—  Ammattitaidolla

Miesten hiustenvärjäys

Onko hiuksissasi jotain, mikä häiritsee Sinua? Mitäpä jos kokeiltaisiin uutta raikkaampaa ja nuorekkaampaa tyyliä?

Yleisimmät 3 syytä hiustenvärjäykseen

Miehet kiinnostuvat hiusten värjäämisestä yleensä kolmesta syystä:

  1. Ensimmäisten harmaiden piilottaminen.
  2. Halu korostaa helpolla tavalla omaa väriä.
  3. Luoda ilmettä ja lisätä nykyiseen tyyliin hieman hienostuneisuutta.

Miehet haluavat esiintyä raikkailta, itsevarmoilta ja ehkä jopa nuorekkailta. Hiusten sävytysten ja värjäyksien avulla se on mahdollista.

Luo haluamasi tyyli

Häivytä harmaat

ReShade

Luo ilme, joka ei näytä värjätyltä.

Vaihda väriä

Kun tavoitteena on ”Näytät todella upealta” -look.

MEN ReShade – Häivytä harmaat

GOLDWELL

Goldwell Men ReShade on miehille suunniteltu nopea hiustenvärjäyspalvelu, joka häivyttää harmaat hiukset. Sävystys vie kokonaisuudessaan vain 5 minuuttia ja sen voi tehdä hiustenpesun yhteydessä pesupaikalla.

Goldwell Men ReShade on täydellinen valinta miehille, jotka haluavat elävöittää hiusten väriä ilman luonnottomia värjäystuloksia.

Kenelle:

Sinulle joka haluat häivyttää harmaita hiuksiasi. Palvelu on miehille, jotka haluavat näyttää nuoremmilta, mutta joilla ei ole aikaa pitkille värjäyskäynneille. MEN ReShade -sävyjen avulla palautetaan raikas ja rentoutunut ulkonäkö helposti ja nopeasti.

ReShade on miehekkäin tapa häivyttää harmaat nopeasti. Sävytys on kestää kokonaisuudessaan ainoastaan 5 minuuttia ja se tehdään pesupaikan rauhassa. Miesten hiustensävytys ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa.

ReShade-palvelun tarkoituksena ei ole peittää kaikkia harmaita hiuksia, vaan häivyttää ne läpikuultavalla värjäyksellä. Lopputuloksena saat harmaiden häivytyksen ilman luonnotonta värikypäräefektiä tai näkyvää tyvikasvua. Ero tavallisen hiusvärin peittävyyteen on merkittävä. ReShade on miedompi kuin tavalliset hiusvärit ja siten miellyttävämpiä.

Tuloksena raikas ja nuorekkaampi look.

Kysymyksiä MEN ReShade-sävytyksestä

Vaihda väriä

Luo hiuksiin ilmettä tummentamalla tai vaalentamalla. Mahdollisuudet ovat miltein rajattomat luonnollisista värimuutoksista räväköihin huomioväreihin.

Kenelle:

Sinulle joka haluat vaihtaa hiustesi väriä tai peittää 100%:sesti harmaat hiukset.

Hiustenvärjäyksissä yleisin virheoletus on se, että lopputuloksen tulisi tuoda selkeän muutoksen hiuksen väriin. Mahdollisuuksia on kuitenkin useampia ja moni mies löytää vaihtoehdoista helposti omalle tyylilleen sopivimman. Päätöstä ei tarvitse tehdä ennen ajanvarausta, hyödynnä parturin ammattiosaamista ja mielipiteitä.

Aurinkoraidat

Aurinkoraidat on helppo tapa tutustua hiustenvärjäämiseen. Aurinkoraidat mukailevat luonnollista hiusten vaalenemista. Ne luodaan useimmiten hiuksen päälliosaan ja ne luovat erittäin tyylikkään ilmeen ilman pelkoa riskistä. Aurinkoraidoituksessa värit valitaan hieman vaaleammaksi kuin mitä oma hiuksesi on, siten että lopputuloksesta tulee mahdollisimman luonnollinen.

Päälliosan värjäys

Suosittua Faux Hawk -tyyliä (sivut lyhyet, pääliosa pidempi) voi korostaa pääliosaa vaalentamalla tai käyttämällä siihen rohkeampia sävyjä. Tyyli sopii niille, jotka kaipaavat tyyliinsä hieman rohkeampia lopputuloksia.

Olaplex kampaamo Helsinki
Olaplex

Olaplex on värjäyksen mullistanut keksintö. Olaplex mahdollistaa hiustenvärjäämisen entistä turvallisemmin, jolloin hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin.

Pin It on Pinterest

Share This