BPHair hiustenpidennykset

BPHair on kotimainen yritys, joka tarjoaa laadukkaita hiustenpidennyksiä ja ratkaisuja kaikille, jotka haaveilevat upeista ja monipuolisista hiuksista. BPHairin hiustenpidennykset sopivat erityisen hyvin suomalaiseen hiukseen.

BPHair on vakiinnuttanut asemansa hiustenpidennysyrityksenä tarjoten erittäin laadukkaita hiustenpidennyksiä erittäin kilpailukykyisellä hinta-laatu-suhteella.

BPHair tuo tuotteillaan esiin jokaisen yksilön kauneuden ja auttaa heitä tuntemaan olonsa itsevarmaksi.

Pidennystuotteet esittelyssä

BPhair Premium Slavic -hiustenpidennykset koostuvat huolella valikoidusta Itä-Euroopan hiuksesta, joka sulautuu täydellisesti suomalaiseen hienoon hiuslaatuun. Jokainen hiuspuntti sisältää vain yhden luovuttajan hiuksia, mikä varmistaa tasaisen laadun. Valikoimassa on myös pehmeää luonnonkiharaa lainehiusta.

Erot perinteiseen hiustenpidennykseen tulevat selvästi esiin käytössä – keveys, luonnollisuus, huomaamattomat kiinnityskohdat ja helppohoitoisuus ovat ominaisuuksia, joihin hiustenpidennyksen käyttäjä ihastuu.

BPhair Premium Slavic -hiustenpidennykset on suunniteltu erittäin vaativille käyttäjille!

Liikkeestäni löydät laajan valikoiman erilaisia hiustenpidennyksiä. Erikoistilaukset saamme muutamassa päivässä.

BPHair Premium Slavic -teippipidennykset

BPHair Premium Slavic-teippipidennykset ovat hiustenpidennystekniikka, jossa hiustenpidennykset kiinnitetään hiusten tyveen teipeillä. Teippipidennykset ovat erittäin kestäviä ja helppohoitoisia ja ne ovat loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat lisätä hiuksiinsa pituutta, paksuutta ja volyymia.

BPHair Premium Slavic -hiukset ovat loistava vaihtoehto, jos etsit laadukkaita ja kestäviä hiustenpidennyksiä.

Teippipidennyksien edut

01

Pitkäkestoinen

Teippipidennyksemme ovat uudelleenkäytettäviä ja kustannustehokkaita, ja niitä voidaan poistaa ja kiinnittää uudelleen toistuvasti vaihtotarrojen avulla.

02

Kustannustehokas

Teippipidennyksemme ovat uudelleenkäytettäviä ja kustannustehokkaita, ja niitä voidaan poistaa ja kiinnittää uudelleen toistuvasti vaihtotarrojen avulla.

03

Huomaamaton

Teippipidennyksesi voidaan värjätä haluttuun väriin, ja ne sulautuvat luonnollisesti oman hiuksesi väriin. Hiusten alla piilotetut tarrat tarkoittavat, ettei näkyviä rajoja ole.

BPHair Premium Slavic -sinettipidennykset

BPhair Premium Slavic -sinettipidennykset ovat korkealaatuisia hiustenpidennyksiä, jotka tarjoavat upean ja luonnollisen lopputuloksen. Nämä pidennykset on valmistettu tarkkaan valituista Itä-Eurooppalaisista hiuksista ja ne ovat ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukkaita ja ylellisiä hiuksia.

BPHair Premium Slavic -sinettipidennykset ovat helppohoitoisia. Hiuksia voi pestä ja muotoilla normaalisti. On kuitenkin tärkeää käyttää hiustenpidennyksiin tarkoitettuja tuotteita, jotta pidennykset pysyvät hyvässä kunnossa.

Sinettipidennyksien edut

01

Pitkäkestoinen

Sinettipidennykset ovat erittäin kestäviä ja voivat kestää jopa 6 kuukautta. Ne pysyvät hyvin paikoillaan, mutta ne ovat myös helppo poistaa.

02

Mukavuus

Sinettipidennykset ovat mukavat käyttää. Niiden sinetit eivät paina hiuspohjaa eivät paina tai rajoita hiusten liikkumista.

03

Huomaamaton

Sinettipidennyksen voi puolittaa, jolloin se sopii myös hentohiuksisille.

Muita BPHair -pidennyksiä

BPHair Multiway -klipsipidennys

Klipsipidennykset ovat käteviä loppukäyttäjille kiinnittää ja poistaa helposti käyttökelpoisilla klipseillä aiheuttamatta vahinkoa omille hiuksille.

Silikonilla varustetut klipsit estävät liukumisen, ja herkkä käsityö luo anti-shedding-hiustenpidennykset, jotka voittavat asiakkaittesi arvostuksen.

Jokainen hiustenpidennys on valmistettu korkealaatuisesta aitohiuksesta, jossa on ehjä cuticle, mikä varmistaa, että hiuksia voidaan värjätä vaaleaksi ja ne tuntuvat sileiltä kosketettaessa.

Käyttäjäystävälliset clip-in hiustenpidennykset ovat käteviä käyttäjille, jotka tarvitsevat lyhyessä ajassa kampauksen erityistilaisuuksia varten.

Klipsipidennyksien edut

01
Helppoa käyttää

 • Klipsipidennyksiä on helppo käyttää eikä siihen tarvita kampaajan apua.

02
Muotoile nopeasti

 • Kiharra tai suorista klipsipidennyksiä, aivan kuten luonnollisia hiuksia ja saat uuden kampauksen lyhyessä ajassa. Klipsipidennykset palautuvat luonnolliseen tekstuurinsa pesun jälkeen.

03
Ei vaurioita hiuksia
Klipsipidennykset kiinnittyvät omiin hiuksiin ilman lämpöä tai kemikaaleja. Paina klipsi kiinni hiuksiin ja irrota ne hellävaraisesti aiheuttamatta vaurioita luonnollisille hiuksillesi.

BPHair Double Halo

Halo-hiustenpidennykset ovat hiustenpidennystekniikka, jotka eroavat perinteisistä kiinnitysmenetelmistä. Ne ovat hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat helpon, nopean ja tilapäisen tavan lisätä pituutta ja volyymia hiuksiin sekä olemaan hellävarainen hiuksille.

 • Kiinnitystapa: Halo-hiustenpidennykset kiinnittyvät päähän kuin hiusrengas, joka on piilotettu hiusten sekaan. Tämä tapahtuu yleensä pään yläosassa, ja se luo vaikutelman haloa ympäröivistä hiuksista.
 • Kiinnitysmekanismi: Halo-hiustenpidennykset kiinnitetään hiuspohjaan yhtenäisellä hiusnauhalla, joka on piilotettu hiusten alle. Hiusnauha on joustamaton, joten se istuu mukavasti ja turvallisesti eikä aiheuta rasitusta hiuksille tai hiuspohjalle. On tärkeää valita korkealaatuiset Halo-hiustenpidennykset, jotta ne näyttävät mahdollisimman luonnollisilta ja kestävät hyvin käytössä.
 • Helppo kiinnitys ja poisto: Halo-hiustenpidennykset ovat tunnettuja helppoudestaan. Ne ovat helppo asentaa ja poistaa itse tai ammattilaisen avulla.
 • Luonnollinen ulkonäkö: Hyvälaatuiset Halo-hiustenpidennykset tarjotavat luonnollisen ja saumattoman ulkonäön. Ne sulautuvat hyvin omaan hiusväriin ja -rakenteeseen.
 • Tilapäinen Ratkaisu: Halo-hiustenpidennykset ovat tilapäinen ratkaisu niille, jotka haluavat muuttaa hiustyyliään väliaikaisesti ilman sitoutumista pitkäaikaisiin kiinnitysmenetelmiin.
BPHair Ponytail -ponnaripidennys

BPHair Ponytail -ponnaripidennys

BPhair Ponytail -poninhäntäpidennykset tarjoavat sinulle mahdollisuuden kokeilla erilaisia näyttäviä kampauksia ja tyylejä ilman pitkäaikaista sitoutumista. BPHair tarjoaa laadukkaat poninhäntäpidennykset kahdessa eri vahvuudessa, Natural ja Glamour, tarjoten vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Natural-poninhäntä antaa luonnollisen ja arkipäiväisen lookin, kun taas Glamour-poninhäntä on suunniteltu antamaan volyymia ja näyttävyyttä erityisiin tilaisuuksiin.

Poninhäntäpidennykset ovat laadukasta aitohiuspidennystä ja tunnusomaista niille ovat luonnollinen liike ja kiilto. Siksi ne ovat erinomainen valinta kun halutaan mahdollisimman luonnollista lopputulosta.

Poninhäntäpidennykset ovat saatavissa upeissa eri sävyissä, kuten balayage-hiustenpidennykset. Klipsilliset poninhännät näyttävät ja tuntuvat luonnollisilta, mikä tekee niistä helppoja muotoilla monin tavoin. Valittavana on kaksi eri pituusvaihtoehtoa, joten voit valita juuri sinulle sopivan pituuden, 35-40 sekä 50-55 cm.

Jokainen poninhäntäpidennyspakkaus sisältää kaiken tarvittavan kiinnitystä varten. Kumilenkki ja pinnit helpottavat poninhännän kiinnittämistä omiin hiuksiin. Lisäksi saat kätevän säilytyspussin, joka auttaa säilyttämään poninhännän hyvässä kunnossa käytön välillä.

Poninhäntäpidennyksien edut:

01
Nopea tyylin muutos
Poninhäntäpidennykset mahdollistavat välittömän muutoksen hiustyyliin.

02
Laadukas remy aitohius
Poninhäntäpidennykset on valmistettu laadukkaasta Remy-aitohiuksesta, joka antaa luonnollisen liikkeen ja kiillon hiuksille.

03
Vaivaton kiinnitys
Helppokäyttöiset kiinnitykset mahdollistavat poninhännän kiinnittämisen ja poistamisen ilman ammattilaisen apua.

Kuinka tehdä poninhäntä BPhair Ponytail -pidennyksellä?

 1. Laita ensin omat hiukset tiukasti poninhännälle.
 2. Paina lisäkkeessä oleva kampa hiuslenkin alle jolla olet kiinnittänyt omat hiukset.
 3. Kiinnitä tarranauha.
 4. Kiedo BPhair Ponytail -ponnaripidennyksen hiussuortuva kiinnityskohdan ympärille ja kiinnitä pinnillä.

Kauneutta, luotettavuutta ja laatua

BPHairin ydinarvot heijastavat sitoutumista kauneuteen, luotettavuuteen ja laatuun. BPHair uskoo kaikkien ansaitsevat tuntea olonsa kauniiksi, ja tarjoaa siksi laajan valikoiman hiustenpidennysratkaisuja, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin. BPHairin tavoitteena on tuoda kauneutta ja itseluottamusta jokaisen ulottuville. Hiustenpidennykset ovat suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja olen valmis auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Miksi BPHair hiustenpidennykset?

Miksi BPHair hiustenpidennykset?

 • Luotettava laadukkaiden hiusten toimittaja vuodesta 2013
 • Premium-laatu, 100% aitohiuspidennykset
 • Tunnettu kampaamotason hiustenpidennysistä
 • Laaja valikoima pituuksia 30-70 cm ja yli 30 eri sävyssä

—  Pidä hiukset kunnossa

Hiustenpidennyksien hoito-ohje

Hiustenpidennyksien kauniin ulkonäön ylläpitäminen vaatii asianmukaista hoitoa. Tutustu hiustenpidennysten hoito-ohjeisiin, jotta voit varmistaa, että pidennyksesi pysyvät hyvässä kunnossa pidempään.

Usein kysyttyä BPHair -hiustenpidennyksistä

BPhair Premium Slavic -hiustenpidennykset istuvat pohjoismaiseen, hentoon hiukseen, jolloin lopputuloksesta tulee erittäin luonnollinen.

Slaavihiukset soveltuvat hyvin pohjoismaalaisille johtuen useista tekijöistä:

 1. Rakenne ja paksuus: Slaavihiukset ovat usein hienorakenteisia ja ohuita verrattuna moniin aasialaisiin hiustyyppeihin, jotka voivat olla karkeampia ja paksumpia. Tämä tekee slaavihiuksista lähempänä pohjoismaalaisten hiusten rakennetta.
 2. Värisävyt: BPhair Premium Slavic -hiustenpidennyksien valikoima tarjoaa monipuolisia ja luonnollisia sävyjä, jotka sopivat hyvin pohjoismaalaisten hiusten väreihin.
 3. Kiilto ja tekstuuri: Slaavihiukset tunnetaan usein niiden luonnollisesta kiillosta ja sileydestä. Pohjoismaalaisten hiusten tekstuurin kanssa tämä luo harmonisen ja luonnollisen näköisen lopputuloksen.
 4. Yhtenäinen laatu: Slaavihiukset ovat korkealaatuisia, joka on tärkeää hiustenpidennyksiä valittaessa. Tasalaatuiset hiukset mahdollistavat tasaisemman ja luonnollisemman lopputuloksen.

BPHair tarjoaa monenlaisia hiustenpidennystuotteita. BPHairin tarjoamia hiustenpidennystyyppejä ovat:

Clip-on Hiustenpidennykset: Helppokäyttöiset clip-on hiustenpidennykset kiinnittyvät omiin hiuksiin klipsien avulla. Ne tarjoavat tilapäisen tavan lisätä pituutta tai volyymia.

Teippipidennykset: Teippipidennykset ovat suosituin hiustenpidennystyyppi. Ne kiinnitetään hiuspohjaan teipeillä, jotka ovat yleensä 2,8 cm leveitä ja 1,5 cm pitkiä. Teippipidennykset ovat helpot asentaa ja poistaa, ja ne tarjoavat luonnollisen ja mukavan vaihtoehdon. Teippipidennykset kestävät 4-6 viikkoa.

Sinettipidennykset: Sinettipidennykset kiinnitetään hiuspohjaan sinettitekniikalla ja ne tarjoavat pitkäkestoisen pidennysratkaisun. Sinetti on pieni, läpinäkyvä sidos, joka kiinnitetään hiukseen. Sinettipidennykset ovat kestävämpiä kuin teippipidennykset, ja ne kestävät 6-8 viikkoa.

Klipsipidennykset: BPHair Multiway -klipsipidennykset kiinnitetään helposti klipseillä aiheuttamatta vahinkoa omille hiuksille.

Ponytail -hiustenpidennykset: BPHair Ponytail -ponnaripidennykset ovat nopea ja helppo tapa saavuttaa upea ja näyttävä kampaus hetkessä ilman pitkäaikaista sitoutumista.

BPHair Double Halo