Hiustenpidennys vai hiustentuuhennus: Kumpi sopii sinulle parhaiten?

Kun pohdit hiustesi muodonmuutosta, olet saattanut törmätä kahteen suosittuun vaihtoehtoon: hiustenpidennyksiin ja hiustentuuhennuksiin.

Vaihtoehdot tuovat toivottua volyymia, pituutta tai molempia. Se kumman valitset riippuu tarpeistasi ja elämäntyylistäsi. Tässä artikkelissa käsittelen kumpaakin vaihtoehtoa tarkemmin, jotta voit tehdä parhaan päätöksen itsellesi.

Nopea vastaus

  • Hiustenpidennyksien avulla saat selkeästi pidemmät ja näyttävämmät hiukset nopeasti.
  • Hiustentuuhennus tarjoaa luonnollista volyymia ilman huomattavaa pituuden lisäystä.
  • Voit yhdistää molemmat, jos haluat lisätä sekä pituutta että volyymia hiuksiisi.

Mitä hiustenpidennyksillä saavutetaan?

Hiustenpidennyksillä lisätään merkittävästi hiusten pituutta. Hiustenpidennykset sopivat erityisesti niille, jotka haaveilevat selkeästi pidemmistä hiuksista nopeasti. Tarjolla on monia eri kiinnitystekniikoita, kuten teippipidennykset, sinettipidennykset, Magot ja beaded weft -ommelpidennykset. Pidennysten avulla voidaan myös muokata hiusten rakennetta ja väriä, jotta lopputulos on mahdollisimman luonnollinen ja näyttävä. Hiustenpidennyikset tarjoavat pitkäkestoisen ratkaisun hiusten pituuden ja täyteläisyyden lisäämiseen.

EnnenJälkeen

BPhair Slavic Premium 50 cm -teippipidennys – Kasvatus- ja värjäyskokeilut eivät tuottaneet haluttua tulosta. Hiukset saatiin toivotun pituisiksi teippipidennysten avulla.

Valitse hiustenpidennys, jos:

  • Haluat selkeästi pidemmät hiukset.
  • Toiveenasi on muuttaa hiustesi ilmettä esimerkiksi pituuden tai rakenteen suhteen.
  • Haet nopeaa ja näkyvää muutosta.

Mitä hiustentuuhennuksilla saavutetaan??

Hiustentuuhennus keskittyy hiusten volyymin lisäämiseen ilman merkittävää pituuden lisäystä. Tuuhennus keskittyy hiusten volyymin lisäämiseen ja on sinulle ihanteellinen vaihtoehto, jos hiuksesi ovat ohuet tai kaipaat vain lisää tuuheutta. Hiustentuuhennuksessa käytetään samoja tekniikoita kuin hiustenpidennyksissä, mutta tuuhennuksissa käytetään usein kevyempiä ja pienempiä hiusosioita kuin pidennyksissä, ja niiden tarkoitus on sulautua omiin hiuksiisi mahdollisimman huomaamattomasti.

EnnenJälkeen

BPhair Slavic Premium 30 cm -sinettituuhennus – Hiusten kasvatus ei koskaan tuottanut haluttua lopputulosta, joten hiustentuuhennoksella saatiin aikaan unelmien hiukset.

Valitse hiustentuuhennus, jos:

  • Haluat vain lisää volyymia ilman merkittävää pituuden lisäystä.
  • Hiuksesi ovat ohuet ja kaipaavat luonnollista tuuheutta.
  • Haet hienovaraista muutosta hiuksiisi.
  • Haet luonnollista ja huomaamatonta ratkaisua, joka parantaa päivittäistä hiustyyliäsi.
  • Etsit kevyempää vaihtoehtoa, joka ei rasita omia hiuksiasi.

Kumpi sopii sinulle?

Tarkastellaan muutamaa esimerkkiä, jotka auttavat ymmärtämään, kumpi ratkaisu saattaa olla sinulle paras.

Hiustenpidennys vai hiustentuuhennus

ESIMERKKI 1: PITUUTTA JUHLATYYLIIN

Emma on tuleva morsian, joka haluaa pitkät, lainehtivat hiukset tuleviin häihin. Hänen omat hiuksensa ovat keskipitkät ja melko ohuet. Hän haaveilee kampauksesta, jossa hiukset valuvat kauniina kiharoina hänen olkapäilleen ja selkäänsä pitkin.

RATKAISU:

Emman tapauksessa hiustenpidennys on ihanteellinen. Hän voi valita esimerkiksi teippipidennykset, jotka kiinnitetään nopeasti ja antavat hänen hiuksilleen toivottua pituutta juhlapäivänä. Koska pidennykset ovat uudelleenkäytettäviä, hän voi käyttää niitä myös muissa tulevissa tilaisuuksissa.

Hiustenpidennys vai hiustentuuhennus

ESIMERKKI 2: VOLUUMIA ARKEEN

Laura on kiireinen äiti, jolla on luonnostaan ohuet hiukset. Hän kaipaa lisää volyymia päivittäisiin kampauksiinsa, mutta ei halua lisätä merkittävästi hiustensa pituutta. Lauran tavoitteena on löytää helppo ja huomaamaton ratkaisu, joka parantaa hänen luonnollisten hiustensa ulkonäköä.

RATKAISU:

Lauralle hiustentuuhennus on oikea valinta. Teippituuhennus tuo hänen hiuksiinsa kaivattua volyymia ilman, että hiukset näyttävät pidemmiltä. Tällainen ratkaisu on kevyt ja helppo ylläpitää, eikä se vaadi jatkuvaa huoltoa.

Hiustenpidennys vai hiustentuuhennus

ESIMERKKI 3: PYSYVÄ RATKAISU OHUISIIN HIUKSIIN

Marian hiukset ovat aina olleet ohuet ja hauraat, mutta hän haluaa tuuheammat ja pidemmät hiukset, jotka pysyvät paikoillaan myös urheillessa. Marian tavoitteena on löytää pidempiaikainen ratkaisu, joka näyttää luonnolliselta ja vaatii vähemmän huoltoa.

RATKAISU:

Marian tilanteessa sinettipidennykset ovat loistava vaihtoehto. Sinettien avulla voidaan saavuttaa luonnollinen lopputulos, joka sulautuu hänen omiin hiuksiinsa, ja pidennykset pysyvät paikoillaan jopa kuukausia. Marian ei tarvitse huolehtia jatkuvasta huollosta, ja hän voi nauttia pidennyksistään pitkään.

Oli tavoitteesi sitten lisätä hiuksiisi volyymia tai saavuttaa unelmiesi pituus, oikean tekniikan valitseminen on tärkeää. Hiustenpidennys on loistava ratkaisu, kun haluat dramaattisesti muuttaa hiustesi pituutta, kun taas tuuhennus sopii niille, jotka haluavat täyteläisemmän hiuslookin arkeen.

Jos et ole varma, kumpi vaihtoehto sopii sinulle parhaiten, tule Blackoutin konsultaatioon. Autan sinua löytämään täydellisen ratkaisun, jotta voit tuntea itsesi itsevarmaksi ja kauniiksi joka päivä.

Hiustenpidennyksissä luotamme laadukkaimpiin hiustenpidennysmerkkeihin:

 
BPhair logo
EnnenJälkeen

BPhair Slavic Premium 50 cm -sinettipidennys – Pidennyksellä haettiin hieman lisää pituutta sekä kahdella sävyllä toteutettua Balayage-tyylistä vaaleampaa latvaa.

EnnenJälkeen
EnnenJälkeen
EnnenJälkeen
EnnenJälkeen
EnnenJälkeen

Katso lisää upeita ennen/jälkeen -kuvia hiustenpidennyksistä

Katso hiustenpidennysten ennen/jälkeen -kuvia

Haluatko täydelliset hiustenpidennykset?

Varaa nyt konsultaatio

ja toteutetaan yhdessä unelmiesi look!

Katso hiustenpidennysten ennen/jälkeen -kuvia

Katso upeita ennen/jälkeen -kuvia hiustenpidennyksistä

Haluatko täydelliset hiustenpidennykset?

Varaa nyt konsultaatio

ja toteutetaan yhdessä unelmiesi look!

Usein kysyttyä teippi- ja sinettipidennyksien eroista

Hiustenpidennykset lisäävät merkittävästi hiusten pituutta ja tuuheutta, kun taas hiustentuuhennus keskittyy pelkästään volyymin lisäämiseen. Pidennykset sopivat niille, jotka haluavat selkeästi pidemmät hiukset, kun taas tuuhennus on parempi vaihtoehto, jos haet vain lisää paksuutta tai täyteläisyyttä hiuksiin ilman merkittävää pituuden lisäystä.

Hiustenpidennykset sopivat parhaiten niille, jotka haluavat nopean ja näkyvän muutoksen hiustensa pituuteen ja tuuheuteen. Ne ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat radikaalisti pidemmät hiukset tai muokata hiusten rakennetta esimerkiksi kiharuuden tai suoristuksen avulla.

Hiustentuuhennus on paras vaihtoehto, jos kaipaat luonnollista volyymia ilman merkittävää pituuden lisäystä. Se sopii erityisesti ohuista hiuksista kärsiville, jotka haluavat tuuheammat ja täyteläisemmät hiukset, mutta eivät tarvitse pidennystä.

Kyllä, hiustenpidennyksen ja tuuhennuksen voi yhdistää. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluat lisätä sekä pituutta että volyymia hiuksiisi. Ammattitaitoinen kampaaja voi arvioida, mikä yhdistelmä sopii parhaiten juuri sinun hiustesi tarpeisiin ja toiveisiin.

Hiustenpidennysten kesto riippuu tekniikasta ja huollosta, mutta keskimäärin ne kestävät 2–4 kuukautta ennen kuin ne täytyy huoltaa tai kiinnittää uudelleen. Hiustentuuhennukset kestävät yleensä saman ajan, mutta kevyemmän rakenteensa vuoksi ne voivat vaatia hieman tiheämpää huoltoa.

Oikein kiinnitettynä ja hoidettuna hiustenpidennykset ja tuuhennukset eivät vahingoita omia hiuksiasi. On kuitenkin tärkeää käyttää laadukkaita materiaaleja ja noudattaa kampaajan antamia kotihoito-ohjeita. Säännöllinen huolto ja ammattimainen poisto varmistavat, että omat hiuksesi pysyvät terveinä ja vahvoina.

Blogissa uutta