—  Mistä Blackoutin löytää?

Yhteystiedot

Suunnittele seuraava aikasi

Aloita muutos

aukioloajat
& tekijä

Missä olemme

Sijaitsemme aivan Helsingin ydinkesustassa osoitteessa:
Arkadiankatu 17,
00100 Helsinki
Katso kartta 🗺

SAAPUMINEN JULKISILLA

Meille saavut helposti raitiovaunulinjoilla 1, 4, 10, 2 ja 8 sekä Linja-autoilla 25, 63, 70, 69, 42,4 1, 37, 69, 20, 30, 400. Kampin metroasemalta on matkaa vain 250m.

PYSÄKÖINTI

Autoilijoille on tarjolla runsaasti parkkipaikkoja lähikaduilla.

Aukioloajat

Blackout on auki sopimuksen mukaan.

Ajanvarauksen voit tehdä 24/7 ajanvarauksen kautta.

Vapaita aikoja voi tiedustella myös sähköpostilla tai soittamalla. Soitan takaisin jos en pääse vastaamaan. Voit jättää myös soittopyynnön tekstiviestillä.

PUHELIN 044 989 2334

SÄHKÖPOSTI mirka@blackouthair.fi

Jonotusajat

Käytössäni on jonotuslista, jota kautta voi joskus vapautua haluttuja aikoja. Kerro minulle sinulle sopivimmat ajat tekstiviestillä numeroon 0449892334 ja lisään sinut jonotuslistalleni.

Some

Lähetä viesti

Aikojen varaukset, peruutukset ja aikojen siirrot ainoastaan nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse (ei tekstiviestillä).

Parturi-kampaaja / Hair Extension Specialist

Mirka
Paananen

 Hairdressing in Helsinki

Olen luova, taiteellinen ja huumorintajuinen parturi-kampaamoalan ammattilainen. Olen parhaimmillani ihmisten parissa ja nautin liiketyöskentelystä. Laadukas kädenjälki ja tarkka värisilmä ovat minulle kunnia-asia.

Vuosien kokemuksen ja rautaisen ammattitaidon ansiosta hahmotan hyvin kokonaisuuksia. Pidän haasteista ja löydän ratkaisuja mahdottomiinkin pulmiin. Vahvin osaamiseni liittyy hiustenpidennyksiin, mutta nautin myös radikaaleista hiustenleikkauksista sekä vaativista hiustenvärjäyksistä. Minulta saat tarkat parhaita puoliasi korostavat värit ja leikkaukset sekä upeat ja laadukkaat hiustenpidennykset

Olen ollut kauneusalalla yli 14 vuotta ja tehnyt hiustenpidennyksiä vuodesta 2010 lähtien. Laajan kokemukseni vuoksi pystyn palvelemaan kaikissa hiustenpidennyksiin kuuluvissa tarpeissa, liittyivät ne sitten hiuksen kuntoon tai terveydellisiin seikkoihin. Tunnen erittäin hyvin teippipidennysten, sinerttipidennysten ja Mago-pidennysten menetelmät.

Hiustenpidennykset ovat erityisen lähellä sydäntäni, koska ne antavat minulle mahdollisuuden toteuttaa hiuksille ilmeen, josta monet unelmoivat. Asiakkaan itseluottamuksen kasvu prosessin aikana on paras kiitos työstäni.

Hiustenpidennykset ovat asiantuntijapalvelu, ja niiden toteuttamiseen tarvitaan pidennysammattilainen määrittämään oikea menetelmä asiakkaidensa erityistarpeisiin. Tarjolla ei ole kyhtä sopivaa valintaa kaikille. Olen ylpeä siitä, että sovitan ammatillisen osaamiseni ja visuaalisen silmäni asiakkaan toiveisiin.  Lopputuloksena ovat loisteliaan hiukset.