—  Mistä meidät löytää?

Yhteystiedot

Suunnittele seuraava aikasi

Aloita muutos

aukioloajat
& tekijät

Yhteystiedot

Kasarmikatu 38,
00130 Helsinki

PUHELIN 044 989 2334

SÄHKÖPOSTI mirka@blackouthair.fi

Aukioloajat

ma-pe 10-20
La 9-16

(tai sopimuksen mukaan)

Some

Lähetä viesti

Aikojen varaukset, peruutukset ja aikojen siirrot ainoastaan nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse (ei tekstiviestillä).

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Omistaja / Parturi-kampaaja

Mirka
Paananen

 Hairdressing in Helsinki

Olen luova, taiteellinen ja huumorintajuinen parturi-kampaamoalan ammattilainen. Olen parhaimmillani ihmisten parissa ja nautin liiketyöskentelystä. Laadukas kädenjälki ja tarkka värisilmä ovat minulle kunnia-asia.

Vuosien kokemuksen ja rautaisen ammattitaidon ansiosta hahmotan hyvin kokonaisuuksia. Pidän haasteista ja löydän ratkaisuja mahdottomiinkin pulmiin. Nautin erityisesti radikaaleista hiustenleikkauksista sekä vaativista hiustenvärjäyksistä. Minulta saat tarkat parhaitapuoliasi korostavat värit ja leikkaukset sekä upeat ja laadukkaat hiustenpidennykset

Parturi-kampaaja-meikkaaja

Eve
Komi

 Hairdressing in Helsinki

Rautaisen ammattitaidon olen saanut mm. osallistumalla muotinäytöksiin, musiikkivideoiden tekemisiin sekä alan kilpailuissa ja tapahtumissa. Laajan kokemuksen ansiosta olen mestari tekemään kampauksia sekä näyttäviä värjäyksiä.

Parturi-kampaaja-meikkaaja-maskeeraaja

Milla
Stålhandske

 Hairdressing in Helsinki

Milla Stålhandske on leikannut ja värjännyt hiuksia vuosien ajan saavuttaen vaaditun vankan kokemuksen. Työura on vienyt suurien ja tunnettujen Beauty Hair Sirpa Mansner- ja Hairlekiini -kampaamoketjujen kautta Blackoutiin.

Parturi- ja kampaamotyöskentelyssä ammattilaiset näkevät asiat eri tavalla. Milla huomioi henkilökohtaisen tyylisi toiveisiisi ja hyödyntää taiteellista silmää miettiessään sinulle parasta toteutustapaa.

Blackout on Helsingissä sijaitseva parturi sekä kampaamo, jossa saat kattavat ja laadukkaat parturi- ja kampaamopalvelut.

AUKIOLOAJAT

maanantai-perjantai 10-20
lauantai 9-16
sunnuntai suljettu
tai sopimuksen mukaan

Maksa osamaksulla tai laskulla
Rekisteriseloste
Avoimet työpaikat

Pin It on Pinterest

Share This