Miesten häägrooming

Miesten häägrooming on yksi nousevista häätrendeistä ja jokaisen sulhasen tulisi tietää mitä se tarkoittaa. Miesten hääpäivän groomingissa ei ole kyse vain hiustenleikkauksesta. Sulhasen on tehtävä kaikki mahdollinen, mitkä tekevät hänestä täydellisen aviomiehen. Näin löydät alttarilta itsestäsi komean ja itsevarman sulhasen.

Me teemme valmistelusi helpommaksi ja esittelemme viisi häägroomauksen perussääntöä:

Ohjeet lukemalla huomaat olevasi valmis häägroomaukseen ja alttarille

1. Älä luota liikaa vallitseviin trendeihin

Valitse klassinen tyyli häälookkiisi. Muista, että näet hääkuvasi kirjahyllyssä vuosikymmenien ajan ja näytät sitä lapsillesi ja tutuillesi vielä vuosien jälkeen. Hiustyylin sekä puvun tulee kestää aikaa. Klassinen tyyli ja luonnolliset värit ovat varma valinta hiuksissa sekä pukeutumisessa.

2. Kasvot

Jos parta on osa jokapäiväistä elämääsi, säästä se myös hääpäivääsi, mutta varmista että se on siisti ja virheetön. Leikkausrajojen tulee olla hyvin rajattuja ja linjakkaita unohtamatta symmetriaa. Varmista että parranajojälki on moitteeton. Ihannetulos parranajon lopputulokselle tulee amerikkalaisessa parranajossa.

3. Hiustenleikkaus

Tärkeä ohje on leikkauttaa hiukset viikkoa ennen häitä, jotta hiukset ehtivät asettua luonnollisesti. Hääaamuna hiuksiin tehdään pieni grooming siistimällä niskan rajaus sekä tarpeen mukaan viimeistelemällä saksilla sekä muotoilutuotteilla.

Kuinka saada onnistunut parturikäynti

3 yksinkertaista askelta täydelliseen lopputulokseen:

astu sisään, istuudu alas ja nauti kuppi hyvää kahvia tai teetä.

4. Valitse ammattilainen

Hääpäivän hiustenleikkaus on yksi elämäsi tärkeimmistä hiustenleikkauksista. Valitse alueeltasi tavallista taitavampi parturi-kampaaja. Tämä on päivä, jolloin hiustenleikkaukseen on hyvä panostaa normaalia enemmän. Luota ammattilaiseen ja anna hänen tehdä hiustaikoja joita tarvitset tärkeänä päivänä.

5. Lepää

Yritä levätä ja nukkua riittävästi häitä edeltävän viikon ajan. Polttarit ovat todennäköisesti jo olleet ja ja pääset lepäämään. Morsiamen paniikki ja stresi kasvavat, vaikka kaikki on jo hoidettu ja valmiina. Mene hääpäivää edeltävänä päivänä aikaisin nukkumaan ja herää aikaisin hoitamaan viimeiset pakolliset tehtävät.