—  Luonnolliset sävyt

Harmaiden hiusten värjäys

Harmaantuminen on viimeistään hetki jolloin halutaan väriä hiuksiin, vaikkei aikaisemmin olisikaan värjännyt hiuksiaan.

Syyt harmaantumiseen

Harmaassa hiuksessa ei ole enää pigmenttiä ja se tarvitsee yksilöllisen värin, koska kaikki värit eivät peitä harmaita vaan harmaa hius jää helposti kuultamaan läpi.

Älä masennu, harmaa tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia. Harmaiden peitto onnistuu kestovärillä, mutta myös luonnollisemman näköisesti kevytvärin avulla. Harmaata ei tarvitse peittää yhdellä luonnottomalla sävyllä, vaan mahdollisuuksia on luonnollisiin ja muodikkaisiin värjäyksiin oikeanlaisa värejä ja tekniikoita hyödyntämällä.

Harmaaksi värjääminen

Korosta hiustesi luonnollista harmaata sävyä pehmeillä vivahteilla ja ylellisellä kiillolla. Tyrmäävän kaunis, nuorekas vaikutelma. Harmaata hiusta voi myös korostaa leikkauksen yhteydessä pikasävyllä, jolla korostetaan harmaan luonnollista sävyä ja saadaan upea kiilto ja vivahde.

Jos hius on värjätty ja haluat pikkuhiljaa siirtyä omaan luonnolliseen harmaaseen väriisi, raidoittaminen on oiva keino. Raidat myös tuovat harmaaseen hiukseen eleganssia ja liikettä.

Harmaiden peitto

Jotta harmaat hiukset onnistuttaisiin peittämään toivotunlaisella tavalla, hiuksesta puuttuvat luonnolliset pigmentit ovat korvattava uusilla väripigmenteillä. Harmaita hiuksia ei voi täysin peittää sävyillä tai kevytväreillä. Vain kestoväreillä saadaan 100% harmaan peittävyys.

Kevytväri

Kevytväri on ihanteellinen heille, jotka haluavat harmaanpeittoa, mutta samalla eloisan ja luonnollisen moniuloitteisen värin. Hiusvärin ei aina tarvitse olla kestoväriä, vaan kevytvärillä saa myös pitkäkestoista sävytystä ja upeat kiiltävät hiukset. kevytväri ei peitä harmaita 100%:sti.

Pikasävy

Pikasävyllä saadaan hiuksiin sävyä ja kiiltoa nopeasti ja helposti. Tavoitteena saada look, joka ei näytä värjätyltä tai sävyttää hiuksia pastellisilla ja ei-toivottuja sävyjä poistavilla sävyillä. Luonnollinen harmaanpeitto, jolloin väreistä ei tule haalistuessaankaan lämpimiä sävyjä tai mainio tapa korostaa omia harmaita hiuksia. Nopea vaikutusaika vaikka leikkauksen yhteydessä.