—  Lisää rajattoman värimaailman

Goldwell @Pure Pigments

Blackoutissa @Pure Pigments sisältyy automaattisesti jokaiseen hiustenvärjäykseen.

@Pure Pigments muuttaa hiustenvärjäyksen

@Pure Pigments lisää käyttöön rajattoman värimaailman. Ne ovat täyteläisiä pigmenttitippoja, joita kampaaja lisää hiusväriseokseen harkiten. Näin jokainen värjäys on uniikki ja jokaiselle asiakkaalle tarkoin suunniteltu.

  • @Pure pigmentsiä voi lisätä kaikkiin hiusväreihin luomaan elävän sävyn vaikutelmaa ja poistamaan ei toivottuja vivanhteita
  • @Pure Pigmentsillä saa 63% enemmän kiiltoa, kuin keskimäärin normaalilla hiusvärillä
  • @Pure Pigmentsillä saa jopa kolme kertaa enemmän väriintensiteettiä
  • @Pure pigments antaa kaksi kertaa paremman suojan värin ennen aikaiselle haalistumiselle.

@Pure Pigments tulee muuttamaan hiustenvärjäyksen.

Goldwell @Pure Pigments

Kolme @Pure Pigments -värjäyspalvelua

@Pure Pigments tuo saataville kolme erilaista värjäyspalvelua, joilla voi luoda värjäystuloksiin pysäyttäviä vaikutuksia ja jotka välkehtivät valoa ja väriloistoa.

Colour Morphing

Colour Morphing -tekniikalla lisätään hiuksiin upeaa kiiltoa.
Käyttämällä @Pure Pigments -tippoja tavallisen hiusvärin joukossa, luodaan hiuksiin sateenkaarenomaisia tehosteita. Holograafisen häikäiseviä vaikutuksia, jotka muuttuvat ja liikkuvat valaistuksen osuessa hiuksiin.

Colour Boosting

Colour Boosting -tekniikka tekee värillisistä väreistä kylläisempiä.
Sekoitettuna tavalliseen hiusvärin joukkoon @Pure Pigments -tippoja luodaan hiusväriin elävää loistoa ja värikylläisyyttä. Kirkas ja loistava väri-intensiteetti.

Colour Washing

Colour washing -palvelu voidaan tehdä pesupaikalla kirkastamaan vaaleita hiuksia tai luomaan pehmeitä kauniita pastellisävyjä. Lisäämällä @Pure Pigments -tippoja vaaleiden hiusvärien joukkoon, saadaan hiuksista puuterimaisen hempeitä tai voimakkaita pastellisävyjä.

Mikä HD3-väriaineteknologia?

Hd3 on uusi sukupolvi suoria värimolekyylejä, jotka ovat teräväpiirtotekniikan innoittavien väriaineiden avulla kehitettyjä. Ne muodostavat hiuksen pinnalle erityisen liikkuvan 3D-vaikutelman, kuin värirenkaan, joka muuttuu valon osuessa hiuksiin. Sen loisto on moniuloitteinen ja voimakas.

Suunnittelussa, testauksessa ja arvioinnissa käytettiin yli 1000 väriainetta visioidessa täysin uudenlaisesta hiusteknologian luomisesta. Todisteeksi vahvasta intohimosta lopulta saavutettiin ennennäkemätöntä loistoa ja eläviä moniuloitteisia värjäystuloksia.

HD3-tekniikka luo pitkäikäisiä, ainutlaatuisia heijastuksia ja ylivoimaista loistoa kaikkiin hiustenvärjäyksiin. Kun tavallinen hapeteväri tarjoaa peittävyyttä @Pure Pigments luo moniuloitteisuutta ja valon heijasteita. Se muodostaa hiukselle moniväristen värien gradientti-kerrokset, jotka johtavat värillisten heijastusten ainutlaatuiseen loistoon. Tulos, joka näyttää samalta kuin valon tarkastelu prisman läpi. Koska HD3-väriaine ei perustu kemialliseen reaktioon, on se myös hyvin hellävarainen hiuksille ja hiuspohjalle.