—  Hellävaraisesti

Simply Natural

Hiustenpidennykset

Simply Naturalin hiustenpidennykset auttavat saamaan unelmien hiukset ilman kuukausien tai vuosien kasvatusta.

Simply Natural® -hiustenpidennykset

Simply Natural® -hiustenpidennykset ovat suunniteltu skandinaaviselle naiselle.  Kehittyneen ja tasaisen laadun vuoksi ne ovat  valikoituneet monen valinnaksi hiustenpidennyksiin. Blackout toimii valtuutettuna Simply Natural® -hiustenpidennyksien jälleenmyyjänä ja tekijänä.

Simply Natural® -hiustenpidennysmenetelmä tarjoaa toteutuneen unelman pitkistä ja paksuista hiuksista. Hyvin tehty pidennys tai tuuhennus on lähes huomaamaton ja tekniikasta riippuen pidennystä voi pitää vähintään 2kk tai jopa 5kk kerralla.

Simply Natural® -järjestelmällä voidaan tehdä paljon muutakin kuin vain pidentää hiuksia. Pidennyshiuksilla pystytään lisäämään tuuheutta, raitoja, tehosteita, vivahteita – kontrasteja ja sulavia sävyjä. Lyhyisiin hiuksiin voidaan myös luoda täysin uudenlaisia leikkauslinjoja lisäämällä pituutta esimerkiksi ainoastaan hiusten etu- tai sivuosiin. Lopputuloksena saadaan aina luonnollisen kaunis hiuspidennys.

Simply Natural® -pidennyshiusta on saatavana suorana, laineikkaana, kiharana ja jopa liukuvärjättynä. Pituudet ovat 30-50cm.

Varaa

konsultaatio

Etsitkö täydellistä hiustenpidennysratkaisua? Konsultaatio kartoittaa yksilölliset tarpeesi ja toiveesi, tarjoten räätälöidyn suunnitelman kauniiden ja luonnollisten hiusten saavuttamiseksi. Ota ensi askel kohti upeaa ulkonäköä – varaa aikasi konsultaatioon jo tänään!”

Pidennyshiusten

eettisyys

Hiustenpidennyksistä haaveileva miettii usein hiusten alkuperää ja niiden eettisyyttä. Mistä hiustenpidennykset tulevat ja mikä niissä oikein maksaa? Onko eettisesti oikein käyttää pidennyshiusta? Lue blogijuttumme Simply Natural -pidennyshiuksista!

Teippipidennys

Simply Natural -teippipidennysmenetelmä tarjoaa nopean tavan toteuttaa hiustenpidennyksiä. Teippipidennys on yksi suosituimmista pidennysmenetelmistä ja tällä tekniikalla saa erittäin runsaan tuntuiset hiukset tyvestä latvaan. Pidennystekniikalla ei lisätä hiukseen pelkästään pituutta, vaan sillä voidaan:

  • lisätä hiukseen tuuheutta
  • lisätä raitoja – raitojen tekeminen sopii erityisesti niille, joille tavallinen hiustenvärjäys ei sovellu.
  • tehdä osapidennyksiä

Teippihiusta voidaan käyttää uudelleen, uusia pidennyshiuksia ei siis tarvitse hankkia joka kerta. Teippipidennyksen huoltoväli on noin 6 viikkoa ja samoja pidennyksiä voi huoltaa niiden kunnosta riippuen vuoden päivät. Hiusten kuntoon ja käyttöikään vaikuttaa luonnollisesti niiden oikeanlainen kotihoito.

simply-varikartta-teippi

Simply Natural hiustenpidennys

Sinettipidennys

Sinettipidennykset ovat yleinen ja pitkään käytössä ollut pidennystapa, jolla saa erittäin hyvän ja kauniin lopputuloksen. Menetelmä sopii hyvin kaikille, etenkin hentohiuksisille. Sinettejä on mahdollista osittaa pienempiin osioihin, jolloin hiuksen saa luonnollisen ja liikkuvan. Sinettipidennykset kiinnitetään lämpökolvin avulla. Pidennys kestää hiuksen kasvutahdista riippuen 3-6 kk. Ammattilaisen tekemänä sinettipidennys ei vahingoita omaa hiusta tai sen kasvua.

Hiusta on saatavana monissa pituuksissa ja väreissä luonnollisista sävyistä shokkiväreihin myös suorana, kiharaisena ja laineikkaana.

Simply Natural -hiustenpidennykset | Pituudet

varikartta-sinetti

Simply Natural hiustenpidennys

Mago

Vallankumouksellinen pidennystekniikka Mago valtaa pidennysmarkkinoita. Suosituksi noussut pidennystekniikka on saapunut myös Blackoutiin. Hellävaraisessa ja nopeassa pidennystekniikassa ei käytetä kemikaaleja tai liimoja. Allergiatestattu Mago kiinnitetään ohuella puuvillalangalla ja siksi ne sopivat niille joille perinteiset pidennykset eivät ole soveltuneet.

—  Pidä hiukset kunnossa

Hiustenpidennyksien hoito-ohje

Simply Natural -hiustenpidennyksissä olennaista on oikea hoito. Lue hiustenpidennysten hoito-ohjeet, joiden avulla pidät hiustenpidennyksesi hyvässä kunnossa pidempään.

Sertifioitua kauneutta

Simply Natural® on saanut toiminnastaan Euroopan Unionin myöntämän GSP-todistuksen sekä ISO 9901 -2008 tuotannon laatusertifikaatin.

Simply Naturalin saamat sertifikaatit

GSP-todistus
GSP-todistus (generalized schemeof preferences) osoittaa kehitysmaissa tapahtuvaa talouden kehittämistä. Todistuksen tavoitteena on vähentää kehitysmaiden köyhyyttä sekä torjua korruptiota. Käyttämällä Simply Naturalin tuotteita varmistat kestävän kehityksen jatkuvan.

ISO 9901 -2008 tuotannon laatusertifikaatti
ISO 9901 -2008 tuotannon laatusertifikaatti kertoo kuluttajille Simply Natural® -pidennyshiusten täyttävän sille asetetut korkeat laatuvaatimukset.