—  Tummasta vaaleaksi turvallisesti

Olaplex

Olaplex on mullistavin keksintö sitten kestovärin. Se on innovatiivinen tuote joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla.

Mikä on Olaplex?

Jokainen tietää miten hiusta kuluttava ja vaurioittava käsittely vaalennus on. Tummasta vaaleaksi siirtyminen voi viedä useita kampaamokäyntejä. Hiuksista tulee helposti kuivat ja karheat.

Olaplex on kampaamossamme tarjottava uudenlainen palvelu, jota hyödynnetään hiustenvärjäyksien ja vaalennuksien yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa sekä suojaa hiuksia värjäyksien ja muiden kemiallisten käsittelyiden aikana.

Rakennevauriot historiaan

Olaplex on mullistava tuote joka uudistaa käsityksen hiustenvaalennuksista. Olaplex-tuotteiden toimintaperiaate perustuu yksinkertaiseen kemiaan jollaista ei ole aikaisemmin osattu hyödyntää hiuskosmetiikassa. Se korjaa kaikkein huonokuntoisimmatkin hiukset upeiksi, kiiltäviksi ja vahvoiksi.

Moni kiittää Olaplexin uutta palvelua ja olisi toivonut tuotteen olevan saatavilla jo vuosia aikaisemmin. Nyt tummasta hiuksesta saa monta astetta vaaleamman jo yhdellä värjäyskerralla.

Mitä Olaplexilla tehdään?

Olaplexin avulla voidaan turvallisesti vaalentaa hiuksia ilman vaurioita. Se sopii kaikenlaatuisille ja -kuntoisille hiuksille. Voit vaalentaa hiuksia vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä rohkeammin. Olaplex estää vahingoittumista ja korjaa jo syntyneitä vaurioita. Hiukset ovat paremmassa kunnossa kuin ennen käsittelyä ja mikä parasta – tulos on pysyvä. Väri kestää elinvoimaisena pidempään.

Olaplex on tuote, jota voidaan käyttää kaikkien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä.

Miten se toimii?

Olaplexin toimintaperiaate on yksinkertaista, mutta erittäin tehokasta kemiaa, jollaista ei ole ennen osattu hyödyntää hiuskosmetiikassa.

Miten se sopii erilaisten hiusten kanssa?

Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja kuntoisissa hiuksissa voimakkaasti käsitellyistä täysin käsittelemättömään hiukseen. Huomaat eron olivat hiuksesi sitten skandinaavisen hennot tai paksut luonnonkiraraiset. Olaplex-tuotteet sopivat mainiosti käytettäviksi myös hiustenpidennysten kanssa.

—  Olaplex tuo

Uusia mahdollisuuksia

Olaplex antaa luovuudelle vapauden, jonka avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin.

  • Suojaa
  • Korjaa
  • Ylläpitää

Olaplex-tuotesarja

Salonkihoito

Suojaa & korjaa

Olaplex-tehohoito No. 1-2

Olaplex -käsittelyn ensimmäinen vaihe estää hiusta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyiden yhteydessä.

Toinen vaihe vahvistaa hiuksen rakennetta ja korjaa vaurioita.

Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Tehohoitoa suosittelemme huonokuntoisiin hiuksiin, joita väri on vaurioittanut ja joihin ei muuten uskaltaisi suorittaa värjäystä. Olaplex-tehohoito sopii vaurioituneiden hiusten lisäksi kaikenlaisille hiuksille jotka tarvisevat hoitoa ja rakennetta. Se on omiaan kuiville sekä auringon polttamille hiuksille kuten myös kiharille hiuksille, jotka kaipaavat eloisuutta.

Olaplex No.1

Kotihoitotuotteet ylläpitoon

Ylläpitää

Olaplex-kotihoito No. 3

Olaplex No. 3 Hair Perfector™ on kotikäyttöön tarkoitettu hoitotuote, jolla ylläpidetään kampaamossa tehdyn Olaplex-hoitokäsittelyn tuloksia. Tuote ylläpitää hiuksen hyvää kuntoa ja jatkaa sen vahvistamista ja korjaamista kampaamokäyntien välillä. Kerran viikossa tehtävä kotihoito valmistelee hiusta myös seuraavaa kemiallista käsittelyä varten. Hoitotuotetta suositellaan käytettäväksi kerran viikossa tai useammin hiuksen kunnosta riippuen.

Olaplex-kotihoitotuote levitetään puhtaisiin, kosteisiin hiuksiin. Vaikutusaika on vähintään 10 minuuttia, mutta tuotteen voi antaa vaikuttaa pidempäänkin. Se huuhdellaan vaikutusajan jälkeen sekä pestään shampoolla. Shampoon jälkeen vielä hoitoaine sekä huuhtelu.

Olaplex No.3

Ylläpitää

Olaplex-kotihoito No. 0

Olaplex No.0 -intensiivihoito on Olaplex-salonkihoidon innoittamana kehitetty intensiivihoito kotikäyttöön. Intensiivihoito edistää tehoaineiden imeytymisen syvemmälle hiukseen ja näin ollen korjaa ja vahvistaa vaurioituneita hiuksia entistä tehokkaammin.

Aloita vaurioituneiden hiusten hoitaminen ja korjaaminen Olaplex No.0 -intensiivihoidolla ja jatka hoitoa tämän jälkeen Olaplex No. 3 Hair Perfector -tehohoidolla.

Tuote on valmistettu ilman sulfaatteja, parabeenejä, gluteenia tai eläinperäisiä ainesosia. Tuote on vegaaninen ja sopii kaikille hiuksille.

Levitä olaplex No. 0 huolellisesti kauttaaltaan kuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. ÄLÄ HUUHTELE. Jatka levittämällä Olaplex No.3 hiuksiin ja kampaa hiukset läpi. Anna vaikuttaa vielä 5-10 minuuttia. Huuhtele ja pese hiukset Olaplex No.4 Bond Maitenance shampoolla ja Olaplex No.5 Bond Maintenance hoitoaineella.

Toista käsittely kerran viikossa tai useammin riippuen hiusten kunnosta.

Olaplex-kotihoito No. 0

Hiustenpesu

Olaplex No. 4 Bond Maintenance™ shampoo

Olaplex No.4 Bond Maintenance™ -shampoo korjaa, kosteuttaa ja vahvistaa vaurioituneita ja haaroittuneita hiuksia. Se rakennepaikkaa ja lisää kiiltoa sekä hallittavuutta jokaisella käyttökerralla. Lopputuloksena ovat kiiltävät, tuuheat ja helposti käsiteltävät hiukset. Sopii kaikille hiustyypeille, myös hiustenpidennyksille.

Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate
Patentoitu Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate auttaa suojamaan ja palauttamaan vaurioituneiden hiusten kunnon korjaamalla kemiallisessa käsittelyssä rikkoutuneita disulfidisidoksia. Olaplexin kehittämä ja patentoima Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate -ainesosa on ensimmäinen laatuaan uudessa sidoksia korjaavien ainesosien luokassa. Vaalennusaine, peroksidi, permanenttikäsittely ja kemialliset suoristajat vahingoittavat hiusta molekyylitasolla sekä tekevät hiuksista hauraammat ja alttiimmat takkuuntumiselle ja katkeilemiselle. Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate on täysin innovatiivinen uusi ainesosa, joka suojaa, ravitsee ja uudistaa hiuksia ja parantaa niiden rakennetta. Ainesosaa on vain Olaplex-tuotteissa
Kookospähkinästä peräisin olevat miedot, sulfaatittomat pinta-aktiiviset aineet
Erittäin mieto pinta-aktiivinen aine, yksi markkinoiden turvallisimpia. Ei kuivata, on hellävarainen värikäsitellyille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille ja hiuspohjalle. Tekee hiuksista uskomattoman puhtaat ja kimmoisat.

Glyseriini
Tehostaa kosteustasapainoa ja kosteuttaa luonnollisesti kuivia hiuksia

Etikkahappo
Hoitaa erinomaisesti hiuspohjaa ja ehkäisee hilseen muodostumista. Tuo esiin hiusten luonnollisen kiillon. Luonnollinen happo, jota on useissa kasveissa ja hedelmissä, kuten omenoissa, viinirypäleissä, appelsiineissa, ananaksissa ja mansikoissa

Pantenoli
Läpäisee hiusruodin, tekee hiuksista paksummat ja lisää hiusten vedonkestoa parantamalla niiden joustavuutta ja katkeamiskestävyyttä

Auringonkukansiemenöljy (Helianthus Annuus)
Hoitaa hiuksia ja auttaa säilyttämään hiustuppien kosteuden. Auttaa säilyttämään elävän värin ja suojaa väriä haalistumiselta.

Tokoferyli (E-vitamiini)
Muodostaa hiuksiin suojaavan kerroksen ja auttaa tekemään hiuksista helposti käsiteltävät ja kiiltävät

Aprikoosinkiviöljy (Prunus Armeniaca)
Sisältää runsaasti A- ja E-vitamiinia sekä omega-6- ja -9-rasvahappoja, jotka tekevät hiuksista erittäin kiiltävät ja silkkisen tuntuiset.

Hapatettu arganöljy
Korealainen, erittäin kosteuttava kauneudenhoidon innovaatio. Silottaa pörröiset ja karkailevat hiukset. Öljyn hapattaminen alentaa pH-tasoa, mikä auttaa sulkemaan hiussuomut, jolloin ne pysyvät sileinä. Hapatetut öljyt sisältävät runsaasti tehokkaita vitamiineja ja ravintoaineita, ja ne imeytyvät paremmin hapattamattomiin öljyihin verrattuna.

Hapatettu vihreän teen öljy
Korealainen kauneudenhoidon innovaatio. Hapatettu vihreän teen öljy tuuheuttaa ja vahvistaa hiuksia sekä lisää niiden kiiltoa. Auttaa ehkäisemään latvojen haarautumista ja hiusten katkeilua. Öljyn hapattaminen alentaa pH-tasoa, mikä auttaa sulkemaan hiussuomut, jolloin ne pysyvät sileinä. Hapatetut öljyt sisältävät runsaasti tehokkaita vitamiineja ja ravintoaineita, ja ne imeytyvät paremmin hapattamattomiin öljyihin verrattuna

Heliogenol auringonkukansiemenuutteesta
Hiuksia suojaava aine. Auttaa suojaamaan hiuksia vapaiden radikaalien ja hiusten käsittelyn ja muotoilun aiheuttamilta vaurioilta.

Acaimarjauute (Euterpe Oleracea -hedelmäuute)
Runsaasti antioksidantteja sisältävä supermarja, joka tukee hiusten terveyttä vahvistamalla jokaista hiusta juuresta alkaen. Runsaasti proteiinia sisältävä acaimarja, omega-3-, -6- ja -9-rasvahapot sekä A-, C-, E- ja B-vitamiini parantavat hiusten kuntoa ja tukevat uusien hiusten kasvua. Acaimarjat sisältävät myös foolihappoa ja sinkkiä, jotka auttavat vahvistamaan hiusten juuria ja vaikuttavat hiuspohjan kuntoon. Marjojen magnesium auttaa hillitsemään hiustenlähtöä

Granaattiomenansiemenöljy (Punica Granatum)
Hoitaa ihoa ja hiuspohjaa. Sisältää myös hoitavia ja suojaavia ominaisuuksia.

Rosmariinilehtiuute
Rauhoittava antioksidantti auttaa edistämään hiuspohjan terveyttä ja hiusten kasvua.

Banaaniuute
Kosteuttaa ja lisää kiiltoa, tekee hiuksista hehkuvat ja upean tuntuiset.

Oreganouute (Origanum Vulgare -lehtiuute)
Luontaiset antioksidanttiset ominaisuudet edistävät hiuspohjan terveyttä.

Nonihedelmäuute (Morinda Citrifolia)
Silottaa, kosteuttaa ja hoitaa hiuksia.

Takiaisjuuri (Articum Lappa -juuri)
Auttaa rauhoittamaan hiuspohjaa ja edistää hiusten terveyttä.

Natriumhyaluronaatti
Natriumhyaluronaattia on luonnostaan ihossa ja hiuspohjassa. Auttaa ylläpitämään optimaalista kosteustasapainoa.

Biotiini
Tekee hiuksista tuuheamman näköiset. Tukee hiusten joustavuutta ja kasvua, mikä tekee hiuksista terveen ja vahvan näköiset.

Keravis INCI-nimi: (Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol)
Monipuolinen proteiini, joka auttaa silottamaan karkailevat hiukset ja antaa kiiltoa. Auttaa vähentämään hiusten katkeilua ylläpitämällä hiusten kosteutta ja auttaa vahvistamaan hiussuomuja

Chromaveil INCI-nimi: Quaternium-95 (ja) propaanidioli
Suojaa hiuksia ja hiusväriä. Auttaa suojaamaan värikäsiteltyjä ja käsiteltyjä hiuksia UVA- ja UVB-säteiltä ja suojaa värjättyjä hiuksia haalistumiselta. Tekee hiuksista silkinpehmeät.

Keramidi A2 INCI-nimi: Vesi
(ja) glyseriini (ja) PEG-8 (ja) PEG-8/SMDI kopolymeeri (ja) Palmitoyl Myristyl Serinate (ja) natriumpolyakrylaatti
Vahvistaa, auttaa korjaamaan vaurioita ja suojaa sisältä päin, hiussuomuista alkaen. Lopputuloksena on kiiltävät, tuuheat ja helposti käsiteltävät hiukset.

Olaplex No.4

Olaplex No. 5 Bond Maintenance™ hoitoaine

Olaplex No.5 Bond Maitenance™ -hoitoaine on kosteuttava ja rakennepaikkaava hoitoaine. Se korjaa hiusvaurioita, kosteuttaa ja siloittaa haaroittuneet hiukset. Hoitoaine vahvistaa hiusta jokaisella käyttökerralla tehden niistä kiiltävät ja terveen näköiset.sopii kaikille hiustyypeille, myös pidennyshiuksille. Ei latista hiusta.

Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate
Patentoitu Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate auttaa suojamaan ja palauttamaan vaurioituneiden hiusten kunnon korjaamalla kemiallisessa käsittelyssä rikkoutuneita disulfidisidoksia. Olaplexin kehittämä ja patentoima Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate -ainesosa on ensimmäinen laatuaan uudessa sidoksia korjaavien ainesosien luokassa. Vaalennusaine, peroksidi, permanenttikäsittely ja kemialliset suoristajat vahingoittavat hiusta molekyylitasolla sekä tekevät hiuksista hauraammat ja alttiimmat takkuuntumiselle ja katkeilemiselle. Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate on täysin innovatiivinen uusi ainesosa, joka suojaa, ravitsee ja uudistaa hiuksia ja parantaa niiden rakennetta. Ainesosaa on vain Olaplex-tuotteissa.

Glyseriini
Tehostaa kosteustasapainoa ja kosteuttaa luonnollisesti kuivia hiuksia.

Phytenso INCI-nimi: Fosfolipidit (ja) glysiini-soijaöljy (soijapapu)
Imeytyy hiuksiin nopeasti, kosteuttaa ja vahvistaa pitkäkestoisesti. Luonnollinen kasviuute. Tehokas värinsuoja ja fotosuoja.

Vihreän teen siemenöljy (Camellia Sinensis)
Antioksidantti ja kosteuttava hoitoaine.

Abyssinianöljy (Crambe Abyssinica -siemenöljy)
Erinomainen luonnollinen hoitoaine, joka auttaa säilyttämään värin ja suojaa hiuksia lämpökäsittelyssä

Avokadoöljy (Persea Gratissima)
Hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti.

Viinirypäleensiemenöljy (Vitis Vinifera)
Luonnon antioksidantti, joka sisältää E-vitamiinia. Hoitaa hiuksia.

Punainen merilevä (Ahnfeltiopsis Concinna -uute)
Merileväproteiini kosteuttaa ja pehmentää tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Merilevällä on myös suojaavia ominaisuuksia.

Hapatettu vihreän teen öljy
Korealainen innovaatio kauneudenhoidossa, tuuheuttaa ja antaa kiiltoa. Vahvistaa hiuksia, auttaa ehkäisemään latvojen haaroittumista ja hiusten katkeilemista myös värikäsitellyissä ja vaurioituneissa hiuksissa.

Hapatettu arganöljy
Korealainen innovaatio kauneudenhoidossa, kosteuttaa tehokkaasti, auttaa silottamaan ja tasoittamaan hiuksia.

Heliogenol auringonkukansiemenuutteesta
Hiuksia suojaava aine. Auttaa suojaamaan hiuksia vapaiden radikaalien ja hiusten käsittelyn ja muotoilun aiheuttamilta vaurioilta

Acaimarjauute (Euterpe Oleracea -hedelmäuute)
Runsaasti antioksidantteja sisältävä supermarja, joka tukee hiusten terveyttä vahvistamalla jokaista hiusta juuresta alkaen. Runsaasti proteiinia sisältävä acaimarja, omega-3-, -6- ja -9-rasvahapot sekä A-, C-, E- ja B-vitamiini parantavat hiusten kuntoa ja tukevat uusien hiusten kasvua Acaimarjat sisältävät myös foolihappoa ja sinkkiä, jotka auttavat vahvistamaan hiusten juuria ja vaikuttavat hiuspohjan kuntoon. Marjojen magnesium auttaa hillitsemään hiustenlähtöä.

Granaattiomenansiemenöljy (Punica Granatum)
Hoitaa ihoa ja hiuspohjaa. Sisältää myös hoitavia ja suojaavia ominaisuuksia.

Nonihedelmäuute (Morinda Citrifolia)
Silottaa, kosteuttaa ja hoitaa hiuksia.

Natriumhyaluronaatti
Natriumhyaluronaattia on luonnostaan ihossa ja hiuspohjassa. Auttaa ylläpitämään optimaalista kosteustasapainoa.

Biotiini
Tekee hiuksista tuuheamman näköiset. Tukee hiusten joustavuutta ja kasvua, mikä tekee hiuksista terveen ja vahvan näköiset.

Auringonkukansiemenöljy (Helianthus Annuus)
Hoitaa hiuksia ja auttaa säilyttämään hiustuppien kosteuden. Auttaa säilyttämään elävän värin ja suojaa väriä haalistumiselta.

Tokoferyyli (E-vitamiini)
Muodostaa hiuksiin suojaavan kerroksen ja auttaa tekemään hiuksista helposti käsiteltävät ja kiiltävät.

Tokoferylilinoleaatti/ oleaatti E-vitamiini
Kosteuttaa ja suojaa hiuksia tehokkaasti.

Pantenoli
Läpäisee hiusruodin, tekee hiuksista paksummat ja lisää hiusten vedonkestoa parantamalla niiden joustavuutta ja katkeamiskestävyyttä.

Etikkahappo
Hoitaa erinomaisesti hiuspohjaa ja ehkäisee hilseen muodostumista. Tuo esiin hiusten luonnollisen kiillon. Luonnollinen happo, jota on useissa kasveissa ja hedelmissä, kuten omenoissa, viinirypäleissä, appelsiineissa, ananaksissa ja mansikoissa.

Chromaveil INCI-nimi: Quaternium-95 (ja) propaanidioli
Suojaa hiuksia ja hiusväriä. Auttaa suojaamaan värikäsiteltyjä ja käsiteltyjä hiuksia UVA- ja UVB-säteiltä ja suojaa värjättyjä hiuksia haalistumiselta. Tekee hiuksista silkinpehmeät

Keramidi A2 INCI-nimi: Vesi (ja) glyseriini (ja) PEG-8 (ja) PEG-8/SMDI kopolymeeri (ja) Palmitoyl Myristyl Serinate (ja) natriumpolyakrylaatti
Vahvistaa, auttaa korjaamaan vaurioita ja suojaa hiuksia sisältä päin, hiussuomuista alkaen. Lopputuloksena on kiiltävät, tuuheat ja helposti käsiteltävät hiukset.

Olaplex No.5

Hoitavat muotoilutuotteet

Korjaava muotoiluvoide

Olaplex No. 6 Bond Smoother™

Olaplex No.6 Bond Smoother™ on uudenlainen korjaava ja hoitava muotoilutuote.. Olaplex No.6 Bond Smoother™ -tuote pehmentää hiuksen rakennetta ja mahdollistaa nopeammin kuivuvat hiukset. Sen avulla voidaan silottaa ja suoristaa hiuksia hellävaraisesti. Se myös pitää hiukset sileänä jopa 72 tuntia. Erinomainen tuote suoristusraudan alle.

Levitä pieni määrä tuotetta pyyhekuiviin/kuiviin hiuksiin. Kampaa läpi ja muotoile. Valmistettu ilman sulfaatteja. Ftalaatteja, parabeeneja ja gluteenia. Muotoiluvoide on vegaaninen.
Vinkki: Levitä hiuksiin yöksi saadaksesi upeat toisen päivän hiukset.

Olaplex No. 6 Bond Bond Smoother

Korjaava hiusöljy

Olaplex No.7 Bonding Oil

Hiuksiin jätettävä erittäin riittoisa, painoton ja korjaava hiusöljy. Lisää tehokkaasti kiiltoa ja tekee hiuksista pehmeät. Öljy kirkastaa hiustenväriä ja pitää irtohiukset sekä pörröisyyden kurissa.
Olaplex No.7 Bonding Oil Vahvistaa, suojaa ja korjaa vaurioituneita hiuksia. Se helpottaa hiusten käsittelyä ja tekee hiuksista terveen näköiset ja tuntuiset.

Lämpösuoja 230’ C asti. Öljy toimii sekä kuivissa, että kosteissa pyyhekuivissa hiuksissa. Tuote on barabeeniton, sulfaatiton, alkoholiton, ei sisälläftalaatteja. Vegaaninen. Ei jätä jäämiä hiuksiin.

Avaa korkki. Käännä pullo ylösalaisin ja taputa pullon pohjaa hellästi sormella. Näin pystyt annostelemaan haluamasi määrän tuotetta. Lisää pieni määrä kerrallaan pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

Dimethicone, Isohexadecane, C13-14 Isoparaffin, Coco-Caprylate, Phenyl Trimethicone, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Propanediol, Zea Mays (Corn) Oil, Beta-Carotene, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Water (Aqua), Morinda Citrifolia Fruit Powder, Frangrance (Parfum), Hexyl Cinnamal, Eclipta Prostrata Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Tocopherol, Citral, Linalool, Melia Azadirachta Leaf Extract, Citronellol, Pseudozyma Epicola/Camellia Sinensis Seed Oil Ferment Extract Filtrate.

Olaplex No.7 Bonding Oil

Asiakkaidemme mielipiteitä

Kiitos toiveideni toteuttamisesta ja hyvistä ideoista! Olaplex oli oikea tuote hiuksilleni.

Miten se eroaa muista vastaavanlaisista tuotteista?

Vertailimme hiusta suojaavia ja jälleenrakentavia hoitoja ja koetimme tutkia niiden eroja. Käsittelyhoidoissa löytyi suuria eroja. Lue vertailutulokset ja katso mikä on sinulle sopivin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Olaplex-hoidosta

Olaplex Hair Perfector -kotihoitotuote ylläpitää hiustuloksia Olaplex-hoitokäsittelyn jälkeen. Olaplex No. 3 vahvistaa ja korjaa hiuksia kampaamokäsittelyjen jälkeen ja valmistelee hiuksia seuraavaa kemiallista väri- tai vaalennuskäsittelyjä varten.

Olaplex sopii hyvin kaikille hiustenpidennyksille eikä se vaikuta niiden pysyvyyteen. Olaplex lisää sinetti-, teippi– ja Mago -pidennyksien käyttöikää ja tuo huonokuntoisiinkin pidennyksiin uutta ilmettä. Olaplex-käsittely voidaan tehdä myös pidennyshiusten huollon yhteydessä.

Olaplex korjaa ja suojaa hiuksen rikkisiltoja. Henna ei vaikuta Olaplexin toimintaan mitenkään, eikä myöskään Olaplex vaikuta hennan toimintaan. Tietenkään Olaplexia ei tule käyttää hennavärin seassa, koska Olaplex on kehitetty toimimaan hapetteellisten käsittelyjen yhteydessä. Hennattuihin hiuksiin kannattaa tehdä siis Olaplex-hoitokäsittely.

Olaplex ei sisällä mitään avaavia ainesosia. Kaikkien Olaplex -tuotteiden pH-arvot ovat matalia, eli ne ovat hiuksen pintakerrosta sulkevia. Olaplex imeytyy hiukseen luonnollisella tavalla kuten mikä tahansa muukin vettä sisältävä tuote. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

​Olaplexin käytössä ei ole mitään rajoitteita raskauteen liittyen, kun Olaplexia käyttää annettujen ohjeiden mukaan.

Olaplexin vaikutusajalla ei ole varsinaista maksimiaikaa. Tuotteen voi esimerkiksi laittaa illalla, nukkua yön yli ja pestä aamulla.

Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Se on aine, joka koostuu hiilestä, vedystä, typestä ja hapesta. Kyseinen ainesosa löytyy jokaisen Olaplex- tuotteen inci-listasta toisena aineosana.

Kyllä. Olaplex ei ole tavanomainen hoitoaine ja siksi hoidon jälkeen tarvitaan myös kosteutta ja hoitavia aineita. Kotihoitotuote kannattaa pestä pois hiuksista, jotta hoitoaine imeytyy paremmin.

Käyttöohje tiivistettynä: kotihoitotuote hiuksiin, vaikutusaika min. 10 min, huuhtelu, shampoopesu + hoitoaine.

Tuotetta ei ole suunniteltu jätettäväksi hiuksiin. Olaplex-kotihoitotuotteen tarkoitus on korjata rikkisiiltoja, ei hoitaa hiuksissa olevia muita puutteita tai vaurioita. Suosittelemme kotihoitotuotteen ohessa käytettäväksi hoitoaineita, jotta hius saa kaiken tarvitsemansa hoidon. Tuotteen käyttöohjeita tulee noudattaa.

Olaplex ei reagoi metallien kanssa. Täytyy kuitenkin muistaa ettei se myöskään estä reaktiota, jotka syntyvät kemiallisten käsittelyjen johdosta.

Olaplex ei itsessään vaalenna hiuksia, vaan korjaa, vahvistaa sekä suojaa hiuksia värjäyksien ja muiden kemiallisten käsittelyiden aikana.

Olaplex No.3 Hair Perfector ei ole hoitoaine. Se on kampaamossa tehtävien Olaplex -palvelujen ylläpitotuote kotikäyttöön. Olaplex No.3 ei anna hiukselle sen tarvitsemaa kosteutta, proteiineja tai muita hoitavia tekijöitä ja siksi on välttämätöntä käyttää lopuksi hyvää hiuksillesi sopivinta hoitoainetta.

Olaplex-tuotteita voi käyttää pidennyshiukseen aivan samoin kuin muitakin shampoita ja hoitoaineita. Muista noudattaa pidennyshiusten valmistajan suosituksia.

4-6 – suunnilleen saman verran kuin Olaplex No.3 Hair Perfector -tehohoidosta.

No.0 on suunniteltu tehostamaan No.3 -tehohoidon vaikutusta, jotta No.3 pääsee syvemmälle hiuksen rakenteeseen ja paikkaa vielä tehokkaammin hiuksia.

Olemme testanneet monia hiusta suojaavia ja jälleenrakentavia hoitoja ja valitsimme niistä parhaimman. Lue hiusta suojaavien ja jälleenrakentavien hoitojen vertailusta.

Olaplex-tehohoidon voi tehdä niin usein kuin haluaa, mitään ylihoitamisen vaaraa ei ole. Paras ohje tehohoitojen tekemiseen on se, että se tehdään aina silloin kun híus tuntuu tarvitsevan hoitoa.

Jos hiukset ovat erittäin haasteellisessa kunnossa, saattaa olla että Olaplex hoitokin täytyy tehdä heti alkuun useamman kerran. Kertojen välille ei tarvitse jättää mitään varo- tai palautumisaikaa. Saman päivän aikana voi tehdä useamman hoidon.​

Voi mennä. Lämpö ei vaikuta Olaplexin toimintaan mitenkään.

Kotihoitotuotteen tarkoitus on ylläpitää jo tehdyn Olaplex -palvelun vaikutusta ja hiusten huippukuntoa kampaamokäyntien välillä. Kotihoitotuote on ylläpitotuote, joten sillä ei ole yhtä tehokasta suojaavaa ja korjaavaa vaikutusta kuin kokonaisvaltaisella hoidolla. Pelkällä hoitotuotteellakin saa aikaan vaikutuksia, mutta paras teho saadaan kun Olaplex-hoito tehdään ensin kampaamossa.

Osa asiakkaista on innostunut kokeilemaan kotihoitoa ilman kampaamossa tehtävää käsittelyä ja innostunut vaikutuksista niin, että ovat jatkossa varanneet meille ajan Olaplex-käsittelyyn.

Jokaisella Olaplex tuotteella on selkeä toimintaperiaate ja tehtävä:

  1. Suojaa
  2. Korjaa
  3. Ylläpitää

Kerta viikkoon on suositus, mutta hoidon voi tehdä kaksi kertaa viikossa mikäli hius on erittäin huonossa kunnossa. Hiuksen kunnon saa helposti selville tunnustelemalla hiusta.

Shampoopesua suositellaan aina. Käyttöohjeiden noudattaminen on aina suositeltavaa, mutta ei ole vaaraa jos Olaplexia jää hiuksiin.

Yksi pullo riittää noin 6-7 käyttökertaan. Tarkempi määrä riippuu hiusten pituudesta, paksuudesta ja kunnosta.

Olaplex suojaa ja korjaa. Se ei ole vaalennusaine, eikä sekään mahdollista yhdellä käsittelykerralla mahdottomuuksia.

Paras tulos tulee puhtaisiin hiuksiin. Pesua ei tarvita, jos hiusten pinnassa ei ole juurikaan likaa tai esim. muotoilutuotteita, siten että ne haittaisivat Olaplexin imeytymistä.

Olaplex on mahtava tuote, mutta se ei ole ihmeitä tekevä aine. Huonokuntoisesta, kotona värjätystä mustasta tukasta ei saa valkoista yhdellä käsittelykerralla. Olaplex suojaa hiuksen rakennetta vaalennuksen yhteydessä, mutta hiustasi ei kannata lähteä vaalentamaan kerralla kovin voimakkaasti. Projektiin kannattaa varata useampi käynti ja aloittaa Olaplex-hoidolla ja tarkastaa sen jälkeen hiusten kunto ja tehdä sitten suunnitelma. Kotihoito käsittelyjen välissä on erittäin tärkeää.

Yhteenveto: vaalennus vaatii useamman käyntikerran, suunnitelman ja kotihoitoa.

Olaplex-kotihoitotuote ja syväpuhdistava shampoo eivät reagoi keskenään eikä Olaplex peseydy pois syväpuhdistavalla. Kotihoitotuote kannattaa käyttää syväpuhdistuksen jälkeen, jotta mahdollinen hiuksen rasitus saadaan paikattua.

Olaplexia voi käyttää raskauden aikana.