— Pituutta ja tuuheutta

Kylmäkeratiinipidennykset

Kylmäkeratiimenetelmä tarjoaa mahdollisuuden saada lisää pituutta ja tuuheutta hiuksiin.

Kylmäkeratiinipidennysten kesto

Kylmäkeratiinipidennykset ovat hellävaraisin tapa kiinnittää hiustenpidennykset, sillä kylmäkeratiinimenetelmässä ei käytetä kemikaaleja tai lämpöä. Hiustenpidennykset kiinnitetään kylmäkeratiinimenetelmällä, jolloin kiinnityskohdasta tulee täysin läpinäkyvä ja muodoltaan huomaamaton. Läpinäkyvän kiinnitysaineen ansiosta kylmäkeratiinimenetelmä sopii erinomaisesti hentohiuksisille ja pidennyksiä voidaan kiinnittää myös päälaelle.

Kylmäkeratiinipidennykset kestävät 3-5 kuukautta, jonka jälkeen pidennyshiukset kasvavat irti hiustyvestä ja ne poistetaan. Pidennysten poistaminen tapahtuu kampaajalla poistoaineella. Poistoaine on hellävarainen, sillä se ei sisällä hiuksia rasittavia ainesosia. Pidennyshiuksia ei voi käyttää toiseen kertaan.

Tällä hetkellä emme tee kylmäkeratiinipidennyksiä laadun ja toimitusvaikeuksien vuoksi. Pidennysten ammattilaisina suosittelemme pidennyksiin Simply Natural sinetti ja -teippipidennyksiä sekä hellävaraista Mago pidennystä.

Kylmäkeratiinipidennyksien hoito

Hiustenpidennyksien kanssa voit harrastaa ja elää kuten ennenkin. Hiukset tulee pestä normaalisti niille tarkoitetulla shampoolla reilusti huuhdellen. Harrastaessa hiukset tulee laittaa esimerkiksi letille aktiviteetin ajaksi. Hiuksia voi myös värjätä, mutta suosittelemme värjäyksen suorittamista kampaamossa ammattilaisella. Kiinnitysaineena kylmäkeratiini on ylivoimainen, sillä se ei reagoi lämpöön. Hiusta voi suoristaa normaalisti suoristusraudalla myös kiinnityskohdasta.