—  Vaaleiden hiusten asiantuntija

Vaaleiden hiusten värjäys

Oletko blondi tai unelmoitko olevasi.

Vaalea on aina muodikas ja ylellinen

Hiuksessa on luonnostaan lämpimiä pigmenttejä, jotka tulee neutraloida värjäyksen aikana. Luonnoliset väripigmentit vaalennetaan asteittain haluttuun vaaleuteen ja sävytetään halutulla sävyllä. On se sitten kulta tai platina.

Värinpoiston ja raidoituksen jälkeen on hyvä aina sävyttää hiukset, jotta hiukset näyttävät terveiltä ja kiiltäviltä. Sävyttämällä voi myös poistaa ei toivottuja sävyjä. Sävyjä on lukemattomia. Kylmä ei missään nimessä ole tuhkainen vaan helmiäinen ja lämmin ei ole keltainen vaan hunajainen.

Oletko viileä vai lämmin ja kuinka paljon kontrastia haluat?

Yleisesti lämpimänsävyiselle iholle sopii viileät hiustensävyt. herkkä tuhka, beige, babyblond. Kalpealle vaalealle iholle taas kultaiset ja hunajaiset sävyt.

On hyvä muistaa, että kaikki kylmät ja platinanvaaleat sävyt tarvitsevat kotihoitona sävyttäviä tuotteita, jotta hius pysyy mahdollisimman viileänä myös kampaamokäyntien välillä.

Etsitkö keinoa kirkastaa ilmettäsi?

Kokeile sävyttää vaalea hiuksesi jollain hennolla puuterisella sävyllä, kuten toffee, aprikoosi tai roosa. Uusin unelmasävy on Blorance-yhdistelmä pastellinpunaisia, oranssia,ruusuisia ja kultaisia sävyjä. Tämä näyttää hyvältä kaikilla ihonsävyillä.

Platinanvaalea on ikuinen suosikki, sävy vaatii sitoutumista kotihoitoon. Platinan kanssa kilpailee nyt helmiäisblondi, jossa on sekoitus luonnonvaaleita ja kultaisia sävyjä.

Korostukset eivät missään tapauksessa ole tarkoitettuja vain tummahiuksisille. Vaaleahiuksiset voivat yhtälailla käyttää korostustekniikoita ja saada näin lämpöä ja syvyyttä hiuksiinsa. Platinanvaaleat hiukset voidaan lämmittää beigellä ja tuhkainen hius saa hehkua karamellin sävyistä tai hunajasta. Kylmiin vaaleisiin voidaan lisätä osioita lämpimiä sävyjä tai sävyttää hiukset lämpimäksi jättäen joukkoon viileitä korostuksia. Todella monipuolista!

Pikasävy

Sävyä ja kiiltoa nopeasti ja helposti. sävyttää vaaleita hiuksia pastellisilla ja ei toivottuja sävyjä poistavilla sävyillä. Nopea vaikutusaika leikkauksen tai tyvivärin yhteydessä.

BondPro+ Goldwell Blackout

Vaaleaksi värjääminen

Vaalennustapauksessa jossa hius on jo värjätty, pitää aina tehdä värinpoisto. Riippuen lähtötilanteesta ja halutusta lopputuloksesta, voi olla että värinpoistoja joudutaan tekemään useampia. Värinpoisto ei palauta omaa sävyä vaan värinpoiston jälkeen hiukseen tulee aina laittaa haluttu sävy.

Kaikki tietävät, että vaalennus ja värinpoisto vaurioittavat eniten hiuksia. Vauriot voi kuitenkin minimoida käyttämällä olaplexia värjäyksessä sekä kotihoitona.

Lue lisää: Hiustenvaalennus mahdollisimman vähäisillä vaurioilla

Vaaleaksi värjääminen