—  Luonnollisin pidennystapa

Mago

-pidennykset

Mago -hiustenpidennys on luonnollisin tapa lisätä hiukseen pituutta tai tuuheutta. Sen vallankumouksellinen hiustenpidennystekniikka on toteutukseltaan ylitse muiden.

Hellävaraisimmat hiustenpidennykset

Mago Hiustenpidennys on luonnollisin tapa lisätä hiukseen pituutta tai tuuheutta. Sen vallankumouksellinen hiustenpidennystekniikka on toteutukseltaan ylitse muiden. Kiinnitystekniikaltaan se on nopeaa eikä se vahingoita omia hiuksia. Poikkeavaa on se, ettei hiusten kiinnitykseen tai poistamiseen käytetä kemiallisia apuvälineitä. Osioiden kiinnityksessä käytetään ohutta puuvillalankaa.

Mago-hiustenpidennykset
Simply Natural Mago

—  Laaja väriskaala

Laajat

värivaihtoehdot

Mago tarjoaa laajan värivalikoiman ja sävyjä saa myös tilauksesta, jos omaa sävyä ei löydy. Erikoistilauksissa toimitusaika on 6 viikkoa eikä erikoistilaus tuota lisäkustannuksia. Magoa saa erikoistilauksina 30, 40 ja 50 cm hiuksella niin suorana, laineikkaan, kihara kuin syvänä laineena (laineen ja kiharan välimuoto). Magoon pystytään myös tekemään raidoitettuja sävyjä eli yhdessä Mago-osiossa voi olla kahta sävyä ja langan värin voi määritellä itse.

Mago-tekniikka

Mago-tekniikka ratkaisee monia aiemmissa tekniikoissa olevia ongelmakohtia ja tarjoaa tavan, joka sopii kaikille. Osiot solmitaan puuvillalangalla hiuksiin, eikä tämä vaurioita hiuksia lainkaan. Kun solmu katkaistaan, kiinnitys löystyy ja pidennykset saadaan helposti pois. Oikein kiinnitetyt Mago pidennyshiukset eivät voi pudota hiuksista ennen kuin kampaaja poistaa ne. Mago hiuksienpidennykset ovat allergiavapaita ja ne tarjoavat mahdollisuuksia niille, joille muut hiustenpidennykset eivät sovi.

Mago-pidennykset eroavat muista luonnollisuutensa vuoksi. Kiinnityssolmu on lähes huomaamaton, jonka ansiosta hius laskeutuu luonnollisesti. Ammattilaisella on taito kiinnittää hiustenpidennykset siten, että lopputuloksesta tulee huomaamaton – jopa niin huomaamaton, että monet unohtavat omaavansa hiustenpidennykset.

Oikein hoidettuna hiustenpidennys kestää 3-6kk riippuen hiusten kasvunopeudesta. Mago– pidennyshiusta on saa suorana tai laineikkaana ja valikoimissa on runsassti värisävyjä.

Simply Natural myöntää pidennyksille 4 kuukauden takuun, kun hiuksia hoidetaan Simply Natural Keune Hair Extension hoitotuotteilla.

SIMPLY NATURAL

Simply Natural – Mago

 • Yksinkertaisen nerokas kiinnitys

  Nerokkaan yksinkertaisen kiinnityksen vuoksi pidennyshiusten kiinnitys on nopeaa koulutuksen saaneelle ammattilaiselle.

 • Luonnolliset hiustenpidennykset

  Mago-pidennysosiot liikkuvat ja tuntuvat luonnollisilta, sillä osioita ei liimata, teipata tai sinetöidä. Kiinnitys tehdään ohuella puuvillalangalla, joka mahdollistaa hiuksen luonnollisen liikkeen ja tuntemuksen.

 • Magon poistaminen

  Mago-pidennyksien poisto on nopeaa eikä poistotoimenpiteeseen tarvita kemikaaleja tai sähkölaitteita.

 • Allergiavapaa pidennystapa

  Simply Natural Mago -pidennykset ovat allergiavapaita eikä niiden valmistuksessa käytetä kemikaaleja.

 • Hellä omille hiuksille

  Simply Natural Mago -pidennysosiot kiinnitetaan puuvillakangalla hiuksiin eikä se vaurioita asiakkaan hiuksia millään tavalla.

 • Solmu joka pitää

  Mago-hiustenpiidennysten solmut kutistuvat kastuessaan jonka vuoksi voit kastella ja pestä hiuksiasi ilman pelkoa pidennysten tippumisesta.

 • Ympäristöystävällisyys

  Simply Natural Mago -hiustenpidennyksissä ei käytetä mitään kemikaaleja kiinnityksen tai poistamisen yhteydessä.

—  Suuria etuja

Mago on:

 • höyhenenkevyt
 • allergiatestattu
 • ympäristöystävällinen & eettinen
 • hellävarainen hiuksille
 • helppo ja nopea poistaa
 • ei sinettejä
 • ei liimaa
 • ei kemikaaleja
 • ei teippejä
 • ei ompelua

Hiustenpidennyksien eettisyys

Hiustenpidennyksistä haaveileva miettii usein hiusten alkuperää ja niiden eettisyyttä. Mistä Simply Natural Mago -hiustenpidennykset tulevat ja mikä niissä oikein maksaa?

Hoito-ohjeet & kotihoitotuotteet

Mago-pidennyshouksille suositellaan hiukselle suunniteltua hoitoainesarjaa. Valmistaja lupaa tuotteelle 4 kuukauden takuun kun hiuksia hoidetaan Simply Natural -hoitotuotteilla. Harja on syytä vaihtaa pidennyshiuksille sopivammaksi. Muovi- ja luonnonharjaksinen harja vähentää hiusten sähköisyyttä ja estää solmujen muodostumisen.

Usein kysyttyä Mago-hiustenpidennyksistä

Mago on markkinoiden hellävaraisin hiustenpidennysten kiinnitysmenetelmä, joka soveltuu sekä tuuhennuksiin että pidennyksiin. Mago-hiustenpidennykset eivät vaadi liimaa tai sinettejä, vaan kiinnitys tapahtuu puuvillalangan avulla. Tämä ainutlaatuinen tekniikka mahdollistaa tuuheat ja pitkät hiukset ilman kiristävää tunnetta.

Mago-hiustenpidennykset sopivat kaikille, jotka haluavat lisätä hiustensa pituutta sekä volyymia ja haluavat luonnollisen näköiset pidennykset. Mago on erityisen hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät voi käyttää muita hiustenpidennysmenetelmiä kemikaaliherkkyyden vuoksi. Esimerkiksi teipit ja sinetit sisältävät liimaa ja muita kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita. Magon kemikaalivapaan ja ainutlaatuisen kiinnitysmenetelmän ansiosta nämä hiustenpidennykset ovat sopivia kaikille.

Magon valikoimasta löytyy laaja valikoima eri värejä, ja saatavilla on eri pituisia pidennyksiä, kuten 30 cm, 40 cm, 50 cm ja 60 cm. Valikoimasta löytyy suoria, laineikkaita ja kiharia hiuksia. Magon eri sävyjä voi myös yhdistellä, mikä mahdollistaa monipuoliset lopputulokset, jopa raidoilla.

Magot eivät välttämättä ole paras valinta aivan hentoihin tai ohuisiin hiuksiin. Teippipidennykset ovat sopivampia hennolle hiustyypille, koska ne ovat kevyitä eivätkä vaadi voimakasta kiinnitystä.

En suosittele Magoja kovin lyhyeen hiukseen, sillä pidennysten kiinnityskohdat saattavat näkyvä ja pidennyshius saattaa ilmetä puikkomaisena.

Lyhyille hiuksille sopiva hiustenpidennysmenetelmä riippuu useista tekijöistä, kuten hiusten kunnosta, rakenteesta ja hiustyypistä. Teippipidennykset ovat todennäköisesti sopivin menetelmä. Ne kiinnitetään hiuksiin pienillä teipillä, jotka sulautuvat hyvin luonnollisesti ja ovat hellävaraisia hiuksillesi.

Suosittelen varaamaan konsultaation, jossa arvioidaan hiuksesi ja määritellään sen jälkeen paras vaihtoehto pidennyksiin.

Tämä on yksi yleisimmistä kysymyksistä.
Kun solmu on sidottu, pidennys voidaan poistaa vain leikkaamalla, eikä hiusta voi käyttää uudelleen. Emme suosittele Mago-hiusten uudelleenkäyttöä millään tavalla, koska sitä ei ole tarkoitettu uudelleenkäytettäväksi, eikä hiusten uudelleenkäyttö tarjoaisi parasta mahdollista asiakaskokemusta.

Kyllä. Mago-hiuspidennykset ovat aitoa hiusta, joten niitä voi käsitellä ja värjätä. Suositeltavaa on antaa hiustenvärjäys ammattilaisen tehtäväksi, jolla on käytössään riittävä tieto Mago-hiusten värjyksestä ja ammattilaisvärit. Mago-hiukset käyvät läpi erityisiä valmistusprosesseja, ja aggressiiviset kemikaalit voivat vaikuttaa pidennyshiusten laatuun.

Kiinnitysmenetelmänä käytetään puuvillalangasta solmittua solmua. Alunperin idea Mago-menetelmään keksittiin vuorikiipeilysolmusta, jonka täytyy olla aina luotettava ja tiukka, mutta kuitenkin hellävarainen.

Mago-ammattilainen on poistanut tuhansia kertoja Mago-pidennyksiä ja hänellä on poistamiseen tarvittava osaaminen ja tieto. Ammattilainen osaa leikata solmun  turvallisesti vaurioittamatta samalla omia luonnollisia hiuksiasi.

Hiukset tulevat Intian temppeleistä, joissa ne lahjoitetaan jumalille. Koska temppeleillä ei ole käyttöä hiuksille leikkaamisen jälkeen, ne keräävät hiukset ja myyvät ne hiustuoteyrityksille. Tällä tavoin voimme saada kestävän tarjonnan rikkaista intialaisista hiuksista, jotka ovat myös reilun kaupan mukaisia, toisin kuin muualla maailmassa saatavilla olevat hiukset. Magot ovat eettinen valinta. Lue Magojen eettisyydestä.