Blogi

Olaplex lyhyesti

Olaplex on tällä hetkellä suosituin hiushoitomme. Se on tuote, joka mahdollistaa hiustenvärjäyksessä kampaajalle aivan uudenlaisen vapauden. Olemme iloisia siitä, että saimme uuden ja jännittävän Olaplex-tuotteen käyttöömme ensimmäisten kampaamoiden joukossa. Tuotetta voisi kutsua perinteisen hiustenvärjäyksen pelin ratkaisijaksi, sillä Olaplexin avulla ammattilaiselle avautuvat aivan uudet mahdollisuudet.

Olemme erikoistuneet hiustenvärjäyksiin ja tahdomme aina tarjoa uusimpia tekniikoista ja parhaimpia tuloksia. Luonnollisesti käytämme vain parhaaksi totemiamme tuotteita ja Olaplex sopii hyvin tähän ideologiaan. Sen kehittämiseen on käytetty vuosia ja olemme varma että näet ja tunnet eron.

Hiuksen rakenne

Hiusten hapetevärjäyksissä, vaalennuksissa ja permanenttikäsittelyissä hiuksen rakennetta koossapitäviä rikkisidoksia katkeaa. Rikkisidosten katkeaminen heikentää hiuksen rakennetta ja aiheuttaa muutoksia, jotka haurastuttavat hiuksen rakennetta entisestään. Olaplex vahvistaa ja korjaa hiuksen rikkisidoksia ainutlaatuisen patentoidun ainesosan ja menetelmän avulla.

Hiuksessa on kolme kerrosta: pintakerros (jota joskus kutsutaan suomukerrokseksi), kuitukerros ja ydin. Hiuksen pintakerros altistuu muun muassa auringonvalolle ja mekaaniselle rasitukselle, kuten harjaukselle. Hiuksen karheus ja kiillottomuus johtuu hiuksen pintasolujen kulumisesta. Kuitukerrokseen vaikutetaan hiuksen kemiallisilla käsittelyillä, kuten hapetevärjäyksillä, vaalennuksilla ja permanenttikäsittelyillä. Hiuksen katkeilevuus ja hauraus johtuu kuitukerroksenrakenteen heikentymisestä.

Blackout & Olaplex ovat täydellinen yhdistelmä täydelliseen hiusväriin.

Olaplex-sivuiltamme löydät kaiken tiedot Olaplexista. Olaplex herättää monia kysymyksiä, jotka olemme keränneet yhteen vastauksineen. Katso millaisiin tilanteisiin Olaplex sopii.

Olaplex

Olaplex vaikuttaa keratiiniketjuja yhdistäviin rikkisidoksiin

Hius koostuu proteiineista, rasvoista, sokereista, proteiinia sitovasta rikistä, hiilestä ja sinkistä. Hiuksen alkuaineita ovat hiili (C), vety (H), happi (O), typpi (N) ja rikki (S).

Hius on kovaa keratiinia, joka muodostuu kuitumaisesta proteiinista. Yksittäiset alkuaineatomit muodostavat spiraalin muotoisia keratiiniketjuja, joissa voi olla tuhansia atomeja kiinnittyneinä toisiinsa. Rikkisidokset sitovat keratiiniketjut toisiinsa.

Keratiini ei kestä voimakkaita alkalisia aineita eikä voimakkaita happoja. Useasti toistuvien tai voimakkaiden kemiallisten käsittelyiden myötä rikkisidokset katkeavat eivätkä pääse enää sitoutumaan toisiinsa, jolloin jokaisella käsittelykerralla ehjien sidosten määrä vähenee. Osa rikkisidoksista jää auki jokaisen kemiallisen käsittelyn jälkeen heikentäen hiuksen rakennetta.

Asia kuulostaa monimutkaisella ja sitä se on! Se ei kuitenkaan ole huolestumisen aihe, sillä jokainen Blackoutin väriexpertti on saanut Olaplexin käyttöön koulutuksen ja tietää tarkalleen mitä on tekemässä. Jokainen meistä on valmiita tekemään sinulle värikäsittelyn, joka on juuri toivomasi kaltainen.

Patentoitu koostumus

Hiuksen pintaa voidaan silottaa ja hoitaa perinteisillä hoitoaineilla, mutta ainoastaan Olaplex vaikuttaa rikkisidoksia korjaten. Olaplexin ainutlaatuinen, patentoitu koostumus mahdollistaa hiuksien kemiallisten sidosten vahvistamisen jokaisella käyttökerralla ja käsittelyn vaikutusta on helppo ylläpitää myös kotona ylläpitotuotetta käyttämällä.

Lue lisää

Lisätietoa saat Olaplex-sivultamme tai kampaamomme ammattilaisilta.