—  Tasaa menot

Kampaamopalvelut laskulla ja osamaksulla

Menot pysyvät harvoin vakiona kuukaudesta toiseen. Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden tehdä unelmistasi totta heti ja tarjota mahdollisuuden jakaa kampaamopalveluiden kulut joustavasti laskulle tai sopiviin kuukausieriin.

Hiustenpidennykset ja kampaamopalvelut laskulla tai osamaksulla sopivilla kuukausierillä

Hyvät maksuehdot tuovat enemmän luksusta. Saat nyt helpommin kaikki hiuspalvelut hiustenpidennyksistä Olaplex-hoitoihin sekä mallinmuutoksista hiustenpidennyksiin yhdellä kertaa.

Kampaamon palvelut osamaksulla ja laskulla

Maksa sinulle sopivissa erissä

Osamaksu mahdollistaa maksun juuri sinulle sopivissa erissä. maksuajaksi voit valita 3-24 kuukautta riippuen luoton kokonaissummasta. Osamaksun tehdessäsi saat ensimmäiset 30 päivää korotonta maksuaikaa. Kerran kuukaudessa saat sovittujen maksuerien mukaisen laskun, mutta voit myös maksaa laskusi suuremmissa erissä tai kerralla ilman lisäkustannuksia.​

Ilman säästämistä

Osamaksu on helppo ja yleinen maksutapa. Saat palvelut ja tuotteet heti ilman pitkää säästämistä.

Joustavuus

Joustava maksuvaihtoehto mukautuu elämän kuluihin.

Pitkä maksuaika

Pitkä maksuaika antaa mahdollisuuden kulujen suunnitteluun.

Lasku

​Laskulla maksaminen on joustavaa ja helppoa. Henkilötietosi tarkistetaan ostoksen yhteydessä, joten muistathan ottaa mukaasi henkilöllisyystodistuksen. Lasku myönnetään maksuvaihtoehdoksi vain henkilölle, jolla ei ole ennestään maksuhäiriömerkintöjä. Lasku postitetaan kotiisi muutamassa päivässä ja se tarjoaa sinulle 30 päivää korotonta maksuaikaa.​ Sinulla on laskussa mahdollisuus päättää eräpäivään mennessä haluatko jakaa sen osiin vai maksaa kerralla.

Osamaksu

​Mikäli haluat maksaa ostoksesi erissä, voit tehdä osamaksusopimuksen liikkeessämme. Yli 100€ summan voi jakaa osamaksueriin ja päättää itse kuinka suuren summan haluat lyhentää kuukaudessa. Minimilyhennys on kuitenkin 10% avoinna olevasta saldostasi.