—  Kestävät värisävyt

Punaisten hiusten värjäys

​Tyrmäävän kauniita värileikkejä ja upeaa kiiltoa. Punainen on väri, jonka avulla erotut joukosta.

Punaisen miljoonat sävyt

Punaisen sävyjä on paljon. Sävyjen määrä on niin suuri, että juuri sen oikean sävyn valitseminen voi olla vaikeaa. Punainen on yksi maailman kiehtovimmista sävyistä ja jokaiselle löytyy ihanteellinen punaisen sävy. Punaisen pohjat on rakennettu kuparin, sinisen ja purppuran pohjille.

Haluat ehkä välttää erittäin syviä sävyjä, jos sinulla on vaalea iho. Muutoin ne saattavat näyttää liian karkeilta. Jotain mansikoista ja kuparista kirkkaaseen oranssinpunaiseen näyttävät hyviltä.

Jos sinulla on kalpea iho- lämpimät sävyt näyttävät paremmilta. Valittaessa täydellistä sävyä ajattele syvää kuparia ja upeita kullanruskeita sävyjä

Mitä lämpimämpi ihosi on, sitä enemmän voit viedä sinistä ja violettipohjaista sävyä hiuksiisi, kuten viininpunainen ja rubiininpunainen.

Ruusukulta ja sen superkevyt pohja ja pastellinen sävy sopivat niille, jotka pitävät hieman kevyemmistä punaisen sävyistä.

Punaiset hiukset vaativat sitoutumista

Punaiset hiukset vaativat erityistä huolta ja kunnollisen kotihoidon pysyäkseen upeina. Tärkeintä on muistaa, että hiustenpesutuotteet tulisi valita värjätylle hiukselle sopiviksi sekä ravitseva hoitonaamio viikoittain käytettäväksi. Aivan kuten valitset täydellistä ihonhoitotuotetta, hiukset tarvitsevat myös samanlaista hoitoa pysyäkseen silkkisenä ja kauniina. Haluathan säilyttää uuden värisi näyttävänä.