Mago -pidennyksiä, joilla uudet pidennyksesi kiinnitetään luonnollisiin hiuksiisi. Hiuspidennyksemme ovat tarkoin valittuja merkkejä laadukkailta valmistajilta. Ne tarjoamat tarjoavat luotettavaa mukavuutta, pitkäikäisyyttä sekä kiinnityksen että poistamisen helppoutta.

Pidennyshiuksien laiton jälkeen muotoilemme uudet pidemmät ja paksummat hiuksesi, jotta voit lähteä kampaamosta upean oloisena upouudella lookillasi.

4. Hoito

Huolehdi hiuksistasi. Kiinnityksen yhteydessä annamme sinulle mukaan kaikki hoitoon liittyvät hoitoaineet sekä ohjeet, joita tarvitset hoitaaksesi hiuksiasi kotona.

Olen aina valmis auttamaan, kun tarvitset lisätietoja. Soita tai lähetä minulle sähköpostia kysymysten herätessä.

5. Huolto

Huolto. Pidennyshiusten huolto kampaamossa on välttämätöntä, jotta hiuksesi pysyvät kauniina. Keskustelemme pidennyksien kiinnityksen aikana sopivasta huoltokertojen välistä. Huoltokertojen väli riippuu yleensä hiustesi kasvunopeudesta. Huoltoajan tulee olla 6-10 viikon sisällä lisäkulujen välttämiseksi.

6. Vaihto uusiin

Vaihto uusiin. Säännöllisillä huoltokerroilla tehdyt pidennyshiuksemme kestävät yleensä useita kuukausia ennen kuin ne päivitetään uuteen pidennyshiukseen. Säännöllinen huolto kannattaa, sillä se pidentää hiuksen käyttöikää.

Kun olet valmis poistamaan laajennukset pysyvästi, yllätyt siitä, että pidennyshiusten alta paljastuu vahingoittumaton hius. En suosittele hiustenpidennysten ottamista pois hiuksista itse, sillä ilman ammattitaitoa poistaminen voi vahingoittaa luonnollisia hiuksiasi.