—  Parasta hoitoa

Simply Natural -hiustenpidennysten hoito-ohje

Aitohiuspidennystä voi pestä, leikata, laittaa ja jopa värjätä siinä missä omaakin tukkaa, mutta sen hoitoon on panostettava hieman enemmän.

 • Selvitä hiukset

  Selvitä hiukset vähintään 2 kertaa päivässä Simply Natural -hiuksiin soveltuvalla pidennysharjalla. Pitkissä pidennyshiuksissa (45–50 cm) hiusten selvittäminen tulee tehdä neljä kertaa päivässä.

 • Käytä oikeita hoitotuotteita

  Käytä Simply Natural pidennystesi hoitoon vain Simply Natural -hoitotuotteita, sillä muut hoitotuotesarjat voivat vahingoittaa pidennystäsi. Simply Naturalin myöntämä 3 kuukauden tehdastakuu on voimassa vain oikein hoidettuna Keune Hair Extension -hoitotuotteilla. Simply Natural pidennykset eivät tarvitse mitään erityishoitoja.

 • Pese oikein

  Pese hiuspohja edestä taaksepäin sormenpäiden avulla ja huuhtele huolellisesti. Älä hiero hiusten tyviosaa tarpeettomasti. Levitä hoitoaine tasaisesti hiuksiin ja anna vaikuttaa 3 minuuttia. Huuhtele hoiPese oikeintoaine huolellisesti hiuksista. Pyyhekuivaa hiukset ja suihkuta Leave-In hoitoaine hiuspituuksiin.

Muuta huomioitavaa

 • Älä pese hiuksia pää alaspäin
 • Älä sido märkiä hiuksia kiinni
 • Pidennykset tulee aina kuivata ennen nukkumista. Sido hiukset löysälle letille yöksi.
 • Föönatessa käytä kylmäpuhallusta, sillä lämminpuhallus voi vahingoittaa sinettejä/teippejä ja kylmäpuhallus on hellävaraisempi myös hiuksille.
 • Lämpö ei vahingoita pidennyksiäsi, mutta älä mene saunaan hoitoaine hiuksissasi tai altista sinettejä/teippiä kovalle kuumuudelle.
 • Sido hiukset kiinni, kun menet uimaan ja vältä pidennyshiusten kastumista kloori- tai merivedessä. Pese pidennyksesi huolellisesti uinnin jälkeen.
 • Voit pestä, föönata tai muotoilla pidennyksiäsi mielesi mukaan, mutta kohtele sinettejä/teippiosaa varoen. Muista esikäsitellä Keune Hair Extension Leave-In -hoitoaineella, joka suojaa hiusta lämpökäsittelyn aikana.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä pidennyksen tehneeseen kampaajaan.

Simply Natural -hoitotuotesarja

Keune Hair Extension -hoitotuotteissa on samoja ainesosia, joita käytetään pidennyshiuksien valmistamisessa. Oikean hoitosarjan avulla Simply Natural takaa 4 kuukauden tehdastakuun. Hiustenpidennyksissä tulee seurata hoitotuotteen mukana tulevaa hoito-ohjetta tai takuu raukeaa.

Muiden merkkien hoitotuoteet saattavat sisältää epäedullisia ainesosia, jotka heikentävät hiusten toimivuutta. Väärät hoitotuotteet aiheuttavat mm. takkuuntumista (rakennepaikkaavat hoitoaineet, pikahoitoaineet tai kalvonmuodostavat tehohoidot). Värjäykset ja vaalennykset saattavat vahingoittaa hiuksen rakennetta. Myös muita kemiallisia käsittelyitä tulee välttää.

Keune Hair Extension -tuotesarja jatkaa hiukselle aloitettua hoitoa myös kotona. Hoitotuotteet eivät sisällä hiustenpidennyksille haitallisia ainesosia kuten alkoholeja tai proteiineja.

SN Take Care Shampoo 500ml

Mieto shampoo sisältää värisuojan. Se silottaa ja ravitsee hiuksia eikä vaurioita sinettiä tai teippiä. Shampoo levitetään hiuspohjaan hellävaraisesti hieromalla. Älä hiero pidennyshiustesi latvoja.

SN Take Care Silver Shampoo 500ml

Korosta kauniiden vaaleiden ja harmaiden hiusten sävyä tämän väriä kirkastavan shampoon avulla. Tuotteen koostumus on rikastettu proteiineilla ja E-vitamiinilla. Shampoon ainutlaatuiset violettipigmentit poistavat keltaisen ja kuparin sävyt hiuksista sekä vahvistaa viileiden vaaleiden hiusten sävyä.

SN Take Care Conditioner 500ml

Keune Hair Extension on hellävarainen emulsiopohjainen hoitoaine, joka ravitsee pidennyshiuksia ja tekee ne helposti kammattaviksi. Hoitoaine levitetään tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 3 minuuttia. Älä levitä hoitoainetta sinetteihin tai teippeihin.

SN Take Care Leave-In Spray 250 ml

Leave-In-Spray on hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka tekee hiuksista kiiltävät ja helposti kammattavat. Spray sisältää voimakkaan lämpösuojan ja soveltuu hyvin lämpökäsittelyihin. Spray suihkutetaan hiuksiin 20 cm:n etäisyydeltä kosteisiin hiuksiin ja läpikammataan.

Pin It on Pinterest

Share This