—  Helsingin paras

Parturi

herrasmiehille

Oletko koskaan miettinyt kuinka tyytyväinen olet parturipalveluiden lopputulokseen? Entä sitä, olisiko tuloksesta voinut saada vielä paremman? Me olemme miettineet. Tervetuloa parturiin, jossa rentoudut ja nautit palveluista, jotka ovat suunniteltu juuri sinua varten.

Herrasmiesten

Parturikokemus

Olemme ylpeitä osaamisestamme, parturistamme sekä motivoituneista tekijöistämme ja koulutuksista joita he saavat. Uskomme että palvelu ei ole pelkästään kokemus, vaan myös tunnet ja näet muutokset. Jokainen hiustenleikkaus alkaa konsultaatiolla, jossa kuuntelemme toiveesi, mietimme toteutusvaihtoehtoja ja ehdotamme uusia ideoita.

Herrasmiesten parturi

—  Pinterest

Look

& Book

Keräsimme sinulle inspiraatiokuvia lyhyiden, keskipitkien ja pitkien hiusten malleihin. Saa ideoita ja heittäydy muutoksiin.

—  Miten toimimme

Puhu parturille

Hiustenleikkauksen toivottu lopputulos on helppo varmistaa muutamilla yksinkertaisilla seikoilla. Lue opas ja opi kommunikoimaan parturisi kanssa oikein.

Puhu parturille oikein

Osa palveluistamme

LUE LISÄÄ

Hiustenleikkaukset

Olemme erikoistuneet vaativiin parturitöihin. Muuta ilmeesi ammattilaisilla, jotka takaavat tyytyväisyytesi. ​

Miesten hiusten värjääminen

Hiusten sävytyksen ja värjäyksen avulla saat ilmeeseesi raikkautta, itsevarmuutta ja nuorekkuutta.

Leikkaus veitsellä

Veitsileikkaus on hienostuneempi tapa leikata hiukset.

Lahjakortit

Lahjakortti on helppo ja toivottu lahja miehelle sekä naiselle. Lahjakortti lähetetään haluamasi osoitteeseen.

Kuinka saada onnistunut parturikäynti

3 yksinkertaista askelta täydelliseen lopputulokseen: astu sisään, istuudu alas ja nauti kuppi kahvia tai teetä.

Naisparturit tietävät vetovoimaisten hiustyylien salaisuudet.

—  Siis mikä?

Häägrooming

Häägrooming tekee viimeisen silauksen sulhasen ulkonäköön. Lue myös “Sulhasen sanakirjasta” mitä sulhasen tulee tietää hääsanaston tärkeimpien sanojen merkityksistä.

—  MITÄ ME OLEMME

Meistä

sanottua

Kiitos taas inspiroivasta & taitavasta palvelusta! Vasta pari krt käynyt, mut jo nyt voin todeta: Eveliina on huippu taitava!

Kiitos mahtavasta parturikokemuksesta. Lähdin liikkeestä tyytyväisenä, leikkauksesta tuli juurikin sellainen kuin halusin. Positiivista oli myös palvelun kiireettömyys verrattuna muihin paikkoihin missä olen käynyt. Ette turhaa sano itseänne Helsingin parhaaksi parturi-kampaamoksi.

Olin hieman epävarma astuessani kampaamotuoliin, sillä valitettavasti aiemmat parturit joissa olen käynyt aikaisemmin eivät ole vastanneet odotuksiani. Tämä epävarmuus kaikkosi pikaisesti mukavasti rupatellessamme ammattitaitoisen parturin kanssa, joka ymmärsi nopeasti millaista hiustyyliä hain takaa, vaikka selitykseni oli vähintäänkin kryptinen. Lopputuloksesta tuli hyvinkin mieluisa, sekä palvelusta jota sain jäi todellakin hyvä maku. Aion tulla uudelleenkin ja voin suositella muille, jotka eivät ole aikaisempiin partureihinsa olleet tyytyväisiä. Ehdottomasti Helsingin paras kampaamo.

Hiukset asettuvat kuin itsestään omalle paikalleen eli veitsen käyttösi oli taitavaa. Sait minusta vakkariasiakkaan.

Kampaaja oli hyvä tyyppi, joka teki työtään suurella sydämellä ja asiantuntemuksella.

Helsingin paras parturi