‚ÄĒ ¬†Pidennykset & tuuhennukset

Teippipidennykset

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää!

Teippipidennykset ovat teipillä kiinnitettäviä puolipysyviä hiustenpidennyksiä. Kiinnitysosat koostuvat ohuista teippinauhoista, jotka asetetaan omien hiusten tyveen. Ne ovat erityisen hyvä valinta kun ohueen hiukseen talutaan pituutta ja tuuheutta.

Varaa aika

Mitä ovat teippipidennykset

Teippipidennykset ovat  suositttu pidennystekniikka eikä suotta. Teippihiukset ovat mukavat käyttää, ne ovat huomaamaton tapa lisätä pituutta, tuuheutta ja tyyliä hiuksiisi. Lisäksi niiden kiinnittäminen ja poistaminen kampaamossa on nopeaa ja helppoa. Ne eivät vahingoita omaa hiustasi, kun ne kiinnitetään ammattitaisoisen ammattilaisen toimesta.

Teippipidennykset on suunniteltu puolipysyviksi, mikä tarkoittaa, että hiukset on kiinnitettävä uudelleen joka 6-8 viikko. Ne ovat uudelleenkäytettäviä mikäli hoidossa on noudatettu valmistajan kotihoito-ohjetta. Huolellisen kotihoidon avulla voit käyttää samoja hiuksia useita kertoja. Loppujen lopuksi pidennyshiusten hoitaminen määrittelee sen kuinka monta kertaa hiusta voi kiinnittää uudelleen. Katso teippipidennysten hoito-ohjeeni.

Teippipidennyksemme on 100% aitoa hiusta, joten ne näyttävät ja tuntuvat luonnollisilta. Blackoutissa hyödynnän pitkän kokemukseni tuomia tekniikoita ja sijoitan teipit strategisesti siten, että voit kietoa hiuksesi nutturalle tai vaihtaa nopeasti korkeaan tai matalaan poninhäntään ilman näkyviä kiinnityskohtia.

Teippipidennyksiä on saatavilla laajassa valikoimassa värejä, pituuksia ja tekstuureita (laine ja kihara). Tarvittavien teippipidennysten määrä riippuu siitä, millaisen ilmeen haluat saavuttaa, sekä luonnollisten hiustesi pituudesta ja paksuudesta. Teemme yhdessä sinulle täydellisen värisävyn ja tekstuurin, joka sopii hiustyyliisi ja joka yhdistettynä osaamiseen luo luonnollisen näköisen lopputuloksen.

Opastamme aina tulemaan konsultaatioon, jotta voimme nähdä tarkalleen, kuinka paljon hiuksia tarvitaan haluamasi ilmeen luomiseksi.

Teippipidennyksissä luotamme näihin laadukkaiksi todettuihin hiustenpidennysmerkkeihin:

 

Kenelle teippipidennykset sopivat

Teippipidennykset sopivat kaikille, jotka haluavat muuttaa hiustensa pituutta tai volyymia tilapäisesti. Ne soveltuvat kaikenlaisille hiuksille ja antavat mahdollisuuden kokeilla erilaisia tyylejä. Teippipidennykset sopivat erityisen hyvin sinulle, jos:

01

02

03

Haluat hiustenpidennysvaihtoehdoksi hiustenpidennykset, jotka voidaan kiinnittää ja irroittaa yhä uudelleen.

Haluat muuttaa hiusten pituutta tai tuuheutta muita menetelmiä pienemmällä hiusmäärällä

Haluat luonnollisia sävyvaihteluita hiukseen. Tällöin voimme käyttää kahta eri sävyä päällekkäin.

Lisää syitä:

 • Sinulla on hyvin lyhyet tai ohuet hiukset, koska muihin menetelmiin verrattuna teippihiuksen kiinnike on leve√§ ja sill√§ on helpompaa luoda tuuhempaa latvaa. Tarvittaessa hennolle hiukselle voi laittaa yhden kerroksen teippipidennyst√§ ja toiselle puolelle teipin, jotta kiinnityskohta sulautuu entist√§ paremmin omiin luonnollisiin hiuksiisi.
 • Haluat hiustenpidennysvaihtoehdoksi hiustenpidennykset, jotka voidaan kiinnitt√§√§ ja irroittaa yh√§ uudelleen.
 • Haluat pidennysmenetelm√§n, jossa on v√§hemm√§n sitoutumista kuin pysyviss√§ menetelmiss√§.
 • Suosit menetelm√§√§, jossa pidennyshiuksen kiinnityskohta on mahdollisimman litte√§, miellytt√§v√§ sek√§ huomaamaton.
 • Et halua viett√§√§ pitki√§ aikoja pidennysten asentamisessa.
 • Nautit hiustensa k√§ytt√§misest√§ eri tyyleiss√§ ilman kiinnityskohtien n√§kymist√§.

Hinnat alkaen 500 ‚ā¨

Kiinnitysaika: 1,5 tuntia

Pitoaika: 4-6 viikkoa, jonka jälkeen huolto

Millaiset hiukset voit saada

Hiuksen pituus: Haluamasi hiustenpidennysten pituuden valinnassa tulisi ottaa huomioon omien hiustesi luonnollinen pituus ja rakenne. Vaikka teknisesti olisi mahdollista saada hiustenpidennykset millä tahansa pituudella, on tärkeää harkita lopputuloksen harmoniaa ja luonnollisuutta.

Yleisen ohjeen mukaan pidennysten pituus ei tulisi ylittää omien hiustesi pituutta yli kaksinkertaisesti. Esimerkiksi, jos omat hiuksesi ovat 20 cm pitkät jakauksesta, pidennysten enimmäispituus voisi olla 40 cm. Tämä varmistaa, että lopputulos sulautuu saumattomasti omiin hiuksiisi, luoden luonnollisen ja tasapainoisen ilmeen ilman että oma hius rasittuisi liikaa. Onnistunut hiustenpidennysten valinta perustuu huolelliseen harkintaan ja ammattitaitoisen hiusammattilaisen ohjeisiin, jotta lopputulos vastaa odotuksiasi viikkojenkin kuluttua.

Hiuksen tekstuuri: Pidennyshiuksen tekstuuri (suora-, laine- tai kihara pidennyshius) valitaan vastaamaan luonnollista hiustasi. Kiharahiuksisena saatat suoristaa hiustasi päivittäin ja haaveilla suoran pidennyshiuksen helpottavan arkeasi. Suoraa hiusta ei kannata sekoittaa kiharaan, sillä lopputuloksesta ei tulisi luonnollista. Sama tilanne on, jos kiharrat usein omaa suoraa hiustasi ja toivot välttäväsi kihartimen käyttöä valitsemalla kiharan pidennyshiuksen.

Pidennyshiuksen tulee näyttää hiusiesi joukossa luonnolliselta ja tuntua omalta hiukseltasi. Aitoa pidennyshiusta voit kuitenkin kihartaa ja suoristaa, sävyttää ja jopa värjätä.

Miksi suosittelen teippipidennyksiä

Ohessa syitä, miksi teippipidennykset ovat suosittelemani kiinnitysmenetelmä kaikkien muiden hiustenpidennysmenetelmien yli:

01

02

03

Teippipidennykset sulautuvat saumattomasti omiin hiuksiisi, tarjoten huomaamattoman ja luonnollisen ilmeen.

Voit sitoa hiuksesi ylös eri kampaustyyleihin, eikä kiinnityspisteitä näy lainkaan.

Teippipidennyksiä voidaan käyttää tuuhentamiseen, pidentämiseen tai molempiin.

Lisää syitä pitää teippipidennyksistä:

 • Nopeampi kuin mik√§√§n muu puolipysyv√§ hiustenpidennysten kiinnitysmenetelm√§.
 • Poisto on nopea eik√§ vahingoita hiuksia oikein tehtyn√§.
 • Hiuksia voidaan k√§ytt√§√§ uudelleen useita kertoja.
 • Melkein jokainen kampaus voidaan luoda teippipidennysten avulla.
 • Budjettisi on eritt√§in mukautettavissa.

Miksi valita teippipidennykset

 • Luonnollinen ilme:¬†Teippipidennykset sulautuvat saumattomasti omiin hiuksiisi, tarjoten huomaamattoman ja luonnollisen ilmeen.
 • Helppo huolenpito:¬†Ne eiv√§t vaadi erityist√§ huolenpitoa ja voivat kest√§√§ 8‚Äď12 viikkoa oikealla hoidolla.
 • Turvallinen asennus:¬†Teippipidennykset eiv√§t vahingoita omia hiuksiasi, koska niiden kiinnitys ei vaadi kuumaa liimaa tai muita haitallisia aineita.

Pitkäkestoinen
teippihiustenpidennykset on valmistettu 100 %  aitohiuksesta, mikä takaa pitkäkestoisen kestävyyden. Oikealla hoidolla teippihiustenpidennykset kestävät pitkään.

Kustannustehokas
Teippihiustenpidennykset ovat uudelleenkäytettäviä ja kustannustehokkaita, ja niitä voidaan poistaa ja kiinnittää uudelleen useita kertoja

Huomaamaton muotoilu
Aitoteippipidennykset voidaan värjätä haluttuun väriin, ja ne sulautuvat luonnollisesti oikean hiusten värin kanssa. Epämiellyttäviä rajoja ei jää näkyviin, sillä kiinnitysteipit jäävät omien hiuksien alle.

Miten teippipidennykset kiinnitetään

Jokainen hiustenpidennys alkaa konsultaatiolla, jossa voimme esitellä sinulle kiinnityskohdan. Pääset testaamaan miltä teippipidennys näyttää ja tuntuu käytössä.

Teippipidennykset kiinnitetään pareittain. Hiuspoidennykset kiinnitetään teippinauhoilla luonnollisten hiusten juuriin. Asennus on nopeaa ja vaivatonta, ja tuloksena on saumaton ja luonnollinen ilme.

Teippipidennys koostuu kahdesta osasta; yläosa ja alaosa. Luonnolliset hiukset ositetaan, ja teippihiuksen alaosa kiinnitetään hiuksiin tiukasti päänahkaa vasten, luonnollisten hiusten osan alla. Tämän jälkeen pidennyksen yläosa asetetaan ja linjataan alaosan kanssa luonnollisten hiuksien liimautunessa näiden kahden osan väliin. Teipit kiinnittyvät hiuksiisi vedenpitävällä, tähän tarkoitukseen kehitetyllä liimalla, joka pysyy paikoillaan, kunnes tulet kampaamoon ylläpitohoitoa tai poistoa varten.

Pidän varastossani yleisimpiä värejä sekä kokoja.  Saan nopealla toimitusajalla myös erikoistoiveet, sillä valtaosa tukuista sijaitsee aivan Blackoutin lähistöllä.

Teippipidennyksen hoito

 • Pesu:¬†K√§yt√§ teippipidennysten hoitoon tarkoitettua shampoota ja v√§lt√§ liian √∂ljyisi√§ tai silikonipitoisia tuotteita.
 • Kuivaus:¬†V√§lt√§ kuumaa ilmavirtaa hiustenkuivaajassa ja anna hiusten kuivua luonnollisesti tai k√§yt√§ viile√§√§ ilmavirtaa.
 • Harjaus:¬†K√§yt√§ harjaa, joka on suunniteltu hiustenpidennyksille ja harjaa varovasti.

Teippipidennysten huolto

Noin 6-8 viikon kuluttua teippipidennysten asentamisesta sinun tulee varata huoltokäynti. Kun hiuksesi kasvavat luonnollisesti, teipit siirtyvät kauemmaksi hiuspohjasta ja tulevat lopulta näkyviksi; huoltokäynnin aikana pidennykset poistetaan ja asennetaan uudelleen lähemmäs hiuspohjaa.

Ylläpitokauden pituus riippuu käytetystä hiustyypistä ja teippien koosta. Käytän 2-4 cm leveitä teippejä, joissa on ainutlaatuinen liima, joka mahdollistaa niiden poistamisen ilman jäämiä. Se tekee pidennysten poistamisesta ja uudelleenasentamisesta nopeampaa säilyttäen silti vahvuutensa.

Yhteenveto

Teippipidennykset ovat ihanteellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat nopeasti muuttaa hiustyyliään. Oikealla hoidolla ne voivat tarjota upean ja huomaamattoman ilmeen pitkäksi aikaa.

Olitpa sitten hiustenpidennyksen ensikertalainen tai kokenut konkari, teippipidennyksistä löytyy jokaiselle jotakin. Ne ovat trendikäs ja helppo tapa saavuttaa unelmiesi hiukset nopeasti ja vaivattomasti.

Usein kysyttyä teippipidennyksistä

Teippipidennyksen yksi parhaimmista ominaisuuksista on se, että huolellisella kotihoidolla ne voivat kestää 6-8 viikkkoa. Se on kaksi kuukautta upeita, pitkiä ja paksuja hiuksia. Tämän ajan jälkeen voit tulla kampaamoon huoltoon ja sinulla on taas kahden kuukauden ajan loisteliaat hiukset.

Teippipidennykset sopivat parhaiten niille, joilla on normaalit ja hennommat hiukset.

Tämä fantastinen menetelmä on ihanteellinen henkilölle, jolla  hiusten tuuheus on normaali  tai aavistuksen hennompi.

Teippipidennyksillä voidaan lisätä pituutta niille, joilla on ohuet tai normaalit hiukset ja joiden pituus on noin olkapäille.

Kyllä, ne soveltuvat käytettäviksi lomalla.

Teippipidennyksiä kutsutaan puolipysyväksi menetelmäksi: tämä johtuu siitä, että ne eivät ole yhtä kestäviä kuin esimerkiksi sinetti- tai Mago -pidennykset, jotka ovat pysyviä.

Opastan sinua huolellisesti teippipidennyksen mahdollisuuksksta, vaatimuksista sekä hoito-ohjeista, jotta voit saada kaiken irti uusista hiuksistasi ja välttää mahdolliset ongelmat, erityisesti lomalla ollessasi.

Sinulla ei pitäisi olla ongelmia teippihiusten pidennysten kanssa lomamatkalla, jos noudatat huolellisesti kotihoito-ohjeitamme ja käytät hiustenpidennyspakettiin kuuluvaa shampoota.

Tärkein ohje on käyttää kotihoitopaketissa tulevaa shampoota, joka puhdistaa hyvin hiuksen juuren hyvin eikä jätä sinne kerääntymiä tai liikaa kosteutta. Se voisi muutoin aiheuttaa teippipidennysten liukumisen.

Teippipidennysten hoitaminen ei poikkea normaalista hiustenrutiinistasi.

Blackoutissa teippipidennyksen laitto kestää yleensä noin 1,5 tuntia, mutta tarkka aika voi vaihdella hiusten määrän ja halutun lopputuloksen perusteella. On suositeltavaa varata tarpeeksi aikaa, jotta prosessi voidaan suorittaa huolellisesti ja varmistaa, että pidennykset kiinnittyvät turvallisesti ja näyttävät luonnollisilta. Aikaa on hyvä varata enemmän jos hiukset tarvitsevat värjäystä tai muuta käsittelya palvelun aikana.

Teippipidennyksiä voidaan yleensä käyttää uudelleen, kunhan pidennykset ovat edelleen hyvässä kunnossa ja kiinnitysteipit ovat riittävän vahvoja. Uudelleenkäyttö voi olla kätevä tapa pidentää pidennysten käyttöikää ja säästää kustannuksia.

Kyllä, voit värjätä teippipidennykset, mutta suosittelemme ammattilaisen apua varmistaaksesi parhaan lopputuloksen.

Kyllä, voit käyttää kuumia muotoilulaitteita, mutta muista käyttää lämpösuojaa.

Teippipidennysten asentamisen jälkeen hiuksia ei tule pestä 24 tuntiin, jotta teipillä on riittävästi aikaa kiinnittyä kunnolla. On tärkeää käyttää oikeanlaisia kotihoitotuotteita, jotka sopivat hiustenpidennyksille. Pidennykset eivät saa luonnollista ravintoa hiuspohjasta, joten niiden ylläpitoon tarvitaan erityisiä hoitotuotteita.

Teippipidennykset voivat irrota useista syistä:

 1. Virheellinen kiinnitys: Jos teippipidennykset eivät ole kiinnittetty oikeaoppisesti, ne voivat irrota helpommin. Asennus on tarkkaa työtä, ja ammattitaitoinen kampaaja varmistaa, että teipit ovat oikein paikoillaan, niille tarkoitetuilla teipeillä.
 2. Virheellinen pesu ja hoito: Käytätkö vääränlaisia pesu- ja hoitotuotteita? Tietyt shampoot ja hoitoaineet voivat heikentää teippien liimausta ja aiheuttaa niiden irtoamisen. Käytä vain valmistajan suosittelemia hoitotuotteita.
 3. Liian raskas kuormitus: Liian raskaat tai paksut pidennykset voivat aiheuttaa liikaa painoa omille hiuksille, mikä voi johtaa rasittumiseen ja irtoamiseen. On tärkeää noudattaa suositeltuja määriä ja pituuksia.
 4. Liian aikainen pesu: Jos peset hiuksiasi 24h sisällä teippipidennysten asentamisen jälkeen, teipit eivät ehkä ole vielä kunnolla kiinnittyneet.
 5. Hiki ja öljy: Liiallinen hikoilu tai öljyjen käyttö voi heikentää teippipidennysten pitoa.

Jos koet, että teippipidennyksesi eivät pysy kunnolla, on suositeltavaa ottaa yhteyttä ammattilaiseen.

Vahingoittuminen liittyy lähes aika kiinnityksessä tehtyihin virheellisiin kiinnitystapoihin. Laadukkaat teippipidennykset eivät aiheuta vahinkoa luonnollisille hiuksille kun kokenut hiustenpidennysten asiantuntija asentaa ne.

Teippipidennykset ovat yksi vähiten vahingoittavista hiustenpidennysmenetelmistä. Tämä johtuu siitä, että kun käytetään korkealaatuista teippiliimaa. Se ei jätä tahmeaa liimaa hiuksiin, ja poistaminen on hellävaraista luonnollisille hiuksille. Ne eivät vedä tai kisko hiuksia eivätkä vahingoita hiuksen rakennetta. Teippipidennyksillä on myös suurempi kiinnitysalue, mikä vähentää vetoa luonnollisille hiuksillesi.

Poikkeuksia tapahtuu aina, mutta nämä poikkeukset ovat yleensä silloin, kun käytetään heikkolaatuisia teippipidennyksiä, huonoa liimaa ja niitä asentaa henkilö jolle ei ole asianmukaista koulutusta tai kokemusta.

Olen erittäin kokenut teippipidennysten kiinnittämisessä. Teippipidennysten kiinnittäminen kestää 15 minuutista 1 tuntiin täyden pään pidennysten osalta. Tähän eivät sisälly valmisteluaika sekä leikkaus- ja muotoiluaika. Varaa hiustenpidennyskonsultaatio tarkan hinnan saamiseksi.

Teippipidennyksien kiinnitystapa on suunniteltu siten, ett√§ ne sulautuvat t√§ydellisesti luonnollisiin hiuksiisi ‚Äď my√∂s erilaisissa kampauksissa. Ihmiset eiv√§t tunnista hiustenpidennyksi√§si ellet itse nosta kiinnityspisteit√§ n√§kyville.

Kyllä, teippipidennys menetelmänä sopii lomille, jotka kestävät alle 8 viikkoa. Teippipidennykset ovat täydellinen valinta lomahiuksiksi, kun huolehdit hiuksistasi asianmukaisesti kotihoito-ohjeiden mukaisesti ja käytät oikeita hiustenhoitotuotteita

Varmista, että huuhtelet hiuksesi hanavedellä heti uimisen jälkeen. Meriveden suola sekä uima-altaan kloori voivat vahingoittaa pidennyksiä pitkäaikaisessa altistumisessa.

Kyllä! Hiustenpidennysten ei koskaan pitäisi rajoittaa sinua kokeilemasta uusia kampauksia. Voit nopeasti vaihtaa matalaan tai korkeaan poninhäntään, eikä pidennyksen kiinnityspisteitä näy lainkaan.

Teippipidennyksiesi hoitaminen ei vaadi paljon lisäaikaa verrattuna tavalliseen hiustenhoidon rutiiniisi. Lue hiustenpidennysten kotihoito-ohje.

Kaikki alkaa konsultaatiolla

Päätös hiustenpidennysten hankkimisesta on aina suuri päätös ja siksi se aloitetaan henkilökohtaisella konsultaatiolla. Konsultaatio varmistaa, että saat juuri sellaiset hiukset kuin haluat.

Konsultaatiossa keskustelen kanssasi siitä, mitä haluat hiustenpidennyksiltä. Tämän jälkeen arvioin hiustesi pituuden, hiuspohjan ja hiusten kunnon.

Esittelen sinulle erilaiset hiuspidennystyypit, ja kerron hinnoista; jokaisella hiustenpidennystyypillä on eri hintansa riippuen valinnastasi hiusten laadusta ja pituudesta. Keskustelemme myös siitä, haluaisitko hiuksesi värjättävän ennen hiustenpidennyksen asennusta.