—  Ammattitaidolla

Miesten hiustenvärjäys

Onko hiuksissasi jotain, mikä häiritsee Sinua? Mitäpä jos kokeiltaisiin uutta raikkaampaa ja nuorekkaampaa tyyliä?

Yleisimmät 3 syytä hiustenvärjäykseen

Miehet kiinnostuvat hiusten värjäämisestä yleensä kolmesta syystä:

  1. Luoda ilmettä ja lisätä nykyiseen tyyliin hieman hienostuneisuutta.
  2. Ensimmäisten harmaiden piilottaminen.
  3. Halu korostaa helpolla tavalla omaa väriä.

Miehet haluavat näyttää raikkailta, itsevarmoilta ja ehkä jopa nuorekkailta. Hiusten sävytysten ja värjäyksien avulla se on mahdollista.

Luo haluamasi tyyli

Vaihda väriä

Kun tavoitteena on ”Näytät todella upealta” -look.

Häivytä harmaat

MEN ReShade – GOLDWELL

Luo ilme, joka ei näytä värjätyltä.

Korosta harmaita

True Grey – Wella

Antaa hiuksillesi hopeanhohtoa ja vähentää hiusten keltaisuutta.

Vaihda väriä

Luo hiuksiin ilmettä tummentamalla tai vaalentamalla. Mahdollisuudet ovat miltein rajattomat luonnollisista värimuutoksista räväköihin huomioväreihin.

Kenelle:

Sinulle joka haluat vaihtaa hiustesi väriä tai peittää 100%:sesti harmaat hiukset.

Hiustenvärjäyksissä yleisin virheoletus on se, että lopputuloksen tulisi tuoda selkeän muutoksen hiuksen väriin. Mahdollisuuksia on kuitenkin useampia ja moni mies löytää vaihtoehdoista helposti omalle tyylilleen sopivimman. Päätöstä ei tarvitse tehdä ennen ajanvarausta, hyödynnä parturin ammattiosaamista ja mielipiteitä.

Aurinkoraidat

Aurinkoraidat on helppo tapa tutustua hiustenvärjäämiseen. Aurinkoraidat mukailevat luonnollista hiusten vaalenemista. Ne luodaan useimmiten hiuksen päälliosaan ja ne luovat erittäin tyylikkään ilmeen ilman pelkoa riskistä. Aurinkoraidoituksessa värit valitaan hieman vaaleammaksi kuin mitä oma hiuksesi on, siten että lopputuloksesta tulee mahdollisimman luonnollinen.

Päälliosan värjäys

Suosittua Faux Hawk -tyyliä (sivut lyhyet, pääliosa pidempi) voi korostaa pääliosaa vaalentamalla tai käyttämällä siihen rohkeampia sävyjä. Tyyli sopii niille, jotka kaipaavat tyyliinsä hieman rohkeampia lopputuloksia.

MEN ReShade – Häivytä harmaat

Harmaiden häivytyspalvelu on miehille suunniteltu nopea hiustenvärjäyspalvelu, joka häivyttää harmaat hiukset. Sävystys vie kokonaisuudessaan vain 5 minuuttia ja sen voi tehdä hiustenpesun yhteydessä pesupaikalla.

Harmaiden häivytyspalvelu on täydellinen valinta miehille, jotka haluavat elävöittää hiusten väriä ilman luonnottomia värjäystuloksia.

Kenelle:

Sinulle joka haluat häivyttää  ensimmäisiä harmaita hiuksiasi. Palvelu on miehille, jotka haluavat näyttää nuoremmilta, mutta joilla ei ole aikaa pitkille värjäyskäynneille. Harmaiden häivytyksen avulla palautetaan raikas ja rentoutunut ulkonäkö helposti ja nopeasti.

Harmaiden häivytyspalvelu on miehekkäin tapa häivyttää harmaat nopeasti. Sävytys on kestää kokonaisuudessaan ainoastaan 5 minuuttia ja se tehdään pesupaikan rauhassa. Miesten hiustensävytys ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa.

Harmaiden häivytyspalvelun tarkoituksena ei ole peittää kaikkia harmaita hiuksia, vaan häivyttää ne läpikuultavalla värjäyksellä. Lopputuloksena saat harmaiden häivytyksen ilman luonnotonta värikypäräefektiä tai näkyvää tyvikasvua. Ero tavallisen hiusvärin peittävyyteen on merkittävä. Harmaiden hiusten häivytys on miedompi kuin tavalliset hiusvärit ja siten miellyttävämpiä.

Tuloksena raikas ja nuorekkaampi look.

Katso useimmiten kysytyt kysymykset harmaiden häivytyspalvelusta

True Grey – Korosta harmaita

Harmaiden hiusten korostus on mainio tapa korostaa omia harmaita hiuksia. Harmaiden hiusten korostuspalvelu on luonnollisesti harmaantuneille hiuksille tarkoitettu käsittely, joka korostaa hopean hohtoa ja vähentää hiusten keltaisuutta. Tavoitteena saada look, joka ei näytä värjätyltä. Korostus vie kokonaisuudessaan vain 5 minuuttia ja sen voi tehdä hiustenpesun yhteydessä pesupaikalla. Sävy haalistuu luonnollisesti ja pehmeästi ilman radikaalia tyvikasvua.

Kenelle:

Sinulle joka haluat korostaa omaa harmaata sävyäsi ja poistaa hiusten keltaisuutta.

Katso useimmiten kysytyt kysymykset harmaiden korostuspalvelusta

Usein kysytyt kysymykset