—  Helsingin paras

Hiustenvärjäyksiin erikoistunut kampaamo

Olemme erikoistuneet vaativiin hiustenvärjäyksiin. Muuta ilmeesi värjäyksien ammattilaisilla, jotka takaavat kirkkaat ja pysyvät väritulokset. ​Me luomme värjäyksiä, jotka sopivat ​piirteisiisi ja persoonaasi. Täydellisen hiusvärin löytäminen on haastavaa. Onneksi meillä on tarvittava tieto sekä osaaminen täydelliseen lopputulokseen.

Upeat sävyt ovat intohimomme

Oletko kyllästynyt luonnolliseen hiusväriisi ja haluaisit kokeilla uutta värimuutosta​.​ Haluaisitko luonnollista aurinkovaalennusta, vai oletko brunette joka unelmoi väriinsä pientä lisähehkua, ehkä haluaisit ruveta vaaleaveriköksi. Jos olet aina kadehtinut ystäväsi punaisia hiuksia, nyt on täydellinen aika harkita kokonaan uutta hiustensävyä!

Hiusta värjätään monista eri syistä. Halutaan virkistää sävyä, parannella luonnollista väriä tai häivyttää harmaita. Yleensä hiusten värjäykset ovat tyvivärin piilotusta tai oman värin korostusta. Toisinaan toiveissa on suurempi muutos, jonka tekemiseen tarvitaan useampi värjäyskerta.

Värjäystä suunnitellessa tulee ottaa huomioon muutama asia:

 • Pohjaväri vaikuttaa värin valintaan
 • Onko hiusta jo värjätty, vai onko kyseessä oma luonnollinen väri?
 • Onko hiukset harmaantuneet?
 • Mikäli toivottu lopputulos on vaaleampi kuin nykyinen värisisi, pitää hiusta esivaalentaa (=poistaa väriä).

Värjäyspalveluitamme

Brunetet

Karamelli, kahvi ja tumma suklaa – Ruskean sävyt eivät ole koskaan näyttäneet näin upeilta.

Hiustenvärjäys on tapa muuttaa ulkonäköä

Hiustenvärjäys voi olla erinomainen tapa muuttaa ulkonäköäsi. Rohkeilla hiussävyillä voit tuoda persoonasi esiin.

Mitä terveempi hius on, sitä kauniimpi ja kiiltävämpi lopputuloksesta tulee.
Jokainen värjäyksemme pyritään toteuttamaan hiusta säästäen. Vaurioituneesta hiuksesta väri voi peseytyä nopeammin pois ja siksi suosittelemme jokaiselle asiakkaallemme värjäyspalvelun yhteydessä Olaplexia. Suosittelemme käyttämään myös Olapex-kotihoitotuotetta, jotta hius pysyisi parhaassa mahdollisessa kunnossa myös värjäyskertojen välillä. Värikäsittelyn tavoite on aina tasainen värjäystulos tyvestä latvaan, samanaikaisesti on tärkeää suojata hiusrakennetta ja estää hiuksen vaurioituminen.

Erilaisia värjäystapoja

Meillä Blackoutissa on lukuisia mahdollisuuksia värjätä ja sävyttää hiustasi. Hiusvärin ei tarvitse olla kestoväriä, sillä kevytsävyllä saa myös pitkäkestoista sävytystä ja upean väriset kiiltävät hiukset. Jos oma luonnollinen värisi on mieleinen, mutta kaipaat piristystä, voit hiustenleikkauksen yhteydessä valita pikasävyn, jolla saat kiiltoa ja kirkastusta hiuksiisi.​

 • Kaikkiin värjäyspalveluihimme sisältyy @Pure pigments pigmentti tipat
 • Jokainen vaalennus sekä raidoituspalvelu sisältää värintaiton, jolla taitamme pois epätoivottuja sävyjä ja hius jää kauniin vaaleaksi (ei keltaisia raitoja)

Vahva ammattitaito värjäyksissä on perusta onnistuneeseen värjäystulokseen. Yhtä tärkeää on myös kuunnella asiakkaan toiveita lopputuloksesta ja keskustella mahdollisista toiveista ja toteutustavoista. Jos olet epävarma millaisen värjäys ajan valitset, voit aina soittaa tai laittaa sähköpostia. Me neuvomme mielellämme. Suosittelemme aina tuomaan esimerkkikuvan, koska sen avulla pääsee heti perille toiveista ja vältytään yllätyksiltä jälkikäteen.

Jokaisen ammattilaisen intohimo ja motivaationlähde on luoda mahdollisimman pitkään kestävä, ainutlaatuisia värjäystuloksia, joiden ominaisuudet ylittävät vakion.

Millaisista hiusten värjäyksistä haluat tietoa?

Värjäyksissä on saatavilla rajattomasti väri- ja tekniikkamahdollisuuksia poikkeuksellisen upeisiin värjäystuloksiin, täydellistä harmaanpeittoa sekä teknologiaa, joka takaa keston kaikissa viileissä ruskean- ja vaaleansävyissä.

Värinpoisto tehdään silloin, kun tummia hiuksia halutaan värjätä vaaleammiksi. Värinpoisto on tehtävä aina, jos toivottu lopputulos on vaaleampi kuin lähtötilanne. Tummissa hiuksissa on tavallista tehdä useampia värinpoistoja. Värinpoisto ei palauta omaa väriä.

Vaalennusväreillä voi värjätä luonnonsävyistä tai värjäämätöntä hiusta. Värjättyihin hiuksiin joutuu aina tekemään ensin värinpoiston. Vaalennusväreillä voidaan myös taittaa keltaisuutta tuhkasävyillä.

Hiusten vaalennusasteet ovat: punanen, oranssi, keltanen ja vaalea. Vaaleammaksivärjäyksessä luonnolliset väripigmentit vaalennetaan asteittain. Tummaa hiusta vaalennettaessa pystytään yhdellä vaalennuskerralla vaalentamaan hiuksia muutamia sävyjä. Siksi hiuksiin joudutaan mahdollisesti tekemään useampia värinpoistoja. Värinpoistojen tekniikoita sovelletaan kyseessä olevan hiustyypin mukaan. Siksi hiuksen näkeminen on tärkeää eikä esimerkiksi puhelinkeskustelu anna riittävästi tietoa.

Raidoittamalla hiuksiin saadaan helposti sävyeroja. Raidoittamalla voi myös helposti muuttaa väriä hieman tummemmaksi tai vaaleammaksi värjäämättä koko hiusta. Raidoitus on myös paras tapa lähteä vaalentamaan hiuksia hiljalleen.

Ombre-hiusten nimitys tulee ranskankielestä, jossa sana “Ombre” tarkoittaa suurinpiirtein liukuvaa varjoa. Hiuksissa sana on vakiintunut tarkoittamaan hiustenvärjäystä, jossa tumman ja vaaleamman värisävyn rajaa ei erota – liukuvärjäys.

Ombre on tullut huippusuosituksi sen jälkeen kun julkisuuden henkilöt omivat sen itselleen. Yksi liukuvärjäyksen eduista on se, että se sopii lähes kaikille.

Monet asiakkaat aloittavat hiustenvärjäyksen ensimmäisten harmaiden ilmaantuessa. Tällöin he toivovat luotettavaa harmaanpeittoa. Jotta harmaat hiukset onnistuttaisiin peittämään optimaalisella tavalla, hiuksista puuttuvat luonnonpigmentit on korvattava uusilla väripigmenteillä.

Harmaita hiuksia ei voi peittää sävyillä tai kevytväreillä. Vain kestovärillä saadaan riittävä peittävyys.

Miehille on olemassa heitä varten suunniteltuja hiusvärejä, joilla saa aikaiseksi miesten suosimia luonnollisia sävyjä. Harmaiden häivytys, oman sävyn vahvistaminen sekä  luonnolliset värivaihdokset ovat suosituimpia miesten käyttämiä palveluita.

Värintaitolla voidaan muuttaa sävyjä haluttuun suuntaan. Yleisin värintaitto on poistaa vaaleista hiuksista keltaisuutta tai käsitellä hiuksien sävyt lämpimimmäksi tai kylmemmiksi.

Elumen on poikkeuksellisen vaikuttava hiusväri. Se on hiusväri, jolla saavutetaan ainutlaatuisen näyttäviä värjäystuloksia ilman hapetetta ja ammoniakkia.

 • Puhtaat raikkaat sävyt
 • Poikkeuksellinen kiilto
 • Uskomaton kesto
 • Parempi hiusrakenne.
 • ei hapetetta tai ammoniakkia.

Elumen on korkean suoritustehon hiusväri, jonka vaikutus perustuu suoraväri-tekniikkaan täysin ilman hapetetta ja ammoniakkia. Tulos on yhtä kestävä kuin perinteinen hapeteväri, mutta hiuksille hellävarainen ja jopa hoitava.

Harmaita hiuksia on usein runsaimmin kasvoja reunustavien hiusten alueella, ohimoilla ja päälaella, tai sitten että ne voivat muodostaa harmaan osion hiuksissa. Nämä alueet saattavat vaatia esipigmentoinnin,

Teemme hiustenvärjäyksiä alle 16-vuotiaille.

Ideoita hiusten värjäyksiin

Olemme keränneet ideakuvia hiusten värjäyksistä Blackoutin Pinterest-sivuille. Käy tutustumassa ja etsi itsesi näköinen väri.