Veitsileikkaus

Opas täydellisen hienoon hiustenleikkaukseen

Veitsileikkaus on tekniikka, jolla hiuksia leikataan saksien sijaan veitsellä. Tekniikka kehitettiin bob-tyylin leikkaamiseen, mutta se levisi nopeasti myös muihin hiusmalleihin.

Muoti suosii veitsileikkausta

Pitkien, suorien hiusten tullessa muotiin on veitsileikkauksesta on tullut yhä suositumpaa. Veitsileikkaus on omiaan antamaan pehmeitä linjoja, joihin on luotu tekstuureja ja pehmeästi kerrostettua muotoja. Eroavuudet eivät kuulosta suurilta, mutta ne lisäävät merkittävästi hiusten asettumista ja luonnollista liikkumista.

Mikä on suurin eroavuus veitsileikkauksella ja perinteisellä saksileikkauksella?

Yleisesti voisi sanoa, että veitsileikkaus pehmentää ja häivyttää leikkausjälkeä paremmin, jolloin hiukset laskeutuvat ja asettuvat luonnollisemmin.

Milloin veitsileikkaus sopii saksia paremmin?

Työvälineiden valitseminen riippuu riippuu halutusta lopputuloksesta. Veitsileikkaus ei sovellu kaikenlaisiin tarkoituksiin. Se sopii erinomaisesti silloin kun halutaan luoda rikottuja linjoja. Veitsellä leikataan myös kun erityisen paksuihin ja karkeisiin hiuksiin halutaan pehmeitä linjoja. Pitkissä hiuksissa suosittelemme käyttämään saksia sekä veistä. Blackoutissa parturi-kampaaja valitsee leikkaustavan aina hiuslaadun mukaan. Veitsileikkaus on loistava valinta, kun tekijä taitaa veitsen käytön.

Kuinka saada onnistunut parturikäynti

3 yksinkertaista askelta täydelliseen lopputulokseen:

astu sisään, istuudu alas ja nauti kuppi hyvää kahvia tai teetä.

Millaisiin hiuksiin veitsileikkausta ei suositella?

Veitsileikkaus ei ole paras valinta jos hius on ohutta, laineikasta tai kiharaa.

Turvallisuus

Veitsileikkauksessa käytetään veistä, jossa on turvasuoja. Suoja ei ole osoitus aloittelevasta leikkaajasta, vaan se osoittaa että noudatamme turvallisuussuosituksia.

Lue lisää veitsileikkauksesta.