Blogi

Miesten hiusten harmaantuminen

Miesten harmaantuminen on asia jota ei käsitellä usein. Se vaikuttaa olevan tabu aihe, jota ei kuule miesten välisissä keskusteluissa. Osa harmaantumiseen tuskastuvista miehistä on päättänyt värjätä hiuksensa vain todeten ettei värjäyksen lopputulos ollutkaan sitä mitä sillä haettiin.

Hetki, jolloin nuoruus muuttui aikuisuudeksi

Moni hiuksensa värjännyt mies on tehnyt värjäyksiä korostaakseen sen hetkistä hiustyyliään. Olet ehkä kokeillut värjäystä saadaksesi esiin surf-tyylin auringon polttaman värin tai korostaaksesi David Beckhamin maantien värisen keesin parhaita puolia. Jonain päivänä vastaan saattaa tulla hetki, jolloin hiustenvärjäyksissä on otettava huomioon esiin kasvaneet harmaat hiukset. Tällöin vaihtoehtoina on muitakin kuin Silvio Berlusconin esittelemä kokomusta pottavärjäys.

Vaihtoehtoina muutakin kuin perinteinen värikypärä

Miesten hiustenvärjäys tarjoaa paljon enemmän kuin vain nykyisen värin vaihtamisen. Värjäyksissä suosittelemme luonnollista sävyä, josta oma hiuspohja ei paista läpi. Luonnollinen sävy tekee ohenevista hiuksista entistä näkyvämpiä ja samalla luo kokonaiskuvan tuuheammista hiuksista. Mustaksi värjätyt hiukset vaalealla päänahalla tuovat esiin jokaisen yksittäinen hiuksen.

Blackoutin sävypalvelut miehille

Häivytä harmaat

ReShade

Luo ilme, joka ei näytä värjätyltä.

Voimista omaa sävyä

Täydellinen, kun tavoitteena on nuorekkaampi ja raikkaampi look.

Vaihda väriä

Kun tavoitteena on ”Näytät todella upealta” -look.

Vaihtoehtoina harmaille hiuksille on muitakin kuin musta tai vaalea värikypärä.

Korosta harmaita hiuksia torjumisen sijaan

Oletko valmis esittelemään harmaita hiuksia, jotka tuovat tyyliisi charmia? Harmaiden hiuksien poistaminen ei aina ole lähtökohta. Harmailla hiuksilla saadaan onnistuneesti luotua persoonallisia klassisia leikkauksia. Luettelemme kolme kätevää ohjetta niille, jotka haluavat luoda harmaisiin hiuksiin uutta twistiä.

1. Silver shampoo

Käytä Seven Silver Shampoota jos et halua värjätä hiuksia. Tämä tuote puhdistaa hiuksen kaikista sen keräämistä epäpuhtaisuuksista (mm. öljystä, pölystä, ilmansaasteista). Tuote sopii harmaille ja kaikille vaalean sävyisille hiuksille.

Silver Shampoo taittaa harmaissa hiuksissa olevaa keltaista sävyä ja saa aikaan tyylikkään charmikkaan harmaasävyn. Eräs asiakkaamme käyttää Silver Shampoota kokoharmaaseen hiukseensa saadakseen aikaan kiiltävät hiukset, joissa on vivahteita rokkityylistä.

Käytä Silver Shampoota kaksi kertaa viikossa, jos peset hiuksesi shampoolla päivittäin. Harvemmin pestäessä Silver Shampoon käyttäminen riittää kerran viikossa.

2. Sopiva sävy ja oikeat hiushoitotuotteet

Monet kokevat iän myötä saapuvan hiusten ohenemisen kiusalliseksi ja etsivät sopivia hiusmalleja tai hiustuotteita tähän apuun. Hiustuotteita valmistava label.m on erikoistunut hiustenhoitotuotteillaan miesten hiuksiin ja heiltä löytyy valikoimista useita tuuheuttavia tuotteita. Erityinen suosikkimme on label.m Thickening Tonic, jonka sanotaan lisäävän hiuksen voluumia 20%.

Yhdistämällä luonnollisen sävyn tuuheuttaviin hiustenhoitotuotteisiin saa helposti itsevarmemmaksi ja unohtamaan ohenevat hiukset.

3. Rusketus sopii vaalealle suomalaiselle

Harmaa hiuksen sävy ei ole useimmille varsinainen ongelma, mutta moni karsastaa sen tuomia mielikuvia. Harmaantuminen yhdistetään helposti ikääntymiseen.

Suomalaiselle vaalealle ihotyypille harmaantuminen ei aina ole edullisinta. Yhdistämällä kasvojen rusketuksen raikkaan harmaaseen hiussävyyn voi saada aikaan tyylikkään klassisen herrasmiehen, jonka harmaat hiukset yhdistävät nuoruuden innon elämänkokemukseen ja terveyteen. Moni nainen on sulaa vahaa näiden miesten käsivarsilla. Yksi edukseen esiintyvistä harmaapäistä on George Clooney, joka juuri talutti kauniin morsiamensa alttarille.

Tunnet itsesi itsevarmammeksi ja pystyt unohtamaan ohenevat hiuksen kun yhdistät luonnollisen sävyn tuuheuttaviin hiustenhoitotuotteisiin.

Vinkit pähkinänkuoressa:

Selaile Pinterest-sivuille keräämiämme mallikuvia luonnollisista värjäyksistä ja katso kuinka hiuksen värjääminen tuo leikkaukseen harmonista viimeistelyä ja tekstuuria, poistaa huomion kiinnittymisen ei-toivottuihin kohtiin ja tuo hiuksiin samalla toivottua huolettomuutta, elinvoimaisuutta ja kiiltoa. Oikeiden valintojen jälkeen sinun ei enää tarvitse pitää kulunutta lippalakkia tai kerätä hiuksia oheneviin kohtiin.

  • Keskustele parturisi kanssa ja tuo toiveesi esille yksityiskohtaisesti käyttämällä apuna mukanasi tuomia kuvia. Varmista että parturisi ymmärtää asettamasi tavoitteesi täydellisesti
  • Suosi luonnollisiä hiussävyjä ja vältä valitsemasta ihotyypillesi liian tummia tai vaaleita sävyjä
  • Vältä lämpimiä sävyjä ja vältä keltaisia sävyjä (kutsutaan myös kusenpolttamiksi sävyiksi), tavoittele mattapintaista lopputulosta kiillon sijaan
  • Huomioi kulmakarvojesi sävy valitessasi haluttua hiussävyä
  • Suosi lyhyempä hiusmallia ja siisti sitä säännöllisesti.

Pin It on Pinterest

Share This