Aloita

Matkasi kanssamme

Blackoutin lupauksena on tarjota rentouttava ympäristö, jossa toiveesi saavuttaminen on tärkein prioriteetti. Blackoutissa keskityn siihen, miten palvelen ja seuraan sinua koko matkasi ajan. Matkasi kokemuksesi Blackoutissa ovat henkilökohtaisia, huomaavaisia ja aina saman ammattilaisen ohjaamia –höystettynä korkeimmalla mahdollisella asiakaspalvelulla.

Aikaa

Varaamassa

Matkasi kanssamme alkaa aina konsultaation varaamisella. Konsultaatiossa ammattilainen auttaa sinua määrittelemään tavoitteesi ja tekemään sinulle henkilökohtaisen suunnitelman. Voit varata hiustenpidennyskonsultaation ajanvarauksestamme tai puhelimitse

Hiustenpidennysten ammattilaisena olen auttamassa sinua kun määrittelemme toiveesi ja teemme sinulle sopivimman pidennyssuunnitelman, jolla tavoitat unelmiesi hiukset.

Varaa konsultaatiosi

Varaa konsultaatiosi

Voit varata konsultaatioaikasi ajanvarauksesta tai puhelimitse soittamalla numeroon 044 989 2334.

Ennakkomaksu

Konsultaatiosta otetaan 20 euron ennakkomaksu. Tämä suunnittelumaksu hyvitetään työn yhteydessä. Jos suunnittelussa ei päädytä pidennykseen, suunnittelumaksua ei palauteta.

Keskustelemme aina kaikista sinulle saatavilla olevista tekniikoista ja sopivista menetelmistä ennen kuin teet päätöksen hiustenpidennyksistä.

Sinun

konsultaatio

Konsultaatiossa kuuntelen toiveesi hiustenpidennyksen lopputuloksesta sekä arvioin perusteellisesti hiuksesi kunnon sekä laadun. Konsultaation tarkoitus on saada sinulle parhain mahdollinen lopputulos ja se on mahdollista saavuttaa vain huolellisella pohjatyöllä.

Jokainen toteutussuunnitelma on yksilöllinen kuten sinäkin. Käymme läpi mahdollisia menetelmiä sekä tekniikoita ja teemme suunnitelman mahdollisesta toteutuksesta.

Pikakampaukset

Kaikki Blackoutissa aloittavat hiustenpidennyspalvelun konsultaatiolla Hair extension specialistin kanssa, jossa hiuksesi arvioidaan perusteellisesti. Konsultaation tarkoitus on saada sinulle parhain mahdollinen lopputulos ja sen saavuittaaksemme minun tulee tietää tarkalleen niin toiveesi lopputuloksesta kuin nykyisten hiusten laatu ja kunto.

Viimeinkin,

Kiinnityspäivä

Seuraava vaihe matkallasi ensimmäisen konsultaation jälkeen on kiinnityspäivä. Hair Extension Specialist on valmistellut hiuksesi valmiiksi jo ennen tuloasi ja ne odottavat jo laittoa. Sinulla on nyt hyvä mahdollisuus kysellä yksityiskohtaisia asioita hiustenpidennyksistä ja hoitotuotteista, jotka sisältyvät palvelun hintaan.

Blackout tallentaa käytettyjen hiusten ja tuotteiden tiedot ylös, joten ne on saatavilla juuri silloin kun yksityiskohtaista tietoa tarvitsee. Kuvaamme myös ennen ja jälkeen kuvat, jotta näemme hiustenpidennyksien tuoman muutoksen.

Ennen lähtöä keskustelemme vielä huolto-ajasta ja varmistamme, että aikaa jää kysymyksillesi, jotta on saattanut herätä palvelun aikana.

Mago-hiustenpidennykset
Mago-hiustenpidennykset
Ohjeet

Kotihoito

Paras tapa pitää pidennyksesi kunnossa on hoitaa niitä kuin omia hiuksiasi. Sinun tulee huolehtia pidennyksistä siten kuin ne olisit ne itse kasvattanut. Kiinnityksen jälkeen käymme läpi yksityiskohtaisesti hoito-ohjeet. Kotihoito on hiustenpidennyksen tärkein vaihe ja siksi saat mukaasi palvelun hintaan kuuluvan täydellisen kotihoitosarjan, jota säännöllisesti käyttämällä ylläpidät hiustesi loistoa.

Yleisiä

Kysymyksiä

Sinun tulee olla yli 18-vuotias, jotta voit saada Blackoutissa hiustenpidennykset.

Blackout on erikoistunut hiustenpidennyksiin ja minulla on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista hiustenpidennysten tekniikoista, –menetelmistä ja -tuotemerkeistä. Näistä tuotemerkeistä olen valinnut käyttööni vain laadukkaimmat.
Kyllä voin. Varaa ajanvarauksesta konsultaatio.
Konsultaatiossa huomioin toiveesi lopputuloksesta, käymme läpi hiuksesi kunnon ja teemme sinulle suunnitelman, joilla saat toivotunlaisen lopputuloksen.

Asiakkaat kertovat

Meistä sanottua

Halusin saada muutosta pitkiin hiuksiini, jonka malli oli käynyt tylsäksi. Onneksi luotin pääni Mirkan käsiteltäväksi. Rohkea ja ammattitaitoinen kampaaja, joka uskaltaa sanoa mikä toimii ja mikä ei. Kannattaa tulla pitempääkin!

Kiitos Mirka! Hiukset jälleen kerran saivat upean päivityksen

Vihdoinkin löytyi kampaaja, jonka kanssa olimme samalla aaltopituudella.

Kiitos Mirka! Väri asettui mahtavasti parissa päivässä ja keltaisuus on lähes poissa, ens kerralla se on vaan paha muisto. Oli todella mahtavaa, että löysin teidät todelliset ammattilaiset!

Kiitokset uudesta päästäni! Tykkään!

Kiitos Mirka! Hiukset jälleen kerran saivat upean päivityksen.

Kampaamon omaperäinen ja hauska sisustus kiinnitti huomioni kävellessäni liikkeen ohi. Varasin ajan ja lopputulos oli täydellinen! Helsingin paras kampaamo! Kampaaja oli hyvä tyyppi, joka teki työtään suurella sydämellä ja asiantuntemuksella. Kampaamoreissusta jäi hyvä fiilis koko päiväksi.

Kävin meikissä ja kampauksessa ja olin enemmän kuin tyytyväinen. Satu oli ammattitaitoinen, ihanan ideoiva ja todella ystävällinen ja miellyttävä persoona. Hän osasi ottaa tilaisuuden luonteen ja toiveeni huomioon ja istutti ne täydellisesti omiin loistaviin näkemyksiinsä. Meikkini ja kampaukseni sai vuolaita kehuja pitkin iltaa, tunsin todella olevani prinsessa.
Olen suositellut teitä kaikille ja teen niin jatkossakin.

Mitä tapahtuu konsultaatiossa?